Şimdi Ara

Windows 7 de Dil Sorunu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar geçen bilgisayarıma windows 7 kurdum ing. Türkçe dili windows updateden indirip kurdum
    türkçe dili etkinleştirdim oldu ama bilgisayar açılırken açılış ve kapanış ekranları hala ing bu belki
    büyük bi sorun diil ama ben rahatsız oluyorum gerçekten bilen biri warsa yardım ederse çok iyi olur
    şimdiden tşk..

• RTM sürüm download edip kullanabilirsin. Orjinalinden Türkçe dil seçeneği mevcut olduğundan böyle sorunlarla karşılaşmazsın
  • Sorun ile ilgili çözüm yaması yayımlandı mı bilmiyorum ama sorun devam ettiğine göre yayımlanmamış...

Dikkat ettiysen dil paketi yüklendikten sonra Türkçe seçeneğini işaretleryince "oturumu kapat" seçeneği çıkıyor. İşte o zaman açılış ekranları ingilizce kalıyor.

"Bilgisayarını yeniden başlat" seçeneği çıkana kadar dil paketini kaldırıp yeniden yüklemeni tavsiye ediyorum. Nasıl oluyorsa bir defasında denk gelip "yeniden başlat" çıkıyor ve açılış ekranları türkçe oluyor.

Bir tavsiye; yükleme yaparken yeşil ilerleme çubuğu sonuna kadar gider gitmez türkçe kutucuğunu işaretliyorum. Biraz beklediğin zaman nedense "oturumu kapat" çıkıyor.

İnternetinin kota sorunu var sa dil paketini çevrimdışı olarak da yükleyebilirsin.
  • Hicbirseyi tekrar yüklemene gerek yok, Denetim masasinda "Bölge ve Dil" bölümüne gel, oradan "Yönetimsel" e tikla. Cikan pencerede resimde gösterdigim yerleri isaretle. Bu sekilde olmasi gerek. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

Hicbirseyi tekrar yüklemene gerek yok, Denetim masasinda "Bölge ve Dil" bölümüne gel, oradan "Yönetimsel" e tikla. Cikan pencerede resimde gösterdigim yerleri isaretle. Bu sekilde olmasi gerek. Kolay gelsin.

Ben bunları da denemiştim. Bu işlem sadece "oturum kapatılıyor", "oturum açılıyor" gibi log ekranları türkçe yapıyor. Bilgisayarın boot ekranındaki "windows starting" türkçeleşmiyordu. O yüzden arkadaşa yukarıdaki işlemleri tavsiye etmiştim.

• rc1 sürümünde açılış ve kapanış ingilizce ona bir çözüm yok ve neden rahatsız oldunuz anlamadım?rtm sürümünde ise full türkçe
  • Eyw hallettim .. ilk açılışta eng olsun neyse çok saolun arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.