Şimdi Ara

windows 10 wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu gün işletim sistemimi 8.1 den 10 a yükselttim fakat wifi açıyorum her zaman kullandığım ağa bağlan diyorum görüyoda evdeki modemi bunda sorun yok fakat bir türlü internete bağlanmıyor güncelleme yapmadan önce sorunsuz kullanıyordum cep telefonunun internetini kullanarak pcden girebiliyorum hatta ev ağına başka cihazlardan bağlanıyorum ama pcden girmiyo varmıdır bir çözümü acil yardımızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• Ledqer16 kullanıcısına yanıt
    Kardeş kesin çözümü söylüyorum. Antivirüs programın varsa direk kaldır. Emin ol. 2 kez başıma geldi. 7'den 8.1'e ve 8.1'den 10'a geçerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winstonobogie

Kardeş kesin çözümü söylüyorum. Antivirüs programın varsa direk kaldır. Emin ol. 2 kez başıma geldi. 7'den 8.1'e ve 8.1'den 10'a geçerken.

hocam denedim de aynı hala kafayı yedircek pc kırcam şimdi :S sağol yinede bilgi için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledqer16

quote:

hocam denedim de aynı hala kafayı yedircek pc kırcam şimdi :S sağol yinede bilgi için :)

Bilgisayarım/Sağ tık/Özellikler/Soldan Aygıt Yöneticisi/Ağ Bağdaştırıcıları/Sürücün neyse ona sağ tıkla güncelleştir de. Veya devre dışı bırak tekrar etkinleştir. Yada daha iyi olur bence pc nin markası neyse direk sitesine gir. Ağ bağdaştırıcısının sürücüsünü yükle. Genelde Broadcom veya Intel olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ledqer16

quote:

Bilgisayarım/Sağ tık/Özellikler/Soldan Aygıt Yöneticisi/Ağ Bağdaştırıcıları/Sürücün neyse ona sağ tıkla güncelleştir de. Veya devre dışı bırak tekrar etkinleştir. Yada daha iyi olur bence pc nin markası neyse direk sitesine gir. Ağ bağdaştırıcısının sürücüsünü yükle. Genelde Broadcom veya Intel olur.

teşekkürler fakat bu yöntemde bi işe yaramadı malesef acaba şuan desteklenmeyen bişey mi var windowsda çünkü wifi kullanabiliyorum hatta cep telefonunun internetini kullanarakda bağlanabiliroeum pcden ama evdeki wifi bi türlü bağlanmadı

• Ayni problemden bende muzdaribim cozum bulan varmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi chipseti kullanıyorsunuz ? atheros, intel, mediatek (ralink), realtek ? kullandığınız chipsetin win10 ile uyumlu sürücüsü yayınlanmışmı ? ip/dns ayarlarını kontrol ettnizmi ? bazen modem otomatik ip atamaz veya atadığı ip'ler çakışır elle ayarlamak gerekir. Bazende windows otomatik ip'leri alamaz yine el ile ayarlamak gerekir. Eğer aygıt sürücüsü sıkıntısız çalışıyorsa sorun ip/dns ayarlarındadır. Ağ paylaşım merkezinden bağdaştırıcı ayarlarını değiştir'e girin, sağ tık özelliklerden Internet Protokol Sürüm 4 üstüne gelip özelliklerini açın modem ip ve dns'leri el ile girip deneyin. modem ya 192.168.1.x şeklinde ya da 192.168.2.x şeklinde varsayılan ipleri kullanır genelde bunuda. Modemin kullandığı ip adresinin 1'mi yoksa 2'mi olduğunu bilmiyorsanız ikisinide deneyin.

Güvenlik ayarlarından ''Ağ bulma'' açıkmı. ?

windows 10 wifi sorunu
     windows 10 wifi sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 2 Ağustos 2015; 1:41:59 >

• Atheros olmasi lazım zaten format atmam gerekiyodu bi atiyim belki duzelir dedim kurtarma bolumunden sifirla dedim yarida hata verdi simdi pc acilmiyo ust uste geldi hersey yarin bi usb den format aticam bide keyimi de bilmiyorum bakalim basil etkinlestiricem windowsu:D bi deniyim olmadi onada bi konu acicam bahaneyle ayni durumdan sorun yasayan arkadaslarada bi yardimimiz dokunsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atheros win 10 driverleri çıkmadı daha o sebeple sorun yaratıyor. Windows atheros chipseti realtek gibi görüyor.
  • google den buraya geldim, aynı olay benim başıma da geldi ama deneme yanılmayla sorunu çözdüm.
    Şu şekilde ki benim bilgisayar dizüstü casper.İlk önce eski wireles driverini komple kaldırdım sonra casperin sitesinde windows 10 dirveri ni tam indirecektim ki ne göreyim casper benim bilgisayara sadece windows 7 ye kadar driver desteği sunuyormuş bende windows 7 wireless driverini indirim kurdum bilgisayarı aç kapa yaptım sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

google den buraya geldim, aynı olay benim başıma da geldi ama deneme yanılmayla sorunu çözdüm.
    Şu şekilde ki benim bilgisayar dizüstü casper.İlk önce eski wireles driverini komple kaldırdım sonra casperin sitesinde windows 10 dirveri ni tam indirecektim ki ne göreyim casper benim bilgisayara sadece windows 7 ye kadar driver desteği sunuyormuş bende windows 7 wireless driverini indirim kurdum bilgisayarı aç kapa yaptım sorun çözüldü

Yok dostum bende yemiyo ya onu denedim hatta soyle bi sorun var driveri kaldiriyorum pc yi yeniden baslatiyorum driver ayni yerinde duruyor yani tam kalkmiyor bile driver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    hocam driver i kaldır pc yi yeniden başlatmadan tekrar güncel driveri kurup öyle pc yi yeniden başlatmayı deneyin
  • pcnin bütün sorunlarını hallettim fakat hala windowsu etkinleştiremedim w10 gelmeden önce kayıtda yaptırdım hatta pc w10 a güncelledi kendini windows orj. gözüküyodu temiz kurulum yapınca sistem tanımadı pc mi kaç gündür canlı destek için başvurdum arıyolar bi türlü bağlanmıyo kimse deli olcam windows etkinleştir yazısından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.