Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.125
Cevap
202
Favori
307.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

denedim hocam hepsini 24h2 den sonra oluştu

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt

24H2 çok sorunlu malesef. 23H2'de bilerek kalıyorum o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Daha kötüsünü yapana kadar şimdilik en kötüsü bu.
    -Microsoft.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

😂 Bak şimdi;

Herhangi bir teknisyen: "Eğer tamir edemiyorsak, bozuk değildir".

Microsoft: "Eğer bozuk değilse bunu kesinlikle düzeltebiliriz".

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• erhanercan kullanıcısına yanıt

23h2 ye donmek mumkun mu ?

• Format şart. İso yu indirin, kurun, mutlu olun.

• 23H2 modifiyeli kullanmak isteyenler arkadaşın çalışmasını kullanabilir. Bende 24H2'den format ile dönüş yaptım.

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]tnc-tr
    Windows 11 Pro + Home | 23 H 2 | 22631.4541 | Aralık 2024
    https://www.tnctr.com/topic/1252727-windows-11-pro-home-23-h-2-226314541-aral%c4%b1k-2024
  • Meşhur lafı diyeyim 23H2 candırWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• Huawei laptopta recovery vardi. Bastim 21h2 ye dondurdu makinayi simdide 22h2 yi yukluyor

• Başlıkla ilgisi yok ama bi soru soracağım belki fikir veren çıkar :)

Elimde bir çıktı var arkadaşlar, rakamların olduğu tablolar var. Bunun bire bir aynısı olarak PC'ye üzerinde düzenleme yapabileceğim şekilde aktarmak istiyorum. Düzenlemeden sonra tekrar çıktısını alacağım. Bunu en kolay şekilde nasıl yapabilirim? Yani bu belgeyi pdf, excel vs formatlarında bire bir PC'ye aktarmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruff N Tumble -- 2 Aralık 2024; 18:50:48 >
  • Bende 24H2 hiç sıkıntı yapmadı üzerine 23H2'deki uyanma sorunları da çözüldü

• Windows 11, version 23H2 yüklü dizüstümde bugün ses gitti. Ses alamıyorum. Asus model. Sorun ne olabilir.

Driver silinmiş tekrar kurunca düzeldi. Bu arada 24H2 nasıl kuruyorsunuz merak ettim. Ben de hala 23H2 yüklü ve sürekli o güncelleme alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Aralık 2024; 23:39:26 >
  • Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt

Abbyy Fine Reader programını kullanabilirsiniz.

• AMD 1800x işlemci takılıyken hade len defol ezik sana olmaz w11 diyorduWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  şimdi 1 yıldır 5700x işlemci var her gün yalvarıyor w11 e geç diyeWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

• Bakayım, teşekkür ederim.

• Edge'i açınca en üstteki title bar denilen kısımda anlık flash çakma gibi bir durum yaşayan var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Ben sırf bu uyarı çıkmasın diye tpm'yi ve security platform'u kapattım. Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt

Boş ver gelsin yalvarsınWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• Bugün ilk defa güncellemelerde 24H2 gözüktü. Geçeyim de kafayı yiyeyim onu istiyor

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.