Şimdi Ara

Windows 11'de Apple Aygıtları uygulaması sonrası iTunes müzik player’a döndü.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene iTunes ile bazı sorunlar yaşadım Windows’ta bu nedenle Microsoft Store'dan Apple Aygıtları app’i yükledim. Bu saatten sonra iTunes işlevsiz kaldı. Ne telefonu ne de başka bir Apple cihazı görüyor. Tüm Apple bileşenlerini silip sadece iTunes'u kaç kere yüklediğimi hatırlamıyorum. Bir türlü olmadı. Bir ara bir arkadaş PC'ye format tek çözüm dedi. Windows orijinal olduğu için formatla uğraşmak istemiyorum. Apple Aygıtları uygulaması acayip sorunlu bir uygulama. Dün ipsw ile güncellerken “hata 10” uyarısı verdi. Allahtan 3utools var. Her şeyin onunla hallediyorum. Ancak o da ne kadar güvenilir bir şey bilemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aynı sorunu yaşayıp çözüm üretebilen arkadaşlar buraya yazabilirse sevinirim.

• Konu çözüldü.

1-Windows 11 üzerindeki tüm Apple bileşenlerini denetim masasından kaldırdım.(Apple Software Update, Apple Mobile Device Support, iTunes, Apple Aygıtları, Bonjour vs…)
    2-Program Files ve Program Data klasörlerinde Apple ile ilgili tüm dosya kalıntılarını sildim.
    3- Çalıştır/Regedit ile yine Apple programlarına ait kalıntıları tek tek sildim.
    4- PC’yi yeniden başlattım.
    5- Apple sitesinden iTunes son sürümü indirip yükledim.
    Ve sonunda Apple Aygıtları uygulamasından kurtuldum.

Not: Programı yüklerken ne olur ne olmaz antivirüs programını kapatmıştım. Etkili mi değil mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 22 Eylül 2024; 11:52:0 >
  • bende ilk defa dfu mod ile ipsw yüklemek istiyorum iphone 15 e, windows 11 laptop var apple aygıtları uygulaması ile yapmayı düşünüyordum ama sizin yazınızı görünce vazgeçtim itunes ile mi yapayım, bu arada ilk defa dfu mod ile sıfırdan yazılım yükleme yapacağım püf noktaları nelerdir yardımcı olur musunuz?

• Merhaba, normalde Apple aygıtları uygulamasında sorun yoktu ama ne olduysa ios 18 ile ipsw güncelleme yaparken takıldığını fark ettim. Zor bela iTunes’u Windows 11de tekrar aktif hale getirdim.

Son günlerde Apple Aygıtları uygulamasına Microsoft Store’da güncelleme geldi mi bilmiyorum. Ben iTunes tamamen Apple tarafından iptal edilene kadar Apple Aygıtları uygulamasına veda ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 25 Eylül 2024; 12:51:17 >
  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapatıp PC’ye bağlayın iTunes’u açın YouTube videosundaki gibi güç+ses kısmaya birlikte bir süre basın birkaç saniye sonra güç tuşundan elinizi çekin. İTunes uyarı verecektir DFU modda cihaz bulundu diye. İTunes’ta Geri yükle seçeneğine PC klavyesindeki “shift” tuşuyla beraber basın ve daha önce indirdiğiniz iOS 18 ipsw dosyasını seçin. Telefonda şifre sorulacaktır, şifreyi girin. Yükleme başlayacaktır.http://https://www.youtube.com/watch?v=9K0w2YBX-JE&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 25 Eylül 2024; 12:48:21 >

• TheBlondie kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler ama sizden önce biraz araştırmıştım oralarda daha farklı anlatılıyor sanki, telefon açıkken pc ye bağlı ve farklı bir tuş kombinasyonu ile dfu moda alıyor, sizin anlattığınız biraz farklı sanki, ayriyeten youtube videosu açılmadı bende?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Hocam birçok modelde tel kapalıyken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutulur sonra ses kısma basılyken güç tuşu bırakılır. Diğer türlü olmuyor defalarca denemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 25 Eylül 2024; 19:0:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.