Şimdi Ara

Windows 7 kullanıcı şifresini kaldırıp, şifresiz kullanırken eski şifreyi öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta tam anlatamadım ama, Mesela şuan bir pcde windows 7 kurulu ve onun bir şifresi var..Bu şifreyi kaldırıyoruz, ardından normal pc açılıyor şifresiz şekilde..Ama bizim bu kaldırdığımız passwordu bulmamız gerekiyor..Böyle bir imkanımız var mı? , şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar bir fikir beyan edebilir misiniz?
  • hocam şifreyi kaldırmadan yapmanız gerekirdi ama yinede yazayım

http://www.passwordunlocker.com/

bu programı flash belleğe atıyorsunuz o sitede yazana göre boot ediyorsunuz sonra pcye takıp bunu seçiyorsunuz ilk burda isterseniz şifreyi değiştirebilirsiniz isterseniz eski şifreyi gösterebilir ama kaldırmamış olmanız gerekiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeeBuLa

arkadaşlar başlıkta tam anlatamadım ama, Mesela şuan bir pcde windows 7 kurulu ve onun bir şifresi var..Bu şifreyi kaldırıyoruz, ardından normal pc açılıyor şifresiz şekilde..Ama bizim bu kaldırdığımız passwordu bulmamız gerekiyor..Böyle bir imkanımız var mı? , şimdiden teşekkürler.

Benim anlayamadığım şifreyi bilmeden nasıl kaldırabiliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

quote:

Orijinalden alıntı: NeeBuLa

arkadaşlar başlıkta tam anlatamadım ama, Mesela şuan bir pcde windows 7 kurulu ve onun bir şifresi var..Bu şifreyi kaldırıyoruz, ardından normal pc açılıyor şifresiz şekilde..Ama bizim bu kaldırdığımız passwordu bulmamız gerekiyor..Böyle bir imkanımız var mı? , şimdiden teşekkürler.

Benim anlayamadığım şifreyi bilmeden nasıl kaldırabiliyorsunuz?

Şifre kaldırıldıktan sonra bir ay iki ay geçtiğini düşünün ve bu şifrenin tekrar lazım olduğunu düşünün? Şifrede unutulmuş bulunmakta.

• hocam acaba şifreniz sunlar olabılır mı zonguldakkaraelmas13094
    veya 67zonguldak67karaelmas13094 bence burdan yürüyün bulursunuz.
    ulan hacı nette gezerken burayı buldum hacı gocumannaptın:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.