Şimdi Ara

windows 2000 de dos komutunu nasıl inaktif ederiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msdos un kullandığı cmd komutunu silmek kaldırmak inaktif etmek istiyorum bir türlü silinmiyor bunun bir yolu çözümü programı yokmu bilen varsa lütfen yardım etsin

• basit windowsun programlari dll dosyalarinda dir. Bu dosyalardan dogru olanini bulup cmd yazan yere baska bir komut yazarsin yada o satiri tamamen silersin. Sorun bu dll dosyasini bulmak bulsan bile acacak programi bulmak. Ozaman ucuncu party program kullanmak ki bunun icin bir program varmi bilmiyorum. Komut sinirinimi bozdu
  • cmd.exe dosyasını bir türlü değiştiremiyorum silsem de geri çıkıp geliyo dediğin gibi dll dosyasını bulmak lazım. bulsam silerim kurtulurum. komut sinirimi bozmadı şirkette ağdan mesajlaşmanın yolu burdan daha kolay geçiyoda bilirsin net send (bilgisayar adı) (mesaj) burada fazlaca kullanılmaya başladığı için kurtulmanın yolunu bulmam lazım sen diyeceksin ki sen kullanmıyosun personel sorumluluğu senin üstünde olunca bundan kurtulmanın bir yolunu bulmak için çabalıyoruum onun için yollama desen de bu türk milleti yapacak ya illaki gizli gizli de olsa devam ediyorlar. bunun çözümü için ne gerekiyorsa yapıyorum olmuyor. bana yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler
  • bana şu şekilde de yardım edebilirsiniz winnt/system32 klasöründeki cmd.exe yi nasıl silebilirim? sildikçe yada adını değiştirdikçe yeniden varolup geliyor. lütfen yardım kurtarın beni bu dosyadan cmd.exe yi silebilirsem ne mutlu bana bi yolu yokmu bunun yaaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.