Şimdi Ara

windows 7 logitech g500 mause takınca donuyor çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese slm arkadaşlar uzun zamandır windows 7 64 bit kullanmaktayım geçenlerde ani donmalar oluşmaya başladı masa üstünde mozillada gezinirkende aynını yapıyor bende logitech g500 fare var sorunu yapan g500 gibi geliyo şöle bişi yaptım eski microsoftun optik kablosuz mausu vardı onu denim dedim hiç bir soru yok aynı anda g500 takıyorum yine donmalar oluşuyor g500 mausu alıp iş yerinde ki pc ye taktım vista kurulu o pc de 32bit hiç bir sorun çıkarmadı donmayla alakalı ne olabilir peki anlamış dilim akşama iş yerindeki kablolu fareyi evde denicem eğer ondada donmalar yaparsa sorun farede dill sistemdedir e peki kablosuz optik mausede neden sorun yapmıyor pc onuda usb den bağlıyorum alıcısını lütfen bir yol gösterin donanımda sorun olsa kablosuz faredede yapması gerekmezmi aynı hatayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık1982 -- 7 Eylül 2011; 23:51:36 >

• farklı usb bölmesine tak
  • hepsine denedim öndeki usb girişlerinede denedim ama valla sinir oldum bu gün taktım yine g500 ü gram donma olmadı sistemde donma ne zaman yapıcağı belli olmuyor nedir bu sorun anlamadım keşke sürekli yapsada çözüme ulaşsak hangi parçada sorun var anlıyabilmiş dilim mavi ekran verse ram dicem o da olmuyor geçende sürekli donan sistem şimdi hiç sorunsuz çalışıyor acaba windows 7 64 bit kullanıyorum
    anakart asus :p6x58de
    işlemci : i7 950
    ram : gskill pi 6gb triple
    ekran kartı : zotac 470amp
    hdd: seagate 1tb 7200 barracuda
    ses kartı: x-fi titanium
    psu: high power 750w absulute
    dvdrw:lg

şimdi sorunu hangi parça yapabilir yardımlarınızı bekliyorum
  • bios update deneyebilirsin.
  • denedim kardeşim asus supporttan son sürüme yükselttim ama bazen donmalar yaşanabiliyor windows 7 32bit mi kursam ne yapsam veya bütün parçaların garantisi var hepsini yollasammı servislerine bi kontrolden geçsinler asus servisi çizgi elektronik anakart ram ve işlemci ile birlikte gönderebilirsiniz dedi hdd zaten hd tune ile tarattım bad sector yok mausuda mı yollasam mause böle bir sorun yapabilirmiki çünki kablosuz optik mausda gram donma ile karşılaşmadım geriye zaten power kaldı onunda yetmeme gibi bi sıkıntısı olduğuna imnanmıyorum şimdi bir yol gösterin arkadaşlar nasıl bir yönerge uygulamalıyım çünki bu donmaya windows 7 kurulum esnasındada karşılaştım tam dil ve bölge seçeneklerine gelince ileri tıklanmıyor ctrl alt del yapıyorum donma esnasında o zaman ileri yapabiliyorum birde çok ilginçtir farenin tekerlek butonu varya kurulum esnasında olsun masa üstün olsun donma yapınca tekerleğin içindeki butona basıyorum sağa sola kaydırma tuşu düzeliyor yine donma. ben böyle saçma bişi görmedim nedir hala anlıyabilmiş değilim umarım sıkmamışımdır sizi saygılarımla

• biosta usb mouse gibi bir sekenek varsa onu aç, yüklemediysen g500 ün driverini sitesinden indir yükle.
    bilgisayarda driveri yüklü olmayan alet bırakma. yine olmazsa sorunun ilk şüphelisi mouse.
  • dün akşam bütün pc tekrar söktüm elektrik süpürgesiyle iyice temizledim birde hdd ve dvdrw sata 5 ve 6 ya bağlıydı onlarıda yandaki sata 1 ve 2 ye taktım bios onları daha detaylı bir biçimde gördü ve pc açılırken hiç çıkmayan bir bios dökümanla açılıyor hdd modeli yazıyor 3gbs hız destekli galiba bu sata potları bunuda yazıyor hdd bilgisinde sistem çok daha hızlı ve satabil çalışmaya başladı bütün akşam test ettim gram donmayla karşılaşmadım inş birdahada böyle bir sorunla karşılaşmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malesef arkadaşlar sistem yine donmaya başladı sinir oldum gittim ucuz bi tane optik usb fare aldım ne donma kaldı ne bişi iki gündür deniyorum donmadan eser yok herhalde bizim g500 de sorunmu var ne garantiye yollıcam peki böle bişi olabilirmi yani fare sisteme böyle donmalar yaptırabilirmi
  • ben de aynı mouse u kullanıyorum 64 bit win7 de.bende hiç bi sorun yok.sen farklı bilgisayarda o mouse u deneyip de sorun görmediysen senin bilgisayarın usb girişinde bi sorun olabilir.ya da belki bi donanımla çakışma yapıyordur
  • donanım uyuşması gibi bir sorun olsa 1 senedir kullanıyorum çoktan sorun olurdu yeni yapmaya başladı son çare olarak a4 tech marka ucuz bir mause aldım usb li 10tl ye 1 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun yok acaba fare bozulmuş olamazmı
  • Usb alıcısı bozuluyor donanımsal hata olduğu içinde sistemini kilitliyor. Garanti belgen ile birlikte logosoft veya mersa sistem veya penta (artık hangisi ise) yollassan yardımcı olurlar herhalde ama sorunun alıcıda
  • farenin usb kablo bağlantısındamı sorun var alıcı derken anlıyamadım neyi kastettiniz vatan computera verdim logosofta yollamışlar bakalım ne olucak ama müşteri hizmetlerindeki teslim alan kişi farenin bilgisayara böle bişi yaptırması anlıyamadım dedi bende denedim başka fareyle olmuyor bir haftadır donma felan dedim yollıyalım dedi inş hallederler sorunu çünkü sürekli yapmıyor hatayı
  • sorun çözüldü farenin scroll butonu bozulmuş garantiye gönderdim logosoft saolsunlar sıfırını yolladılar :)
  • kardesım bende aynı sorunu yasıyorum bende vatandan aldım. garanti belgesi yok sadece fatura var elımde sorun olurmu ? bide senın mause kac gunde geldı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.