Şimdi Ara

windows 7 indirdim. ama cd yazma programı alıyorum..yardm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar windows 7 64 bit indirdim.. ancak cd yazmak icin program arıyorum çalışan güncel bir program öneririseniz.. anatımıda olrsa teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: luther29

Merhaba arkadaşlar windows 7 64 bit indirdim.. ancak cd yazmak icin program arıyorum çalışan güncel bir program öneririseniz.. anatımıda olrsa teşekkürler..

aşağıdaki linkten free olanını indir, türkçe zaten.programı aç görüntüyü yak'a tıkla .iso dosyasını seç hızı da 4x yap ve yaz bu kadar.

http://www.burnaware.com/downloads.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red.

quote:

Merhaba arkadaşlar windows 7 64 bit indirdim.. ancak cd yazmak icin program arıyorum çalışan güncel bir program öneririseniz.. anatımıda olrsa teşekkürler..

aşağıdaki linkten free olanını indir, türkçe zaten.programı aç görüntüyü yak'a tıkla .iso dosyasını seç hızı da 4x yap ve yaz bu kadar.

http://www.burnaware.com/downloads.html

+1 burnaware iyidir.

• quote:

iso dosyasını nero programı ile dvd ye yazdırabilirsin .
  • Windows 7 USB/DVD Download Tool bu işi,ni görür windows 7 yazdığına bakma bütün vindowsları yapıyor tabi iso dosyan olması lazım
  • belki yazım hatasıdır, ama hatırlatmakta fayda var.windows 7 buyutu gereği ancak dvd'ye yazdırılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.