Şimdi Ara

Windows 7 işlemci kullanımı yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bilgisayarıma windows 7 ultimate yükledigim zaman cpu kullanımı %80 %100 olarak degişiyor ve bazen bilgisayarı yeni açtıgımda normal oluyor görev yönetisicinde baktım system localition diye birşey bütün gücü çekiyor pc ye format attım her iki bölümede güncelleştirmeleride yaptm yapabilecegim herşeyi yaptım bilgisayarda virüs yok tarattırdm formatta attım zaten yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

• arka planda pc yi yoran birşeyler olmalı format attıktan sonra hemen sonramı cpu u %100 harcıyor ?
  • evet birşeyler yüklemeden hiç birşey yapmadan cpu yükseliyor ama xpde öyle değil donanımsal bir sorunmu var acaba?
  • valla ilginç okadar detaya giremiycem yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır. umarım çözersiniz.
  • belkide evcut donanımınız... w7 sistem gereksinimleini karşılayamıydur.
    donanımız güzel ise . yazılımsal bir sorun vardır .başka bir cd ile formatlayın .
    bilgisayrınzı c .d format atın .yedek almayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus.tepe

belkide evcut donanımınız... w7 sistem gereksinimleini karşılayamıydur.
    donanımız güzel ise . yazılımsal bir sorun vardır .başka bir cd ile formatlayın .
    bilgisayrınzı c .d format atın .yedek almayın .

valla 2 hafta önce 478 pin sistem 768 mb sisteme kurdum win7 yi herşey kapalıyken bu kadar kullanmadı arkadaştaki sorun farklı bişi ya ilginç.
  • Yani akla öncelikle iki şey geliyor:
    1- sistem düşük ram ve işlemci içeriyor olabilir
    2-windowstan başka sistemi sürekli yoran bişeyler var.
    Ama format attıktan sonra hemen aynı şey başına geliyorsa sana önerim format attığın cd yi değiştirmen ve format sırasında hiçbir güncelleme yükleme vs yapmamandır. Sadece düz temiz bir işletim sistemi yükle. Yine aynı şey olacak mı
    Bu arada dediğin kadar yoğun bir şekilde yoruyorsa pc sürekli kilitleniyor ve işlem yaptırmıyor olmalı. Yani normal kullanamamalısın. Böyle bir sorun var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.