Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hala win7 7000 kullanıyorum Şuan için bu sürüm çok stabil.Microsofttan indirmiştim temmuza kadar keyde verdi belki dahada uzatırlar keyi.7048-7057 sürümlerini bilmiyorum ama win7den çok mutluyum.Ama bi sorunum var sidebar ne açılıyo nede masaüstüne sağ tıkladığımda sidebar dediğimde herhangi bi pencere gelio bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: N-0NE

Ben hala win7 7000 kullanıyorum Şuan için bu sürüm çok stabil.Microsofttan indirmiştim temmuza kadar keyde verdi belki dahada uzatırlar keyi.7048-7057 sürümlerini bilmiyorum ama win7den çok mutluyum.Ama bi sorunum var sidebar ne açılıyo nede masaüstüne sağ tıkladığımda sidebar dediğimde herhangi bi pencere gelio bunu nasıl düzeltebilirim ?

uac yi kapatınca oluyor o. araştırırsan çözümü var onun.
  • Walla bilmiyordum hocam saol Ne kadar saçma ama
  • 7057 x64 kurdum ama 7000x64 daha iyiydi bence...

Bunda arada bir donmalar oluyor...Windows explorer - hata - kapatılıyor falan filan...700 daha stabil kullanılıyordu sanki...
    Bu 7057 microsoft un işi değil sanki...Girişte kuş falan çıkıyor

Belki de benim yüklediğim sorunludur...
    Windows experience puanlamasında da 700 sürümüne göre düşüş var...aynı donanım ama puanlar düştü...
    özellikle ekran kartı punalrında çok düşüş var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: N-0NE

Walla bilmiyordum hocam saol Ne kadar saçma ama

hata zaten o. bilerek yapılmış birşey olsa.....

bu arada evet bencede o kuş falan garip geldi. microsoft da görmemiştim kuş, böcek vs. hep soyut şekiller olurdu. bana da ms yapımı değil gibi geldi. muhtemelen değişir rtm de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: waxxi

quote:

Orjinalden alıntı: reyes22

windows 7 7000 sürümü güncelleme ile 7057 rc 1 sürümüne yükseltilebiliyormu acaba

Aynı mimari oldugu sürece upgrade yapılabilir. Misal ben 7000 x64 ten önce 7048 e sonra da 7057'e yükselttim. Birkaç program (AV) ve bazı driver ları tekrar yüklediğinizde sorun kalmıyor. 3 günde bir yeni build leak oluyor her seferinde format atılmayacağı kesin...

Bu yükseltme nasıl oluyor ???
  • evet ya yükseltme nasıl oluyor? anlatında bizde yükseltelim 7061'e.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

evet ya yükseltme nasıl oluyor? anlatında bizde yükseltelim 7061'e.

7063
  • 7063 düştümü ki malum yerlere yada 7053 nasıl yükseltiliyor 7063 e
  • @ madmaxibo
    update yapıyormu 7057 kurmustum fark varmı acaba
  • ilk başta iki update yaptı sanırım..realtek ve windows firewall..

artık Check for update dediğimde Windows is up to date diyor...şu an update yapacak birşey bulamıyor yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

arkadaşlar bu sürümün RC1 olmadığı Microsoft tarafından onaylandı. bu sadece ön-RC1 sürümü. RC1 sürümü nisan yada mayıs ayında microsoft tarafından indirmeye sunulacak ve RC1 in tahmini sürümü 7100 olarak öngörülüyor.haberiniz olsun (:

Peki bu resimden ne anladığını anlatırmısın?? pre-RC diye bir kavram zaten yoktur. İlk defa senden duydum.. RC nin öncesi betadır.. Nihai sürüm adayı anlamına gelirki buda işletim sistemini yüklerken microsoft tarafından sözleşmede açık ve net bir şekilde belirtiliyor.. Allah aşkına nelere inanıyorsunuz böyle.. İşletim sistemini yapan adamlar değilde başkaları işletim sistemini onlardan daha iyi biliyor.. Hey Alahım yaa...

o resimdeki PRE-RELEASE yazısına dikkatinizi çekerim

• Sonuç olarak bu 7057 pre-RC1 herhalde ama nisanda çıkacak sürümden pek bir farkı olacağını zannetmiyorum. Vistanın da pre-RC1'i ile RC1'i arasında hiç fark yoktu çünkü. 3 hafta bekleyip birkaç rakam üst sürümü indirmektense bunu kurarım daha iyi.. Ki 10 nisanda çıkacağı da hala kesin değil mayıs da olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 19 Mart 2009; 19:38:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Sonuç olarak bu 7057 pre-RC1 herhalde ama nisanda çıkacak sürümden pek bir farkı olacağını zannetmiyorum. Vistanın da pre-RC1'i ile RC1'i arasında hiç fark yoktu çünkü. 3 hafta bekleyip birkaç rakam üst sürümü indirmektense bunu kurarım daha iyi.. Ki 10 nisanda çıkacağı da hala kesin değil mayıs da olabilir..

Eger RC1 mayisda cikacak olan 7100 surumu olacaksa emin olunki 7057 ile aralarinda fazlasiyla fark olacaktir.En azindan gorsel degisiklikler cok olmasada stabilite olarak daha iyilestirilmis olacaktir.Neyse daha 2ay var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Sonuç olarak bu 7057 pre-RC1 herhalde ama nisanda çıkacak sürümden pek bir farkı olacağını zannetmiyorum. Vistanın da pre-RC1'i ile RC1'i arasında hiç fark yoktu çünkü. 3 hafta bekleyip birkaç rakam üst sürümü indirmektense bunu kurarım daha iyi.. Ki 10 nisanda çıkacağı da hala kesin değil mayıs da olabilir..

Eger RC1 mayisda cikacak olan 7100 surumu olacaksa emin olunki 7057 ile aralarinda fazlasiyla fark olacaktir.En azindan gorsel degisiklikler cok olmasada stabilite olarak daha iyilestirilmis olacaktir.Neyse daha 2ay var.

Evet 7100 olursa farklar olabilir ama taa mayısa kadar da beklenmez.. Ayrıca daha da fazla iyileştirme yapmazlar artık, bug ve uyumluluk sorunlarıyla uğraşıyorlar. Sonuçta ilk beta olan 7000 bile vistadan çok daha stabildi ister 7100 olsun ister 7200 olsun çok gözle görülür bir fark olmaz. Ne de olsa vista çekirdeği üzerine kurulmuş bir sistem. 7057'den farkı sadece 2 ayda çıkan update'leri içermesi, bugların giderilmesi, 1-2 uyumluluk sorununun giderilmesi ve ufak performans artışları olur.. Ki zaten build 7000 bile mükemmele yakındı 7057 nasıldır düşünemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 19 Mart 2009; 20:07:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

o resimdeki PRE-RELEASE yazısına dikkatinizi çekerim

Bak sana o resimde ne yazdığını tercüme ediyim.. anlamadan imalarda bulunma...

Microsoft Önsürüm Yazılım Lisans Anlaşması => Burası tabiki önsürüm lisans anlaşması olacak.. Ne zaman ki final sürümü çıkar o zaman kadar çıkacak olan bütün versiyonların lisans anlaşmalarında önsürüm lisans anlaşması bulunacak.. Final sürümü çıkana kadar ki bütün sürümler adı ister beta olsun ister Sürüm Adayı olsun (RC1 vs.) hepsinin lisans anlşması "önlisans" anlaşmasıdır. şimdi buradan kime ne ima ediyorsun???
    Microsoft Windows 7 Sürüm Adayı 1 İşletim Sistemi => Buda yukarıdaki satırda değinilen önsürüm işletim sisteminin versiyonunu belirtir. O da "Release Candidate 1" yazısından anlayabilirsin..

Ha burda bir gerçek var tabi o da nedir Microsoft bu RC sürümünü halka açık olarak dağıtmamıştır tüm bu RC sürümleri kendi iç test koşullarında numaralanıyor ve halk kitlelerini ilgilendiren sürümler değil. Artı Microsoft kendi bu sürümlere destek vermiyor.. Sadece halka açık olarak dağıttığı 7000 sürüme destek veriyor.. Yani kendi deyimleri ile kısaca internal sürümler.. Ama bu yinede windowsun RC1 olduğunu değiştirmez..

Yukarıda değindiğim konu ile ilgili olarak buraya bakabilirsiniz..

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itprogeneral/thread/da5a69b6-212d-421e-93c0-f2c2547ffcc1

• CHİP
    Windows 7'nin şu sıralar internete düşen 7057 numaralı derlemesinin halka açılacak RC sürümü olacağı iddia ediliyordu. Bu son dedikoduyla beraber 7057'nin halka açılmayacağı, bunun yerine daha güncel bir derlemenin indirilmeye sunulma ihtimali yükseliyor

Hadi Bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 19 Mart 2009; 20:38:24 >
  • RC Nisan sonunda gelecek ve o da bizlere sunulmayacak, muhtemelen bir daha ki leak 20-30 build sonra olur çünkü bu leak'lerin kasıtlı olduğunu düşünüyorum...

RC diye adlandırılmaya başlanmasının nedeni sanırım artık daha fazla yenilik eklemeyecek olması. RC'e kadar bir çok minör bug düzeltilir, performans okşamaları yapılır.

7000'den 7048'e ondan da 7057'e upgrade ile geçiş yaptığımı söylemiştim. Öncelikle bu geçişlerde kendi chipsetimin driver'ı ile ilgili olduğunu düşündüğüm wireless (Intel 5100AGN) problemim çözüldü. Bu problem de bilgisayarın hibernate'ten uyandıktan sonra wireless yayınları görememesi idi. Sadece yeniden başlatarak çözebiliyordum. Bu problem artık yok, şu anda benim için 7057 gerçekten vistadan ve xp den kat ve kat üstün bir işletim sistemi. Bleeding Edge olmasına rağmen şu anda günlük kullanımdan çekinmiyorum. Tek bilgisayarım olsa kullanırmıydım bilmiyorum ama şu anda gayet memnunum.

Upgrade yapmak için nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini sormuş bazı arkadaşlar. Bunun için DVD yazmanıza veya ISO'yu flash a atmanıza dahi gerek yok. İndirdiğiniz ISO'yu magic iso veya başka bir iso mount edebilen program ile mount edin ve kurulumu başlatın. Daha sonra size Upgrade seçeneğini zaten sunacak. Bu şekilde yaptığınız upgrade gerçekten biraz uzun sürüyor.(normal yüklemenin 2 katı kadar sürdü bende) Fakat 10larca programı, driver'ı tekrar yüklemek zorunda kalmamak güzel tabi.

(Bu arada Ati Catalyst 9.3 sürümü Windows 7 için'de sunuldu ve WDDM 1.1 destekliyor. Daha da güzeli notebooklarınıza modifikasyon yapmadan kurabiliyorsunuz. Daha daha da güzeli mükemmel çalışıyor: WEI'de "Gaming Graphics" bölümü 4.5'ten 5.4'e fırladı ve oyunlarda yaşadığım bazı problemlerden eser kalmadı)

Edit: Catalyst bilgisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waxxi -- 19 Mart 2009; 22:15:35 >

• Ben de windows açıkken flash diski taktığımda neden format seçenekerli çıkmıyor diyordum....
    Keşke update yapsaydım...(gerçi o zaman da içim rahat etmezdi ama ) 7057 kopyalama-taşıma olaylarında vistaya benziyor biraz..tabi herkeste değişik sonuç veriyor sanırım...Vista kadar abartmasa da 7000 den daha yavaş...

Bende Gaming graphics 6.0 dan 5.9 a düştü...işlemci puanım da 0.1 puan düştü...En kötüsü Masaüstü Grafiklelri de 7.9 dan 5.9 a düştü..
  • Bende dün kurdum 1.5 gün indirme faslından sonra ama 7000 sürümünden daha iyi olmuş şu anda çalışmayan hiçbir donanım yok 5.1 ses bile tamam
    Buda masa üstü resmi
    Buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin1975 -- 20 Mart 2009; 11:42:44 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.