Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows 7 7057 yüklemeye çalıştığımda disk biçimlendirme bölümü çıkmıyor yardım arkadaşlar setup install da bekliyor daha ileriye gitmiyor ne yapabilirim
  • diski, yüklemeye başlamadan önce biçimlendir
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyes22

windows 7 7057 yüklemeye çalıştığımda disk biçimlendirme bölümü çıkmıyor yardım arkadaşlar setup install da bekliyor daha ileriye gitmiyor ne yapabilirim

Windows açıkken mi yükleme yapıyorsun ?
    Ben windows açıkken yüklemeye çalıştığımda o seçenek çıkmıyordu da ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

evet ya yükseltme nasıl oluyor? anlatında bizde yükseltelim 7061'e.

7063

7061.

• Arkadaslar ben birazdan win7 yi kurmayı düşünüyorum ama aklıma bi kac soru takıldı bunları bi sorim ilk baş sonra kurarım

1-)win7 yi C ye kuracam D deki dosyalarım aynen kalır mı ?
    2-)benim pc özellikleri şu şekilde driver konusunda zorluk yaşacagım bişe olurmu ona göre şimdiden indirim etherneti felan tanımazsa zor olur işim
    - gigabyte ds3 rev3.3
    - ati x1650 pro
    - intel e6300

3-)Photoshop cs4 ü destekliyormu ?

şimdiden teşekkür ederim
  • yav bu w7nin simgeler filan hangi sürümde değişecek acaba tamamen. hala birçok şeyi vista gibi. performans ve yeni taskbar bide birkaç küçük görsellik dışında vistadan farkı yok simgeler vs. olarak. acaba adam akıllı olarak hangi sürümde ayrılacak vistadan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLroS

Arkadaslar ben birazdan win7 yi kurmayı düşünüyorum ama aklıma bi kac soru takıldı bunları bi sorim ilk baş sonra kurarım

1-)win7 yi C ye kuracam D deki dosyalarım aynen kalır mı ?
    2-)benim pc özellikleri şu şekilde driver konusunda zorluk yaşacagım bişe olurmu ona göre şimdiden indirim etherneti felan tanımazsa zor olur işim
    - gigabyte ds3 rev3.3
    - ati x1650 pro
    - intel e6300

3-)Photoshop cs4 ü destekliyormu ?

şimdiden teşekkür ederim

1- Bi aksilik olmazsa sadece Cyi siler format..xp kurar gibi...
    2- Gigabyte DS3 ama hangi DS3 ? Benimki gigabyte EP35-DS3 pek soun çıkmadı...herşeyi otomatik tanıdı...
    3- 64bitlik mi yükleyeceksin 32bitlik mi...ona göre değişir...Sanırım 32bit sorun çıkarmıyor da 64bit için yama falan gerekiyor..ama sonuçta çalışıyor...

• arkadaslar 7057i kurdum super olmus bence ama bir problemim var...PC her kapanıp acıldıgında ya da restart attıgımda DESKTOPtaki iconlar default hale gelio...Yani kapatmadan pcyi duzenliyorum iconlar(oyunlar ekranın sagına mesela) ama sona acıldıgında pc hepsi ekranın en soluna altalta geliyor...nasıl cozebilirim bu işi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

quote:

Orjinalden alıntı: reyes22

windows 7 7057 yüklemeye çalıştığımda disk biçimlendirme bölümü çıkmıyor yardım arkadaşlar setup install da bekliyor daha ileriye gitmiyor ne yapabilirim

Windows açıkken mi yükleme yapıyorsun ?
    Ben windows açıkken yüklemeye çalıştığımda o seçenek çıkmıyordu da ..

benim windows 7 kurmam acayip bir hal aldı
    disk biçimlendirme çıkmıyor bende 7000 sürümünü dvd takıp biçimlediriyorum sonra kur devam ederken 7057 sürümünü takıyorum hemen dvd ye neyse kur bitiyor bittikten sonra windows 7 pro çıkıyor tabi eldeki keylerle aktiv olmuyor bende sistem özelliklerinden upgrede yapıyorum bu yaklaşık 10 dakika sürüyor en sonunda windows 7 7057 karşılaşıyorum fakat bu seferde donma sorunları ile karşılaşıyorum dediğim gibi bayağı macera ya windows 7 kullanmakbana nasip olmayacak herhal bu arada 7000 sürümünün imajı var o imajı tekrar yükleyip upgrade yapsam bütün porgramları tekrar yükleyecekmiyim yoksa upgrede sonra programlarımın hepsi masaüstüne geri gelirmi

• activation sorunu yaşayan bir tek ben miyim bu sürümde :/
    build 7000'den upgrade yaptım ve 7000de yaptığım activasyon iptal oldu.şimdi 30 günlük sürüme dönüştü ve maalesef hala aktive edemedim her yolu denedim her seferinde hata veriyor... çözümü nedir bilen var mı ?
  • 7075 RC1 sürümünü torrent den indirdikten sonra activation key ini microsoft un sitesinden mi alıcaz
  • evet ben microsoftun sitesinden aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: l2aven

evet ben microsoftun sitesinden aldım.

RC 1 den microsoft un sitesinde hiç bahsedilmemiş.
    bu arada activasyon keyi almak isteyenlerhttp://www.microsoft.com/windows/windows-7/beta-download.aspx
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertlucio

arkadaslar 7057i kurdum super olmus bence ama bir problemim var...PC her kapanıp acıldıgında ya da restart attıgımda DESKTOPtaki iconlar default hale gelio...Yani kapatmadan pcyi duzenliyorum iconlar(oyunlar ekranın sagına mesela) ama sona acıldıgında pc hepsi ekranın en soluna altalta geliyor...nasıl cozebilirim bu işi??

7057 Desktop.ini fixini yaptınız mı?
  • 7057'nin dosya boyutu ne kadardır arkadaşlar? nette MB olanda var GB olanda... Boşuna yanlış indirmeyelim.

Tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdblack35

7057'nin dosya boyutu ne kadardır arkadaşlar? nette MB olanda var GB olanda... Boşuna yanlış indirmeyelim.

Tşk.

2.51 gb iso
  • birinci sayfda verilen torrent linkinden şuanda download ediyorum %5 i inmiş bulunmakta. eğer bu hızla devam ederse saat 16 gibi bitmesi gerekiyor. yani yarın akşama da kurmuş olurum. 1. işletim sistemi oalrak vista kullanıyorum. e:\ diskime 2. işletim sistemi olarak kuracağım neler dikkat etmem gerekiyor.

birde ilk sayfada verilen keylerden biri işimi görür mü yoksa microsoftun sitesinden yeni key mi talep edeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: waxxi

quote:

Orjinalden alıntı: mertlucio

arkadaslar 7057i kurdum super olmus bence ama bir problemim var...PC her kapanıp acıldıgında ya da restart attıgımda DESKTOPtaki iconlar default hale gelio...Yani kapatmadan pcyi duzenliyorum iconlar(oyunlar ekranın sagına mesela) ama sona acıldıgında pc hepsi ekranın en soluna altalta geliyor...nasıl cozebilirim bu işi??

7057 Desktop.ini fixini yaptınız mı?

Tesekkurler cevabınız için yapmıstım simdi nedense olmuor yani halloldu problem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07

arkadaşlar windows 7 ye uyumlu pdf okuyucu varmı adobe reader 9 u denedim yüklenmiyor

Başka bir sorun olmasın hocam...Ben iki defa win7 kurdum adobe reader 8 yükledim ikisinde de sorunsuz çalıştı -ki 64bit kullanıyorum en fazla sorun ihtimali bunda

quote:

Orjinalden alıntı: dfdtmh

birinci sayfda verilen torrent linkinden şuanda download ediyorum %5 i inmiş bulunmakta. eğer bu hızla devam ederse saat 16 gibi bitmesi gerekiyor. yani yarın akşama da kurmuş olurum. 1. işletim sistemi oalrak vista kullanıyorum. e:\ diskime 2. işletim sistemi olarak kuracağım neler dikkat etmem gerekiyor.

birde ilk sayfada verilen keylerden biri işimi görür mü yoksa microsoftun sitesinden yeni key mi talep edeyim

microsofttan key al...başın ağrımasın.. 2mart 2010 a kadar geçerli o keyler...bir yıllık lisanslı windows kullanırsın bedavadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 21 Mart 2009; 2:50:47 >

• hocam cevap için teşekkür ederim. yanlız arkadaşlar şu soruma cevap alamadım bi el atsanız

quote:

Orjinalden alıntı: dfdtmh
    1. işletim sistemi oalrak vista kullanıyorum. e:\ diskime 2. işletim sistemi olarak kuracağım neler dikkat etmem gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.