Şimdi Ara

Windows 7 kurarken mavi ekran hatası .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 Professional 64 Bit yükleme tamamlanıyor kısmına geldiği zaman mavi ekran gelip 1 saniye içinde PC kendi kendine reset atıp kurulum hatası verip tekrar yeniden kurulumu başlatın diyor bununla ilgili bi sürü yerde araştırma yaptım ancak hiç bi türlü çözümünü bulamadım eskiden pc windows 7 64 ultimate di suanda malesef windows xp 32 bit kullanıyorum ve pc çok kasıyor kötü durumda lütfen bununla ilgili yardım rica edicem dh ekibinden . anakart modelim -- Gigabyte - AM3 870A-UD3 diye bir model çokda anlamıyorum bu işlerden .

• yardım bekliyorum biri yardım edicekmi artık kaç gün geçti üzerinden yokmu bilen birisi
  • Merhaba, elinizde ubuntu, pardus cd mevcut mu? Eğer var ise bir denemenizde fayda var. Sistemin donanımsal olarak arızası sözkonusu olabilir. Makinenin donanımsal arızasını ben bu şekilde tespit etmiştim. Bilgisayarcıya götürsek parça başı para isteyecek.
    Denemenizde fayda var.
  • Kusura bakma ama o kadar bilgisayar bilgim yok malesef dediklerini daha açarsan yapmaya çalışıcam teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebeton

Kusura bakma ama o kadar bilgisayar bilgim yok malesef dediklerini daha açarsan yapmaya çalışıcam teşekkür ederim

hdd arızalı olabilir
  • Aynı sorun bende de var mavi ekran yada ram hatası diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bilgisayarın formattan sonra Windows Yükleniyor yazısında bu hatayı alıyorsan ekran kartın arızalıdır. Çünkü O esnada arka planda çalışır. Harici ekran kartı varsa direk anakarttaki onboard'ta tak öyle birde dene. Eğer ki yoksa, Ram'leri yuvalarından sök ve parlak olan kısmını güzelce silgi ile sil. İki adet ram varsa tek tek deneyerek format at. Kolay gelsin.

Bu arada Harddisk'in sorunlu değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.