Şimdi Ara

Windows 7 için yeni TL simgesi güncellemesi çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Windows 7 için yeni TL simgesi güncellemesi çıktı

Microsoft'un ilk defa Windows 8 işletim sisteminde yer verdiği yeni Türk Lirası simgesi, yayınlanan yeni bir güncelleme ile Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 ve Windows Server 2008 R2'ye de geldi. Hazırlanan yeni güncelleme sayesinde Türkçe klavyelerde artık yeni simge kullanılabilecek.

Merkez Bankası'nın yeni sembolü duyurmasının ardından çalışmalarına başlayan Microsoft Türkiye, öncelikle Unicode organizasyonuna gerekli başvurular yapılarak yeni sembol Unicode karakter kümesine dahil etti. Windows mühendisleri yeni karakteri Windows 8'in içine eklemenin hemen ardından ana kapsamda desteklenen diğer işletim sistemleri için de gerekli çalışmalarını tamamladılar. Yeni TL sembolüne Türkçe Q ve Türkçe F klavyelerde AltGr+T tuş kombinasyonu ile ulaşılıyor.

Yeni TL simgesini kullanmak isteyenler http://support.microsoft.com/kb/2739286 adresinde yer alan güncellemeleri kullandıkları işletim sistemine göre seçerek yükleyebilirler. 

• windows orjinal ürün doğrulamsı istiyor. Genuie check yükletiyor, yükledikten sonra da "windows orjinal ürün avantajı doğrulama aracının bu sürümü artık desteklenmiyor" şeklinde bir hata veriyor. ya yeni sürüm yükleyin yada saatinizi kontrol edin diyor saat internetten güncelleniyor zaten. başka bir yerden bu güncellemeyi bulabilirmiyim?
    Windows 7 x64 home basic kullanıyorum.

• Microsoft'un kendine hayrı yok daha bizemi olacak. kendi çalıyor kendi oynuyor bizde bakıyoruz. şu avantaj (nereme avantajı varsa artık) doğrulamanı güncelle Microsoft!

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurkey

windows orjinal ürün doğrulamsı istiyor. Genuie check yükletiyor, yükledikten sonra da windows orjinal ürün avantajı doğrulama aracının bu sürümü artık desteklenmiyor şeklinde bir hata veriyor. ya yeni sürüm yükleyin yada saatinizi kontrol edin diyor saat internetten güncelleniyor zaten. başka bir yerden bu güncellemeyi bulabilirmiyim? Windows 7 x64 home basic kullanıyorum.

Bende de aynı şekilde hata verdi. Windows 7 ultimate x64 kurulu

• Bu ne böyle ya Çok saçma olmuş

Ek: Güncellemeyi kurdum, simgeyi yapıyorum ama mesajımda çıkmıyor!

Simgeyi yapıyorum: ₺ ₺ sol tarafta yaptım bakalım çıkacak mı?

Ek2: Hah bak bu sefer çıktı ama ne kadar itici görünüyor yahu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 19 Ekim 2012; 18:41:36 >
  • Beklenen simge.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gözümesi için görüntüleyen pc, tablet ya da telefonda o karakterin yüklü olması lazım. 1 yıl falan kullanmayın.

• Bu simge Times New Roman fontuyla çok değişik görünüyor.
  • Orjinal kullanmazsan tabi yüklemez enayimi bu microsoft

? ? ? ?

zaten çokta gerekli bir şey değil yüklemeseniz de olur onun için korsana devam !!!

? ? ? ?

• ₺₺₺₺₺₺
  • Şuan yüklü olmayanlar göremiyor, yani kullanmanın pek bir manası kalmıyor, Windows 8'de gelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jomolocco

Orjinal kullanmazsan tabi yüklemez enayimi bu microsoft ? ? ? ?zaten çokta gerekli bir şey değil yüklemeseniz de olur onun için korsana devam !!!? ? ? ?

1. si Program orjinalmi kopyamı onu kontrol ediyor zaten.
    2. si kasada pırıl pırıl bandrolüm var. nerede okudun kopya olduğunu?
    3. sü Benim için çok gerekli daraldım artık T.C.M.B. nin programını her bilgisayar açılışında kurup simge için Abaku Sans Fontunu seçmekten.

"nejaterol a teşekkürler"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurkey -- 19 Ekim 2012; 20:53:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurkey

quote:

Orijinalden alıntı: Jomolocco Orjinal kullanmazsan tabi yüklemez enayimi bu microsoft ? ? ? ?zaten çokta gerekli bir şey değil yüklemeseniz de olur onun için korsana devam !!!? ? ? ?
    1. si Program orjinalmi kopyamı onu kontrol ediyor zaten. 2. si kasada pırıl pırıl bandrolüm var. nerede okudun kopya olduğunu? 3. sü Benim için çok gerekli daraldım artık T.C.M.B. nin programını her bilgisayar açılışında kurup simge için Abaku Sans Fontunu seçmekten. nejaterol a teşekkürler

sen niye kendi üzerine alıyorsun ki neyin kafasını yaşıyorsun anlamayadım bilgilendirmek amaçlı söyledim orjinal de çalışıyor diye ...

• Çok da lazım ya devrim sanki anasını satayım.

• Arkadaşlar güncellemeyi internet explorer ile kurun

• Bu kadar berbat bir TL simgesi olur mu yav? Hiç bilgisayar fontları düşünülmemiş küçük fontlarda bir birine giriyor simge.
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• IE ile kurun sorunsuz oluyor suçu hemen Microsoft'a atmayın. ? ? ? ? ?

• windows 8 de ve office 2013 de var bu simge
  • Office 2010 da bu simge standartlara uymuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.