Şimdi Ara

Windows 7 Kafayı yiyecem ACİL yardım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkadaşlar benim sorunum windows 7de sürekli programların hata vermesi ... c yi formatlıyorum sonra win 7 kuruyorum sadece ekran kartının sürücüsünü yüklüyorum ve winrar yüklüyorum sonra bi şekilde bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyo ilk seferde bişey olmuyo ikinci seferde açılışta ati catalyst cc hata veriyo sonra winrar hata veriyo sonra msn hata veriyo sonra chrome hata veriyo bu bi çeşit döngü şeklinde ilerliyo 10 kere sistemi yeniden kurdum yinede bi çözüm bulamadım sorunumu internette aramak isterim ama nasıl arayacağım konusundada bi fikrim yok :S win7 sürekli hata veriyor mu yazmalıyım ki öylede hiç bişey bulamadım zaten başına gelen varsa nasıl çözdüğü hakkında yardıma ihtiyacım var ayrıca 2 farklı cd den kurmayıda denedim sp1 yüklemeye çalışıyorum biri kendinden crackliydi biri orjinalden kopya sanırım virüs falan varsa bu şekilde zarar veren bilgilendirirsenizde sevinirim çünkü d ye virüs taraması falan yapmadım yardımlarınız için teşekkür ederim gece gece derdimi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var

• crackta virüs olabilir de olmaya bilirde yerel disk d yi siliyormusun oraya virüs zararlı yazılım vs bulaştırsa sisteme bulaşırr ilk açılışta sorun yeniden başlatında sorun olurr
    bence sen format atınca ilk nete gir kasperskt internet security yükle 30 günlük tarama yapp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.