Şimdi Ara

Windows 7 Açılmıyor, Başlangıç onarma çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Gece notebookumu aktif downloadlar sebebiyle açık bırakmıştım. Sabah kalktığımda bilgisayar kendiliğinden restart atmış ve klasik ciddi bir sorundan kurtarıldı ibaresi vardı. Herbeyse.. Daha sonra bilgisayarla işim bitti kapattım. Tekrar açmak istediğimde 2 seçenekli siyah ekrar geldi. Windows hata kurtarma ekranı.Bilgisayarı onar ve windowsu başlat (özetle bunlar. Birebir değil tabiiki :)) her ikisinde de windows açılmıyor. Windowsu başlat dediğimde windowsun orjinal yazısı 1-2 saniyeliğine geliyor sanki açılacakmış gibi ama hemen peşinden windows dosyaları yüklüyor kısmına geçiyor. Hani şu beyaz bar doluyor ya. Onar desiğimde de direkt windows dosyaları yüklüyor kısmına geliyor. Tamam yükledi onarım yapmıyor. Onarmaya çalışıyor ve sonunda hata veriyor. Sorunlu olay adı : StartupRepairOffline

Güvenli kipte başlatmayı denedim yine bilgisayarı onarma ekranına dönüyor, en son bilinen iyi yapılandırmada başlat dedim yine aynısı. Ne işlem yaparsam yapayım onarma ekranına gidiyor.

Tamam yapamadın. Geri dönüşüm noktalarından eski tarige döndüreyim dedim.. ALışkanlıktır her formattan sonra 3 tane dönüşüm noktası kaydederim. Saf hal, driverların yüklü hali ve programların yüklü hali. Aa şimdi de dönüşüm noktanız yok diyo. Geri de döndüremiyorum. Şimdi diceksiniz format atmayı zaten biliyosun at formatı geç. Valla şimdiye kadar çoktan yapmıştım merak etmeyin. Hddnin içindeki dosyalar da önemli değil. Dostan hariciye kopyalarım sıkıntı yok. Ama format atamıyorum.. Notebookun dvd-romu çalışmıyor. Şimdi olan bişi değil yaklaşık 3 yıldır çalışmıyor :) usb ile format atıyordum pc hala çalışıyorken kurulum dosyalarını hazırlıyordum..neyse.. Win7 imaj olarak harici diskimde mevcut keşke klasör olarak saklayaydım diyorum şimdi kendi kendime. Birde elimde android telefon mevcut bu mesajı da onunla yazıyorum. Evet arkadaşlar format atmam gerwktiğinin farkındayım ama atabilmem için windowsu çalıştırıp usb stick hazırlamam lazım.. Bu windowsu elimdeki ekipmanla nasıl çalıştırabilirim?

Şimdiden teşekkürler.. Hertürlü öneriye açığım, at çöpe gitsin vs. Hariç :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel.. Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..

• Bnm laptopda oyle kafayi yedi onarmiyorda sans eseri bazen laptop aciliyir

Bnd emavi ekran hatasi var kernal data inpage error veriyor biktim bu hatadan

• İnternet cafeden Haricideki Windows 7 imajını açarak klasör halinde kaydettim. Daha sonra kendi bilgisayarımda usb boot hazırlayarak format attım. Anca öyle çözebildim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.