Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheGreen7

arkadaslar 7022 versiyonundan 7057 ye upgrade yaptim hersey duzgun bi tek pc yi yeniden baslattigimda bi tane note belgesi acilio desktop die nasil halledebilirim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 26 Mart 2009; 1:01:00 >
  • sistem bilgi ekranına oc değerleri ne zaman düştü ki?
  • aktivasyonda hatayı sadece ben mi alıyorum acaba ? :/
    1 haftadır yasal keylerle sürekli deniyorum her seferinde 0x8004FC13 hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mı ?
  • Win7 de masaüstü arkaplan resimleri normalinden büyük çıkıyor,format atmadan önce böyle değildi,boyutlarnı nasıl ayarlayabilirim acaba?
  • arkadaşlar 7068 sürümü sızdı ama daha internete düşmedi 1-2 hafta içinde düşebilir haberiniz olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

arkadaşlar 7068 sürümü sızdı ama daha internete düşmedi 1-2 hafta içinde düşebilir haberiniz olsun...

internete düşmemiş bir şey için nasıl sızmış ifadesini kullanıyorsun.. sızmışsa düşmüştür, sızmamışsa düşmemiştir bu kadar basit...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

arkadaşlar 7068 sürümü sızdı ama daha internete düşmedi 1-2 hafta içinde düşebilir haberiniz olsun...

internete düşmemiş bir şey için nasıl sızmış ifadesini kullanıyorsun.. sızmışsa düşmüştür, sızmamışsa düşmemiştir bu kadar basit...

Anlatmak istediğim şu ki: 7068'e hazırlıklı olun

• 7057 yi beğenmedim,bir önceki beta daha stabil idi,

nisan-mayıs aylarında 7100 lü bir build gelebilir,microsoft yakında public olarak siteye ekler , ozamana kadar bekleyin derim,zırt pırt çıkan betalarla uğraşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

7057 yi beğenmedim,bir önceki beta daha stabil idi,

nisan-mayıs aylarında 7100 lü bir build gelebilir,microsoft yakında public olarak siteye ekler , ozamana kadar bekleyin derim,zırt pırt çıkan betalarla uğraşmayın

+1

Build yükseltecem diye stabilitesini bozmayın Windowslarınızın.. Zaten küçük bebek gibi bişey yapsan hata veriyo
  • Ben 7057 kurdum win 7 yi beğendim. Çok hızlı geldi bana. Bir çok özelliğini beğendim. Yaşadığım sorunlar ise wus 300 ü tanımadı. Daemon Tools çalışmadı.

Sizden bir konuda yardım isteyeceğim. Biz 3 arkadaşız. Ağda dosya paylaşımı yapacağız ama Win 7 de Olay Vistaya göre değişmiş. Ağdaki PCleri göremiyorum. Bunu nasıl ayarlarım.
  • deamon tools yerine , poweriso ya da ultra iso kulanabilirsin pekala basarilir programlar en az demaon kadar...
    ag a gelince , bence bi sorun olmamasi lazim , bende win 7 ve vista olan pc ler ile ag kurabiliyorum..
  • windows 7 build 7068'de sızmış...

kaynak..neowin.net
  • quote:

Orjinalden alıntı: wosswoss

windows 7 build 7068'de sızmış...

kaynak..neowin.net

Technical Adoption Program (TAP) üyelerine dağıtılan 7068'in an itibariyle internete "setup.exe" dosyası düştü sadece.. bu akşam yada yarın indirilebilecek büyük ihtimalle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 27 Mart 2009; 16:15:51 >
  • 2 saattir 7057 kurmaya calıstım ve sonunda kurdum. Şu durumda gördüğüm tek kelime ile berbat.

Sistemde stabilite diye birşey yok, ayakta zor duruyor derler ya..
    2-3 dk içinde 10kere donduğunu söylemek mümkün, ki imzamdaki sistem ile.

Hala derecelendirmeyi bitiremedim, sistem açılışı 5dk dan uzun sürüyor ve hoşgeldiniz ekranınıdan sonrası açılır açılmaz explorer.exe yanıt vermiyor ile başlıyoruz donmalara..

Ya bana bu terslik denk geldi yada tamamen beta sürüm ile alakalı bir durum. Zarzor modem driveri ile bağlanabildim nete. Bakalım ekran kartı driverini indiriyorum şuan, derecelendirme driver olmadığndan gerçekleşemiyormuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

2 saattir 7057 kurmaya calıstım ve sonunda kurdum. Şu durumda gördüğüm tek kelime ile berbat.

Hala derecelendirmeyi bitiremedim, sistem açılışı 5dk dan uzun sürüyor ve hoşgeldiniz ekranınıdan sonrası açılır açılmaz explorer.exe yanıt vermiyor ile başlıyoruz donmalara..

Ya bana bu terslik denk geldi yada tamamen beta sürüm ile alakalı bir durum. Zarzor modem driveri ile bağlanabildim nete. Bakalım ekran kartı driverini indiriyorum şuan, derecelendirme driver olmadığndan gerçekleşemiyormuş..

harddiskiniz SATA mı?
  • İmzamdaki sistem dedim. sata2 410as( sata2 lerin en hızlı modellerinden biri)

ki sata olsa değişecek?
  • quote:

İmzamdaki sistem dedim. sata2 410as( sata2 lerin en hızlı modellerinden biri)

ki sata olsa değişecek?

internette bu sorunla karşılaşan baya var...
    http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=23130 <-- şu sitede anlatılıyor

"Unplug your SATA drive, and plug into the SATA 2 slot" denmiş denemedim ama işe yarar sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 27 Mart 2009; 19:11:23 >
  • Sata kablosunun yerini değiştirmiş sanırım ve düzeldiğini söylemiş. Bu durumu daha önce başka bir sorun için çözüm olarak duydum diye hatırlıyorum ama..

Yok, benim için Windows 7 tam sürüme kadar bitti, Vista kuracağım şimdi..
  • quote:

2 saattir 7057 kurmaya calıstım ve sonunda kurdum. Şu durumda gördüğüm tek kelime ile berbat.

sistemimin sizinkinden çok daha düşük olmasına rağmen yazdığınız hiçbir sorunla karşılaşmadım ben. üzülerek söylüyorum ki yazdığınız sorunlar sanırım sadece size ait.

• quote:

Orjinalden alıntı: musamope

deamon tools yerine , poweriso ya da ultra iso kulanabilirsin pekala basarilir programlar en az demaon kadar...
    ag a gelince , bence bi sorun olmamasi lazim , bende win 7 ve vista olan pc ler ile ag kurabiliyorum..

Peki ağ nasıl kuracağım yardımcı olurmusunuz. Dosya ve yazıcı paylaşımını nasıl açacağım. Diğer arkadaşlarda xp kurulu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.