Şimdi Ara

windows 7 başlangıç ekranında sürekli reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işletim sistemim Windows 7 x64 ultimate.Pc yi açtıktan sonra başlangıç ekranında reset atıyor sürekli bilgisayar açılmıyor.Format attım yine aynı sorun var.Sorun donanımsal diye düşünüyorum ama ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.Bilen var ise yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

• Şimdi bir dakika, herhangi bir ileti, uyarı vs. gelmeden mi yeniden başlatma gerçekleşiyor? Yoksa herhangi bir dosyanın yokluğundan mı söz ediyor?

BIOS'a DEL tuşu ile girin ( Toshiba ise bilgisayarınız, ALT + ESC ) ''H/W Monitör'' sekmesine girin ve bir müddet sistem BIOS'ta beklesin. CPU sıcaklık değerlerinide gözlemleyip, not edin. Ve buraya ekleyin.
  • hayır herhangi bir uyarı vermiyor.daha açık olayım.Açılış sırasında windows yüklenirken rengarenk birkaç top oynayıp windows simgesini oluşturuyor ya.tam o sırada o animasyon donup kalıyor ve hemen akabinde restart atıyor.işlemci sıcaklığıda bu arada 50.
  • Windows 7 üzerine tekrar Win7 mi kurdunuz ? Eğer o şekilde yaptıysanız bir de XP kurmayı deneyin . Hep aynı yerde yeniden başlatması ve formatla hallolmaması ilginç . Ayrıca harddiskte de bir problem olması muhtemel .

Bu arada işlemci sıcaklığı da yüksek kabul edilebilir fakat ben sorunun işlemci sıcaklığından kaynaklandığını düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarr -- 21 Mart 2011; 2:38:37 >
  • Evet önceki işletim sistemide win7 idi.HDD yi denemek için başka bir kasaya taktım yine aynı sorun ile karşılaştım.Dediğiniz gibi sorun muhtemelen harddiskte.Yardımlarınız ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
  • başka bir bilgisayara takıpta, bilgisayardaki donanımlar farklıysa zaten çalışmaz. kurulum aynı bozuk cd den veya aynı bozuk işletim sisteminin üzerine kurulmuş olabilir

üstüne kurulum yapıldıysa bu sefer bölümü biçimlendirerek yapın. eğer üstüne kurmadıysan başka bir win7 veya başka bir işletim sistemi cd siyle kurulum yapmayı deneyin
    eğer bunlarla sonuç vermiyorsa ozaman hardiskinde sorun var demektir
  • Aynı sorun bende de var.windows 7 logosuna gelince makina reset atıyor anlamadım 7 tane windows 7 formay cd sini taktım formatladım sonuç aynı yeni işlemci fx 6100 aldıktan sonra oldu ankartım destekliyor fx işlemcileri şuan xp de sorunsuz kullanıyorum sorunsuz format atıyorum.ama windows 7 ye gelince format atıyorum windows 7 logosunda makina kendini resetliyor sorun nedri lütfen yardım edin!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.