Merhaba arkadaslar, core i5 8350 16 gb ram 256 samsung nvme ssd windows 11 temiz yuklu ve tam guncel. tüm sadelestirmeleride yaptim. Fast startup açık. buna ragmen 17 saniyede alciliyor.. sizce daha hizli olmasi gerekmez mi? |
Windows 11 açılış hızı
-
-
Up diye güncel olsun -
hızlı olması gerekir bir sıkıntı var benim 5500u 8gb 512ssd li laptop lap diye açılıyor (logitech options ve eset, huawei pc manager de arka planda)
-
Ama shutdown sonrası açılış süresinden bahsediyorum. 16 saniye. -
soğuk başlangıçta da lap diye açılıyor
-
Peki bende nasil bir problem olabilir acaba? -
başlangıçta ne tip uygulamalar var ve servislerde 3.parti uyglumalalar neler var l
-
0 hiçbirşey yok. Yeni kurulum zaten. Ayrıca ben birçok gereksiz şeyi silip kapattım
-
alla alla soğuk başlangıçta benim laptop 5 saniyede masaüstüne geliyor
-
hp 840 g5 laptop
core i5 8350u
16 gb ram
256 samsung nvme ssd
windows 11 pro temiz yükleme...
Böyle bir laptop nasıl olurda bu kadar geç açılır.. Acaba bu başlığı nereye taşısam? Bana en çok neresi yardımcı olur?
-
me zMN kurdun sistemi temiz kurulum yapıp denesen
Edit: pardon temiz kurdum demişsin. şu ssd in okuma yazma hızını yapıp paylaşır mısın https://crystalmark.info/en/software/crystaldiskmark//
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 13 Kasım 2022; 18:39:50 > -
bir de hızlı başlatmayı kapatıp dener misin -
Okuma yazma
3500-1500
hizli baslati kapattim actim her turlusunu denemistim. Sonuc ayni.bios ile alakali bir durum var. Gereksiz bekliyor.
-
bios güncel mi diye sormayacağım kontrol etmişsindir. Ne zamandan beri böyle.
-
Bios guncel.
Windowsu yukledim ve bu durumla karsilastim.
Daha evvelinde laptop bende degildi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Razorback
Bios guncel.
Windowsu yukledim ve bu durumla karsilastim.
Daha evvelinde laptop bende degildi.kafayı yedirtecek bu sorun. Her şey düzgün görünüyorsa neden neden neden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X