Şimdi Ara

Windows 7'de Yakalanmadan Güvenlik Güncelleştirmesi Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben windows 7'de format attıktan sonra , hiç windows update güncellemiyorum , direk kapatıyorum.
    Sebebi ise lisanslı olmadığı için , Güncelleme yaptığımda kaçak olarak yakalanması , bu yapı orjinal değil vs.

Ama panda internet security savunmasız durumlar algılıyor ve güncelleştirmelerin listesini gösteriyor ,
    Merak ettiğim , yakalanmadan önemli güvenlik güncelleştirme ve yazılımları kurmak mümkünmüdür?
    Yoksa herkes format atar atmaz güncelleştirmeleri kapayıp , öyle hayatına devammı ediyor?

Windows 7'de Yakalanmadan Güvenlik Güncelleştirmesi Yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 27 Ocak 2013; 1:57:06 >

• lisanslama programiini herkes bilir... onu yap, guncelle derim..

hic ama hic bi zaman windowsu guncelleme geregi duymadim...
  • google dan arastirin derim..

format atmaniza gerek yok bi daha
  • KB971033 Bu güncellemeye sağ tıklayıp gizle, geri kalan güncellemeleri yükleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

KB971033 Bu güncellemeye sağ tıklayıp gizle, geri kalan güncellemeleri yükleyebilirsin.

dediğinizi yaptım , inşallah bir sorun çıkmaz. peki bundan sonraki yeni güncelleştirmelerde nasıl bilicem hangisinin korsan avcısı güncelleştirme olduğunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

KB971033 Bu güncellemeye sağ tıklayıp gizle, geri kalan güncellemeleri yükleyebilirsin.

dediğinizi yaptım , inşallah bir sorun çıkmaz. peki bundan sonraki yeni güncelleştirmelerde nasıl bilicem hangisinin korsan avcısı güncelleştirme olduğunu?

Sonucu buraya yazarsan sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRambo54

quote:

quote:

72 önemli güncelleştirmeyi yaptım , şuan herhangi bir sıkıntı olmadı. kb971033 gizledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByRambo54

quote:

quote:

72 önemli güncelleştirmeyi yaptım , şuan herhangi bir sıkıntı olmadı. kb971033 gizledim.

Alıntıları Göster
    7 yıl önce yazmışsınız ama bu durum hala geçerli mi? Ben şimdi bunu uygulamayı düşünüyorum. korsan win7 yüklü bir bilgisayar var. KB971033 isimli güncellemeyi gizleyip geri kalanı yüklesem windows çöker mi? Riskli ise hiç denemeyim?

• Windows 7 destegi sona erdi artik guncelleme yok. Windows 10 gecin.
  • bynoname kullanıcısına yanıt
    yani artık win7 ücretsiz mi oldu? korsandan yakalanır diye yapmadığım eski güncellemeler var şu an (100 tane. sonu 33 ile biten 2 tane vardı onları gizledim. geri kalan 98 güncellemeyi yapsam win7 korsandan yakalanır mı diye soruyordum)

win10'a ücretsiz geçebilir miyim bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzaffer19

yani artık win7 ücretsiz mi oldu? korsandan yakalanır diye yapmadığım eski güncellemeler var şu an (100 tane. sonu 33 ile biten 2 tane vardı onları gizledim. geri kalan 98 güncellemeyi yapsam win7 korsandan yakalanır mı diye soruyordum)

win10'a ücretsiz geçebilir miyim bu arada?
    Ucretsiz olmadi sadece artik win7 destegi sona erdi alacagini guncellemeler muhtemelen son guncellemeler olacaktir. Win 10 guncelleme araci ile gecebilirsin. Tabi eger sistem ozellikleri win 10 icin yeterli ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 21 Nisan 2020; 15:18:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.