Şimdi Ara

Windows 7 Açıldıktan sonra 5 dakka boyunca hdd okuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkdada dediğim gibi arkadaşlar. Windows açılıp masaustu geldiği andan itibaren hdd yi rahat 5 dakika boyunca okuyor durmadan. O 5 dakika içinde hiçbirşey yapamıyorsunuz. Kasım kasım kasıyor desem yeridir. Sistemde 8GB DDR 3 1600 ram var phenom II x6 1090t işlemci var crosshair V formula anakart var hd 5970 ekran kartı var hdd biraz eskı 80 lik sata 1 seagate var.HDD yi kontrol ettım bad sector falan hiçbişeyi yok.Başlangıç öğelerini de oldukça azalttım. Windowsun sanal belleğini tamamen kapattım şu an oyle kullanıyorum. Sizce bununla bi alakası varmı veya sorun başka bişeydemidir ?

• calısan bır yazılım vırus olabılr mı ..tarattınız mı ..sıstem yuk durumunu kontrol edebılrmısınız ..
  • hayır hocam virus kontrolu yapmadım önerdiğiniz bir virus programı var ise soyleyin bide yük durumunu nasıl kontrol edicez ?
  • yakın zamanda disk birleştirme yaptınızmı acaba mesela ücretsiz bi program olan smart defrag2 bir kere kullanımı ücretsiz mesela(kullanacaksanız tam iyileme yapın yanlız)
  • hocam smart defrag ile dün yaptım komple birleştirdim tam en iyile olarak yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnagizmo

hocam smart defrag ile dün yaptım komple birleştirdim tam en iyile olarak yine aynı

o zaman nıggaa'nın dediği gibi virüs olma ihtimali yüksek hatta en kötüsü olabilir sality virüsü hard diskte sürekli işleme sebep olan bi virüstür inşallah o değildir dua edin
    isterseniz bi kaspersky 2012 kurup tam sistem taraması yapın güncelledikten sonra kaspersky bu virüse karşı en iyilerden birisi
    edit internet security olanını kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisırakaya -- 11 Mart 2012; 9:01:57 >
  • sality virüsse dediği gibi kötü.. Olmadı low level format toolsu kurup formatı çek :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.