Şimdi Ara

windows 7 format atarken yanlışlıkla D yi sildim :S Acil yardım edin Lütfen...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. dün bilgisayarıma windows 7 ile format atarken yanlışlıkla bir bölümü sildim... Hard diskim normalde 320 gb ama bilgisayarımdan bakınca 200 gözüküyor. o sildiğim bölümü nasıl geri getirebilirim arkadaşlar lütfen bi ilgilenin. şimdiden teşekkür ederim...

• bilgisayarıma sag tıklla orda yöneti var orda disk yönetimi var muhtelemen senin diski silmiştir buradan düzeltebilirsin ama içindeki dosyaların siinmiştir onun içinde rescovery programları ile %60 geri getirebilirsin
  • R-Studio adlı bir program var verileri çok başarılı bir şekilde kurtarabiliyor tavsiye ederim.
  • Bilgisayarım a sağ tıkla yönet i şeç.
    100 GB lık bölümü sağ tıkla ve sürücü harfi ata yı seç. Sistemin önerdiği sürücü harfini bu bölüme ata.
    Yanlışlıkla formatlamadıysan bu kısım tekrar görünür hale gelecektir.
  • Teşekkür etmemiş arkadaş bide dostum sen daha bunu bile yapamıyosan win7 yi hiç tavsiye etmemBu arada yanlış anlama beni dalga veya aşalama yapmıyorum
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. bilgisayarı açma fırsatım olmadı ne zamandır ondan cevap veremedim...
    yönette 100 gb lık bölüm yok arkadaşlar. 100 mb ayrılmış alan yazıyo sadece. :S
  • Birde bir arkadaş söylemişti bana. Bios tan falan yapılıyor diye. ama detaylı konuşamadık. doğrumudur arkadaşlar böyle bişey yapılabiliyormu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.