Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: madmaxibo

quote:

Orjinalden alıntı: eLroS

Arkadaslar ben birazdan win7 yi kurmayı düşünüyorum ama aklıma bi kac soru takıldı bunları bi sorim ilk baş sonra kurarım

1-)win7 yi C ye kuracam D deki dosyalarım aynen kalır mı ?
    2-)benim pc özellikleri şu şekilde driver konusunda zorluk yaşacagım bişe olurmu ona göre şimdiden indirim etherneti felan tanımazsa zor olur işim
    - gigabyte ds3 rev3.3
    - ati x1650 pro
    - intel e6300

3-)Photoshop cs4 ü destekliyormu ?

şimdiden teşekkür ederim

1- Bi aksilik olmazsa sadece Cyi siler format..xp kurar gibi...
    2- Gigabyte DS3 ama hangi DS3 ? Benimki gigabyte EP35-DS3 pek soun çıkmadı...herşeyi otomatik tanıdı...
    3- 64bitlik mi yükleyeceksin 32bitlik mi...ona göre değişir...Sanırım 32bit sorun çıkarmıyor da 64bit için yama falan gerekiyor..ama sonuçta çalışıyor...

bendeki anakartta aynısı teşekkür ederim verdigin bilgiler için 32 bit kuruyorum şimdi

• quote:

Orjinalden alıntı: dfdtmh

hocam cevap için teşekkür ederim. yanlız arkadaşlar şu soruma cevap alamadım bi el atsanız

quote:

1. işletim sistemi oalrak vista kullanıyorum. e:\ diskime 2. işletim sistemi olarak kuracağım neler dikkat etmem gerekiyor.

eğer vistayı sorunsuz bir şekilde kullanıyorsan hiç macera arama derim.. ama illaki kurup görmek istiyorum dersen açılışta hangi işletim siseminin açmak istiyorsunuz diye sormayacak.. onuda bootmanager programları ile sonradan halledebilirsin.. win7 hala stabil değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

hocam cevap için teşekkür ederim. yanlız arkadaşlar şu soruma cevap alamadım bi el atsanız

quote:

1. işletim sistemi oalrak vista kullanıyorum. e:\ diskime 2. işletim sistemi olarak kuracağım neler dikkat etmem gerekiyor.

eğer vistayı sorunsuz bir şekilde kullanıyorsan hiç macera arama derim.. ama illaki kurup görmek istiyorum dersen açılışta hangi işletim siseminin açmak istiyorsunuz diye sormayacak.. onuda bootmanager programları ile sonradan halledebilirsin.. win7 hala stabil değil...

evet stabil olmadığını biliyorum ki vista ya bile tam anlamıyla stabil denilemez . amacım sadece denemek ve görmek kullanıcak değilim zaten.
    cevap için teşekkürler.

• 7057 rc1 sahte diye duydum. henüz çıkmamış. dikkatli olun.

nisanda çıkacak diye duydum.
  • Ses kartı driver sorunu haricinde(o da burnout ta online a bağlanırken mavi ekran vermesi sorunu.Güncelleyince creative yazılımları iptal oluyor çalışmıyor.Böyle olunca da ayar yapamıyorum) sorun görmedim.Vista dan çok daha stabil çalıştı açıkçası 7000 i uzun zamandır kullanıyorum.7057 nin bitmesine az kaldı.Hemen upgrade yapacağım.7000 den daha stabil olsun yeter.Gerisi mühim değil.
  • Win 7 ye program kurduğumda Türkçe dil dosyası varsa buluyor ve kurulumu için izin istiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

7057 rc1 sahte diye duydum. henüz çıkmamış. dikkatli olun.

nisanda çıkacak diye duydum.

Sahte degil pre-RC diyebiliriz.RC1 ise buyuk ihtimalle 7100 surum numarasi ile mayisda herkese dagitilacak deniliyor.Ama 7057 gercek iciniz rahat olsun.
  • Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Ama Test Böyle..
    Arkadaşlar Oyun Performansı Nasıl Şuankİ Win7 Nin.

Windows 7 Build 7057 RC1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 22 Mart 2009; 1:04:16 >
  • evet windows 7 rc1 imden yazıyorum. sistem gerçekten güzel. kullanılcabilcek durumda. sistem gayet hızlı açılıp kapanıyor. driver kurmam gerekmedi. ilk kurulumda ekran kartı driver ımı algılayamdı. kendi kendine update edip buldu çok hoşuma gitti. wireless kartımı da direk tanıdı. hiçbir sorun çıkmadı.
    sistem gerçekten iyi bu sefer. genel ram kullanımı 650 MB civarında. sesler ve temalar çok iyi olmuş. taskbar olayı çok güzel olmuş. açıkcası beğendim.

yanlız bir sorunum war avira antivir i yükledim. update e tıklıyorum. herhangi bişey olmuyor update ekranı da başlamıyor. acaba antivir i mi desteklemiyor. yada kurulduktan sonra reset atmadım ondan da olabilir galiba.

quote:

Orjinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Ama Test Böyle..
    Arkadaşlar Oyun Performansı Nasıl Şuankİ Win7 Nin.

Windows 7 Build 7057 RC1

nasıl yani yaaa bu tablodaki test sonucuna göre 7057 xp sp3 vista dahil hepsini ezip geçmiş gerçekten şaşırtıcı bir test sonucu.

• arkadaşlar şu library olayını anlayan ve kulanan var mı
    switch to library nedir mesela

bu arada avirayı kullanamıyorum. update linkine tıklıyorum fakat hiçbir işlem yapmıyor. system scan linkine tıklıyorum fakat yine hiçbir işlem yapmıyor. ancak herhangi bir dosya yada klasöre sağ tıklayıp scan with avira dediğim zaman tarama yapabiliyorum
  • quote:

RC 1 den microsoft un sitesinde hiç bahsedilmemiş.
    bu arada activasyon keyi almak isteyenlerhttp://www.microsoft.com/windows/windows-7/beta-download.aspx

iso yu değil, keyi siteden aldım demek istemiştim zaten.
  • @dfdtmh
    Son sürümü yükleyin düzelecektir.Hala 8 sürümündeyseniz bu hta ile karşılacaşan arkadaşlarım vardı onlara 9 sürümüne geçmelerini söyledim ve bu sorun düzeldi.Eğer 9 sürümünde de aynı hatayı yaparsa kaldırıp tekrar yükleyin.
    Ben şu an 7057 ve avira premium 9 kullanıyorum.Böyle bir sorun oluşmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@dfdtmh
    Son sürümü yükleyin düzelecektir.Hala 8 sürümündeyseniz bu hta ile karşılacaşan arkadaşlarım vardı onlara 9 sürümüne geçmelerini söyledim ve bu sorun düzeldi.Eğer 9 sürümünde de aynı hatayı yaparsa kaldırıp tekrar yükleyin.
    Ben şu an 7057 ve avira premium 9 kullanıyorum.Böyle bir sorun oluşmadı.

evet dostum kendi program arşivimden yüklemiştim 8 versiyonuydu o da. şimdi upgrade edip 9 a geçince hiçbir sorunum kalmadı
    teşekkür ederim

•  Windows 7 Build 7057 RC1

arkadaşlar
    ilk sayfadaki torrent indirdim ama dosya sorunlumu yoksa sonradan tekrar upload mı edildi..
    her iki bilgisayarımdada denedim...
    indirilen image dosyasını 4x ve 8x yazma hızlarında yazdırdım
    dvd takttım sürücüye ama açlışta bu hata veriyor...

acaba aynı hatayı alan başka arkadaşlar varmı

anlayan yardımcı olucak arkadaş yokmu.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile_34 -- 24 Mart 2009; 17:09:55 >
  • Upgrade yaptigim halde hala surum numarasi 7057 sebep ne olabilir?Upgrade herhangi bir sorun olusmadi?
  • nediye kasıyor microsoft anlamadım... zorla vista'yı dayattı yok olmadı şimdide bu... XP'den sonra bir türlü randuman tutturamadılar gitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tutankamonra

nediye kasıyor microsoft anlamadım... zorla vista'yı dayattı yok olmadı şimdide bu... XP'den sonra bir türlü randuman tutturamadılar gitti...

bunu kendi pc ne kurupta denedin de mi konuşuosun
  • Arkadaşlar ben Windows 7’i ilk kurduğumda istediğim herhangi bir programı sağ tıklayarak “Pin to taskbar” seçeneğini kullanarak aşağıdaki görev çubuğu kısmına koyabiliyorum. Ancak bir süre sonra kendiliğinden “Pin to taskbar” seçeneği kayboluyor. Artık hiçbir programı görev çubuğuna koyamıyorum. Hatta kuruluşta görev çubuğunda yer alan Media Player veya Explorer gibi programlara yanlışlıkla sağ tıklayıp “Unpin this program from taskbar” seçeneğini tıkladığımda görev çubuğundan kayboluyorlar ve bir daha görev çubuğuna yeniden koyamıyorum bunları. Bunun sebebi ve çözümü nedir acaba?

Başta “Pin to taskbar” seçeneği var.

Windows 7 Build 7057 RC1

Windows 7 Build 7057 RC1

Sonrasında “Pin to taskbar” seçeneği kayboluyor. Sağ tıkladığımda görünmüyor.

Windows 7 Build 7057 RC1

• Kendiliğinden değil o

Masaüstü simgelerindeki ok işaretini sevmeyip kaldırırsan ondan oluyor...Eğer bunun için regeditten Isshortcut girdisinin ismini değiştirdiysen onu geri düzelt...
    yok girdiyi direkt sildiysen yerine koymanın yoluna bak...
    Ya da bunu yardımcı programlarla yaptıysan iptal et...

E) Hiçbiri

dersen bilemiycem artık
  • Allah ne muradın varsa versin ibo kardeş. Harbiden dediğin gibi Regedit ayarlarından Isshortcut 'ın ismini değiştirmiştim. Eski haline getirince düzeldi. Az kalsın format atıp yeniden kuracaktım Windows 7'yi. Beni büyük bi zahmetten kurtardın.

Bu Pin to taskbar olayı gerçekten çok kullanışlı. Hele alışınca vazgeçemiyorsunuz. Tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.