Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah senden de razı olsun yiğit kardeş

Ben programı taskbara yerleştirip tekrar değiştiriyorum kayıt anahtarını

Taskbara program eklemek biraz zahmetli oluyor ama oklar da hiç güzel durmuyor ekranda

Ben bu 7057 (Matador diye birinin yüklediği versiyon) versiyonuu hiç sevmedim...Windows puanlarımı accayip düşürdü...
    ---Acaba diyorum flashdiskten kurduğum için hata olmuş olabilir mi ?

Şimdi başka birinin upload ettiği 7057 64biti indiriyorum rapidden...Onun için tekrar format atacam...
    Zaten arkadaşlar bana format ibo der
    ayda birkaç kere format atarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 23 Mart 2009; 3:56:09 >

• selam.
    beyler ben şimmdi 7000betasını yükledim rastgele gördüm.
    bunu indirip upgrade desem betanın üstüne yer mi?
    yoksa bende kurulu vistayı mı yer?
    7betadaki programlar kalır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Upgrade yaptigim halde hala surum numarasi 7057 sebep ne olabilir?Upgrade herhangi bir sorun olusmadi?

Kaça upgrade yaptın ki ???
  • bilmiyorum son surum kacsa artik en son nette 7063 diye okumustum upgrade yaptida ama surum nosu yazmiyor hala 7057 gozukuyor.
  • upgradei nasıl yaptın killnod?
    kurdan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

Şimdi başka birinin upload ettiği 7057 64biti indiriyorum rapidden...Onun için tekrar format atacam...
    Zaten arkadaşlar bana format ibo der
    ayda birkaç kere format atarım...

Valla ben de 7057 64 biti indiriyom. Ama daha önce hiç 64 bit sürüm denemedim. Vista'da da denememiştim. Sen bi kur bakalım. 32 Bitten bi fark görebilecek misin? Bir çok programın çalışmamasından korkuyorum ama denemek lazım tabi. Tavsiye edersen biz de kurarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitkacar
    Valla ben de 7057 64 biti indiriyom. Ama daha önce hiç 64 bit sürüm denemedim. Vista'da da denememiştim. Sen bi kur bakalım. 32 Bitten bi fark görebilecek misin? Bir çok programın çalışmamasından korkuyorum ama denemek lazım tabi. Tavsiye edersen biz de kurarız.

Ben zaten xp den sorna hep 64bit kullandım...hiç 32bit win7 kurmadım...

*7057 sğrğmğnde pc daha düşük puan alıyor
    7000 kurup 7057 ye upgrade yaptığım zaman yine düşük puan alıyor...

Ben şu an 7000 64bit sürümüne dönmeyi düşünüyorum...Hem daha hızlıydı bana göre...
    iki farklı kaynaktan denedim 7057 yi ama beğenmedim...

RC1 e kadar 7000

• Vistadan hiç haz alamamış biri olarak Xuzun süredir XP kullanıyordum. Bugün itibariyle sipariş verdiğim yeni ramlarimi de laptopuma taktım ve 4GB ram ile birlikte Windows 7 X64 kurdum. İzlenimlerim müthiş. Açılmas süresi XP den biraz yavaş Vistadan bir hayli hızlı. Kapanma süresi ise XP den de Vistadan da oldukça hızlı. Görsel olarak da Vistadan bile daha iyi ve oldukça tatminkar bir işletim sistemi olmuş.

Ayrıca ben hayatımda bu kadar kolay kurulan bir işletim sistemi daha görmedim. Partitionlara bile 10sn de format attı ve sonra yarım saat içinde Win 7 'yi kurdu ve bir baktım ki herşey hazır. 1 tane bile sürücü kurmaya gerek kalmadı. Bütün sürücüler kendiliğinden kurulmuş bile. Tam bir kullanıcı dostu işletim sistemi olmuş. Şimdilik çok beğendim.

Eminim ki bunun da eksikleri vardır ancak tam sürümü çıkana kadar onları da gidereceklerine inanıyorum. Vistadan kurtulduğumuza duacıyım.

Saygılar...

• quote:

bilmiyorum son surum kacsa artik en son nette 7063 diye okumustum upgrade yaptida ama surum nosu yazmiyor hala 7057 gozukuyor.

Hocam upgrade dediğiniz update olmasın? Update ile de build kısmı değişmez..
  • bendede cfg diye bir hata verdi aynı ssteki gibi
    yazma ve doğrulama başarılı 8xde ama dosya hatalı herhalde
    quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

Windows 7 Build 7057 RC1

arkadaşlar
    ilk sayfadaki torrent indirdim ama dosya sorunlumu yoksa sonradan tekrar upload mı edildi..
    her iki bilgisayarımdada denedim...
    indirilen image dosyasını 4x ve 8x yazma hızlarında yazdırdım
    dvd takttım sürücüye ama açlışta bu hata veriyor...

acaba aynı hatayı alan başka arkadaşlar varmı

anlayan yardımcı olucak arkadaş yokmu.....

• evet kardeş torrent dosyası bozuk millete bozuk bozuk indirtiyolar...

önce yükleyenler şanslı demekki sonradan tekrar upload ettiler
  • selamlar.
    Fujitsu Siemens Amilo pi 2540 kullanıyorum.

Eski sistemimden söktüğüm 3.5" IDE HDDi usb dönüştürücü ile bilgisayara taktığımda windows 7 (build 7057 RC1 olup olmadığını bilmiyorum) HDDi tanımadı.
    Aşağıdaki görüntüler fikir vermesi açısından yardımcı olabilir.
    Yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim.

Windows 7 Build 7057 RC1

Windows 7 Build 7057 RC1

• quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

quote:

bilmiyorum son surum kacsa artik en son nette 7063 diye okumustum upgrade yaptida ama surum nosu yazmiyor hala 7057 gozukuyor.

Hocam upgrade dediğiniz update olmasın? Update ile de build kısmı değişmez..

Win7 yi acip win7 dvd sini cikinca update secenegi cikiyor veya upgrade artik hangisiyse onu kastediyorum ve netten uzun bir guncelleme yapiyor ama nedense surum nosu degismiyor peki.Bahsettigim windows update degil ama win7 dvdsinden yapilan build guncellemesi baska yapanlarda var sanirim ama bazilari surumun nosunun degistigini soylemis yanlis okumadiysam o yuzden sorum.
  • arkadaslar 7022 versiyonundan 7057 ye upgrade yaptim hersey duzgun bi tek pc yi yeniden baslattigimda bi tane note belgesi acilio desktop die nasil halledebilirim ??
  • yahu bu upgrade dediğiniz 7057yi netten çekip yeniden yüklemek mi yoksa?
  • yeniden yuklemek denmez aslinda programin versiyonunu yukseltmek gibi yani isletim sisteminin versiyonunu yukseltmek ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreen7

arkadaslar 7022 versiyonundan 7057 ye upgrade yaptim hersey duzgun bi tek pc yi yeniden baslattigimda bi tane note belgesi acilio desktop die nasil halledebilirim ??

http://www.blogsdna.com/2660/fix-windows-7-build-7057-desktopini-opening-on-every-reboot.htm
  • quote:

yeniden yuklemek denmez aslinda programin versiyonunu yukseltmek gibi yani isletim sisteminin versiyonunu yukseltmek ;)

işte o olay nasıl yapılıyo? nolur biri anlatsın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

yeniden yuklemek denmez aslinda programin versiyonunu yukseltmek gibi yani isletim sisteminin versiyonunu yukseltmek ;)

işte o olay nasıl yapılıyo? nolur biri anlatsın!

ben yapmadım ama söyleyen arkadaşların yazdıklarına göre internetten indirdiğin daha üst versiyon windows DVD'sini windows altında DVD roma tak ve normal kurulum yapacakmışsın gibi çalıştır sonra seçeneklerden upgrade'i seçeceksin.. bu şekilde sürüm yükseltebilirsin.. ama yeniden format atıp yüklesen daha kısa zamanda işini halledersin.. bu işlem biraz uzun sürüyormuş...

• ewt baya uzun suruo ama deger diebilirim programlari tekrar yuklemek falan...
    sistemin kurulu oldugu yerde en az 10 gb bos yer olsun
    dvd rom a gerek yok sanal surucuden yukledim ben
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.