merhaba arkadaşlar. dün bilgisayarıma windows 7 ile format atarken yanlışlıkla bir bölümü sildim... Hard diskim normalde 320 gb ama bilgisayarımdan bakınca 200 gözüküyor. o sildiğim bölümü nasıl geri getirebilirim arkadaşlar lütfen bi ilgilenin. şimdiden teşekkür ederim...
bilgisayarıma sag tıklla orda yöneti var orda disk yönetimi var muhtelemen senin diski silmiştir buradan düzeltebilirsin ama içindeki dosyaların siinmiştir onun içinde rescovery programları ile %60 geri getirebilirsin
R-Studio adlı bir program var verileri çok başarılı bir şekilde kurtarabiliyor tavsiye ederim.
Bilgisayarım a sağ tıkla yönet i şeç. 100 GB lık bölümü sağ tıkla ve sürücü harfi ata yı seç. Sistemin önerdiği sürücü harfini bu bölüme ata. Yanlışlıkla formatlamadıysan bu kısım tekrar görünür hale gelecektir.
Teşekkür etmemiş arkadaş bide dostum sen daha bunu bile yapamıyosan win7 yi hiç tavsiye etmemBu arada yanlış anlama beni dalga veya aşalama yapmıyorum
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. bilgisayarı açma fırsatım olmadı ne zamandır ondan cevap veremedim... yönette 100 gb lık bölüm yok arkadaşlar. 100 mb ayrılmış alan yazıyo sadece. :S
Birde bir arkadaş söylemişti bana. Bios tan falan yapılıyor diye. ama detaylı konuşamadık. doğrumudur arkadaşlar böyle bişey yapılabiliyormu ?