Şimdi Ara

Windows 7 imaj oluşturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben windows7 ultimate 32bit kurdum. Programlarımıda yükledim. Herşeye hazır şuanda. Ben bilgisayarımın şuanki hali ile kurulum CD si yazdırabilir miyim acaba? Tekrar format atmak gerektiğinde, programları kurmaya gerek kalmadan yazdıracağım CD den kurabilir miyim? Bu işlemi nasıl yapabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sideLord

Merhabalar,

Ben windows7 ultimate 32bit kurdum. Programlarımıda yükledim. Herşeye hazır şuanda. Ben bilgisayarımın şuanki hali ile kurulum CD si yazdırabilir miyim acaba? Tekrar format atmak gerektiğinde, programları kurmaya gerek kalmadan yazdıracağım CD den kurabilir miyim? Bu işlemi nasıl yapabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Denetim masasında kurtarma isminde bir seçenek var. Oradan yedek alıp, tekrar kurulum için yine aynı yerde bir DVD oluşturarak yada mevcut kurulum DVD'sinden bilgisayarı açıp onar diyerek bu işlem yapılabiliyor. (sanırım. denemedim daha)
    Oluşturulan sistem görüntüsü 17 GB tuttu bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

quote:

Orijinalden alıntı: sideLord

Merhabalar,

Şimdiden teşekkürler.

Denetim masasında kurtarma isminde bir seçenek var. Oradan yedek alıp, tekrar kurulum için yine aynı yerde bir DVD oluşturarak yada mevcut kurulum DVD'sinden bilgisayarı açıp onar diyerek bu işlem yapılabiliyor. (sanırım. denemedim daha)
    Oluşturulan sistem görüntüsü 17 GB tuttu bende.

Dostum 17gb çok çok fazla değilmi ? eskiden ghost kullanırdık 3 5 gb ye iş biterdi :( şimdi ghost win7 nin yedeğini alamıyor ! Yokmu bunun mantıklı bir yolu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 29 Aralık 2009; 15:27:56 >

• ghost win7 yedeği alır ve high ayarlarsanız win 7 nin aldığı yedeğn yarısı kadar yer kaplar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tan

ghost win7 yedeği alır ve high ayarlarsanız win 7 nin aldığı yedeğn yarısı kadar yer kaplar.

Ghost'un hangi versionu ile ve nasıl oluyor o dediğin arkadaşım, biraz özetlesen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 29 Aralık 2009; 17:15:50 >
  • WİN7 kendiside imaj alıyor hatta boot cd si yaratıp aldığınız imajı tekrar yükleyebiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEPHYR

WİN7 kendiside imaj alıyor hatta boot cd si yaratıp aldığınız imajı tekrar yükleyebiliyorsunuz

Kendi imaj alıyor ancak boyutu çok büyük oluyor arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çalışan windows u ıso yapmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ghost ntfs dosya sistemini epey bir sürümdür tanıyor, şu an 11,5 sürüm gayet iyi. google aratırsanız bulursunuz.
    Ayrıca Hiren's boot cd diye aratın onun içinde de var (bu CD komple tamir bakım cd sidir)
    Daha Önce hiç ghosttan imaj almadınızsa onunda internet ortamında izahatı vardır, google da aratın.
    Tabiki bu işlem win7 çalışırken değil, dos ortamında grafik arabirim ile oluyor.

düzeltme: eksik harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 30 Aralık 2009; 1:48:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.