arkadaşlar başlıkta tam anlatamadım ama, Mesela şuan bir pcde windows 7 kurulu ve onun bir şifresi var..Bu şifreyi kaldırıyoruz, ardından normal pc açılıyor şifresiz şekilde..Ama bizim bu kaldırdığımız passwordu bulmamız gerekiyor..Böyle bir imkanımız var mı? , şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bir fikir beyan edebilir misiniz?
hocam şifreyi kaldırmadan yapmanız gerekirdi ama yinede yazayım
bu programı flash belleğe atıyorsunuz o sitede yazana göre boot ediyorsunuz sonra pcye takıp bunu seçiyorsunuz ilk burda isterseniz şifreyi değiştirebilirsiniz isterseniz eski şifreyi gösterebilir ama kaldırmamış olmanız gerekiyordu
quote:
Orijinalden alıntı: NeeBuLa
arkadaşlar başlıkta tam anlatamadım ama, Mesela şuan bir pcde windows 7 kurulu ve onun bir şifresi var..Bu şifreyi kaldırıyoruz, ardından normal pc açılıyor şifresiz şekilde..Ama bizim bu kaldırdığımız passwordu bulmamız gerekiyor..Böyle bir imkanımız var mı? , şimdiden teşekkürler.
Benim anlayamadığım şifreyi bilmeden nasıl kaldırabiliyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: golkipir
quote:
Orijinalden alıntı: NeeBuLa
Benim anlayamadığım şifreyi bilmeden nasıl kaldırabiliyorsunuz?
Şifre kaldırıldıktan sonra bir ay iki ay geçtiğini düşünün ve bu şifrenin tekrar lazım olduğunu düşünün? Şifrede unutulmuş bulunmakta.
hocam acaba şifreniz sunlar olabılır mı zonguldakkaraelmas13094 veya 67zonguldak67karaelmas13094 bence burdan yürüyün bulursunuz. ulan hacı nette gezerken burayı buldum hacı gocumannaptın:D