Merhaba arkadaşlar windows 7 64 bit indirdim.. ancak cd yazmak icin program arıyorum çalışan güncel bir program öneririseniz.. anatımıda olrsa teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: luther29
Merhaba arkadaşlar windows 7 64 bit indirdim.. ancak cd yazmak icin program arıyorum çalışan güncel bir program öneririseniz.. anatımıda olrsa teşekkürler..
aşağıdaki linkten free olanını indir, türkçe zaten.programı aç görüntüyü yak'a tıkla .iso dosyasını seç hızı da 4x yap ve yaz bu kadar.
aşağıdaki linkten free olanını indir, türkçe zaten.programı aç görüntüyü yak'a tıkla .iso dosyasını seç hızı da 4x yap ve yaz bu kadar.
iso dosyasını nero programı ile dvd ye yazdırabilirsin .
Windows 7 USB/DVD Download Tool bu işi,ni görür windows 7 yazdığına bakma bütün vindowsları yapıyor tabi iso dosyan olması lazım
belki yazım hatasıdır, ama hatırlatmakta fayda var.windows 7 buyutu gereği ancak dvd'ye yazdırılabilir.