Şimdi Ara

Windows 7 Kullanıcılarından Bir Ricam Var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. windows 7 kullanıyorum. windows media player 12 sildiğim bir albümü kitaplıkta var olarak gösterdi. bende bazı cache dosyalarını sildim ve düzeldi. Şimdi bir arkadaştan ricam söyleyeceğim klasördeki dosyaları teyit edebilir mi? Bende eksik olmasından şüpheleniyorum.

ilk önce klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster yapmamız lazım sonra sırayla

c: kullanıcılar -- sizin kullanıcı adınız -- Appdata (gizli dosya)-- local ---microsoft -- media player.. burdaki dosyaların screen shot ını alabilen bir arkadaş bana çok yardımcı olacaktır. Yapacak arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim. bendeki durum böyle;
    -----------------------------

Windows 7 Kullanıcılarından Bir Ricam Var !

•  Windows 7 Kullanıcılarından Bir Ricam Var !

Rahat rahat gör diye resmin boyutunu değiştirmedim dostum. Umarım işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armi -- 19 Ekim 2009; 13:36:37 >
  • Hocam çok saol. Ama ortadaki E ile başlayanlar nedir.? Ben bu E ile başlayanları gördüğünü hatırlamıyorum. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 19 Ekim 2009; 13:37:08 >
  • Ne olduğunu bilmiyorum, windowsta açmıyor...
  • Armi, ilgine çok teşekkür ederim. Arkadaşlar o klasörde bu E ile başlayan dosyalar sizde de var mı? Bir zahmet bakabilirmisiniz. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.