Bildirim
Windows 7 açılmayan oyun hatası çözümü arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oyun yüklenirken hiçbir sorun ile karşılaşmıyorum.Patch kurulumları fix falan ama sıra oyuna girmeye gelince böyle bir hata veriyor.Hiç bu tip oyuna hiç girememe sorunu ile karşılaşan olmadımı ? :) -
bende bir oyunda yükleme ekranında takılıp kalıyordu başka bir oyundada oyundan çıktıktan sonra o hatayı veriyordu, başka bir sorun yaşamadım.
sende belki oyunun 64bitle bir uyumsuzluğu vardır? veya oyunun ilacı bozuk olabilir -
Elimde şuan Skullpturanın Grid,Left4Dead,Flatout,Fallout3,Bioshock ve COD MF var, ve iSO olarak GH3,Flatout2,CallOfJuares1-2,Assas.Creed,Crysis1-2 ve Wolfenstain var hepsinde bu hatayı yaşıyorum oyunu yüklerken bir hata ile karşılaşmıyorum ama oyuna girerken bunun ile karşılaşıyorum sandi güvenlik duvarı gibi birşey engelleiyor gibi geliyor bana :S Ekran kartı driverını 3 kere silip yükledim ekran kartı driverı ile bir sorun yok kanımca.Açıkçası neyden kaynaklanabilir onuda bilmiyorum:S Sürüm ile ilgili bir problem midir acaba ?
http://www.hackhell.com/windows-7/615625-windows-7-turkce-32-bit-64-bit-orjinal-turkce-29082009-msdn.html bu linkten 64 bit olanını indirdim.Yaşadığım bu sorundan kimsenin yaşamamış olmasıda sürümden olabiliceğini düşündürmeye başladı.İşallah yardımcı olucak konu ile ilgili bilgiye sahip birileri çıkar :D
-
sanırım 64 bit olmasından kaynaklanıyor. 64 bit uyumlu oyun olduğunu sanmıyorum varsada şuan piyasada çok az. sen 32 bit win 7 kurarak dene birde. ben şuan 32 bitte çok rahat çalıştırıyorum oyunları. -
quote:
Orijinalden alıntı: ttt01
sanırım 64 bit olmasından kaynaklanıyor. 64 bit uyumlu oyun olduğunu sanmıyorum varsada şuan piyasada çok az. sen 32 bit win 7 kurarak dene birde. ben şuan 32 bitte çok rahat çalıştırıyorum oyunları.
64 bit işletim sistemleri 32 bit program ve oyunların çoğunu çalıştırıyor.64 bit çalışan oyun yok doğru fakat uyum diye bir sorun genelinde yok
arkadaşın sorunun ekrankartı sürücülerinden yada directx hatasından kaynaklandığını düşünüyorum.
Left4Dead oyununu bende kurmuştum 64 bit sisteme.1650xt ekran kartıyla aynı sizi ss teki gibi bir hata veriyordu.daha sonra onboard 3200 ekran kartıyla denediğimde sorunsuz açmıştı.windows 7 directx 10 ile geldiği ve 1650xt nin dx10u desteklemediği için oyunun açılmadığını düşünmüştüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 6 Ekim 2009; 6:26:07 >
-
çalışmayı durdurdu hatası vermesi sacma biraz sadece oyunlarda mı veriyor yoksa her şeyde veriyor mu
oyunlarda ise Sağ tuş özellikler>uyumluluk diyoruz.Alt kısımda Ayrıcalık Düzeyi kısmında "Bu Programı Yönetici Olarak Çalıştır"ı tickliyoruz tamam diyip tekrardan oyuna girmeyi dene.
yada sistemde virüs yada worms bulaşma riskide yüksek elinde antivirüs veya benim önerecegim Spyware Doctor + Ad-Aware ile tarat -
benim 32bit vista yüklü laptopta da ilk girerken böyle bir hata vermişti. reset attım, sonra bir daha öyle hata vermedi. şimdi girerken safe mode soruyo ama hayır diyip giriyorum, sorunsuz çalışıyor. -
9600gt ekran kartı kullanıyorum 19062 driver sürümü yüklü yani en son driverı.
@isimsizx bu hatayı sadece oyunlarda alıyorum ve dediğin sağ tuş olayını bir çok yerde okudum ve yaptım dediğinide WinXpServPac3 WinVisSerPac1 falan da denedim ama çözüm olmadı:S Nod32 ve anti spyware terminator kurulu sistemimde bir virüs yok:S
www.hackhell.com sitesinden verdiğim linkten indirdim Win7.64Biti.Benim indirdiğim sürümün aynısını indiripte bu sorunla karşılaşan oldumu acaba onuda merak ediyorum.. Win7.32Bit yüklicem birde indirince bakalım onda hata alıcakmıyım.. -
Senin sorunun COD4 multiplayer ile alakalı, işletim sistemiyle değil. Şimdi o sorunun çözümü ses kartı ve bileşenleri ile ilgili. Mikrofon girişine birşey tak ve çalışır duruma getir, veya usb ses kartı olan bir kulaklık al vs ama yeterki ses kartın mikrofonda veya ses kartı inputlarına girmiş birşey algılasın yeter, oyunun sorunsuz çalışacaktır. Bu sorunun başka bir çözümü yok, ve bu sorun arada sırada nüksediyor, patch de çıkmadı konuyla alakalı. Biraz daha sabredersen zaten yeni oyun geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: KneeDeep
Senin sorunun COD4 multiplayer ile alakalı, işletim sistemiyle değil. Şimdi o sorunun çözümü ses kartı ve bileşenleri ile ilgili. Mikrofon girişine birşey tak ve çalışır duruma getir, veya usb ses kartı olan bir kulaklık al vs ama yeterki ses kartın mikrofonda veya ses kartı inputlarına girmiş birşey algılasın yeter, oyunun sorunsuz çalışacaktır. Bu sorunun başka bir çözümü yok, ve bu sorun arada sırada nüksediyor, patch de çıkmadı konuyla alakalı. Biraz daha sabredersen zaten yeni oyun geliyor.
Dediğin çözümü ilk okuduğumda şaka yapıyorsun veya hiç konu ile ilgili bir bilgiye sahip diilsin sandım valla :D ama gerçekten işe yaradı,nasıl olurda böle bişi olur bir anlam veremiyorum valla :D çok teşekkürler.. ama sadece COD4 açılıyor daha öncede yazdığım diğer oyunlarda hala aynı hatalar var :S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X