Şimdi Ara

windows 7 64 bitle uyumlumu benim pc?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _freedom_ -- 26 Ekim 2009; 15:58:06 >

• okunmuyor ama amd işlemcin varsa 64 bbit kurabilirsin artı pcnin kasasınında monitörününde 64 bit desteklemesi lağzım.
  • bi resim daha koyıcam simdi intel e8400 işlemcim var
  • sağ tıklayıp resme bak dersen okunuyor
  • 2. resim

windows 7 64 bitle uyumlumu benim pc?
  • evet destekliyor
  • arkadaslar ben simdi 64 bit alırsam uyumlu değilse bosu bosuna 210 tl paramı vericem bilen biri yardım ederse sevinirim suan ben 32 bit xp kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

evet destekliyor

bir sorun olmaz değil mi eminsin 210 tl çöpe atmıyalım
  • 64 bitin önemli bir getirisi yok en başta dirver sıkıntısı çekersin pc ne hızdaysa o hızda çalışır çon ender durumlarda büyük yazılımlar mesela adobe after effects ve benzeri video işleme yazılımlarında yüzde 25 gibi bir fark yapar başkada bir önemli artısı yoktur.

Ha untumadna 64 bitten tam nalamıyla faydalanmak için 4 gb civarında ram olmalı makinanda o kadar masrafa değermi bir düşün sana 64 bit hakkında googledan bulduğun yazıları okumanı şiddetle öneririrm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobraFX -- 26 Ekim 2009; 16:49:23 >
  • 2 gb var ram zaten 2 gb daha almayı dusnuyordum ama dediğin gibiyse hiç bir +sı yoksa gereksiz 64 bit googledan yazılara bakıcam sağolun yorumlar için
  • selamlar kutulu sürüm de 32 ve 64 sürümlerin ikisinide var alırsan istediğini kurarsın makinanıda değiştirsen kutulu sürüm olduğu için yeni makinanada kurabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _freedom_

2 gb var ram zaten 2 gb daha almayı dusnuyordum ama dediğin gibiyse hiç bir +sı yoksa gereksiz 64 bit googledan yazılara bakıcam sağolun yorumlar için

ilerde 2 gb daha ram alırsan veya bilgisayarı yenilersen başın ağrır ama ramleri maksimum 3,2 gb olarak görür 32 bit işletim sistemi. ileriye dönük olarak 64 bit almanız çok daha mantıklı.
    Tabii kutulu versiyondan alırsanız hem 32 hem de 64 bit çıkıyor kutunun içinden hasakin1 in dediği gibi.
  • çok sağolun arkadaşlar baya yardımcı oldu söyledikleriniz artık kutulu sürüm almayı düşünüyorum
  • Ram ilavesi ile hiç sıkıntı çekmeden 64 bit kurabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.