Şimdi Ara

Windows 7 mi kurayım yoksa Vista mı?[Vista Sp2'yi deneyebilirim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yukarı
  • win7
  • Windows 7 tabi ki.
  • Windows 7
  •  Windows 7 mi kurayım yoksa Vista mı?[Vista Sp2'yi deneyebilirim]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 varken Xp kurmak ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows 7 diyorum.

Windows 7, Vista'dan daha iyi. Fakat Windows 7 şu an henüz RC aşamasında. Ekim ayı veya öncesinde Internet'e RTM, yani tam sürümü sızar. (Orjinal alacaksan Ekim'de piyasaya sürülecek.)

İstiyorsan RC kurup deneyebilirsin. Ama tam sürümünü beklemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 4 Temmuz 2009; 18:30:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Windows 7, Vista'dan daha iyi.

Fakat Windows 7 şu an henüz RC aşamasında. Ekim ayı veya öncesinde Internet'e RTM, yani tam sürümü sızar. (Orjinal alacaksan Ekim'de piyasaya sürülecek.)

peki ben 2 hafta önce microsoftun sitesinden indirmiştim windows 7 yi sürümü 7100 dü,şuan araştırdım 7264 sürümü falan çıkmış,ben güncelleştirme yaparak 7100 sürümünden son sürüme geçebilirmiyim
  • Her zaman için yeni daha iyidir Windows7 satışa sunuldu mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cpt Price

quote:

Fakat Windows 7 şu an henüz RC aşamasında. Ekim ayı veya öncesinde Internet'e RTM, yani tam sürümü sızar. (Orjinal alacaksan Ekim'de piyasaya sürülecek.)

peki ben 2 hafta önce microsoftun sitesinden indirmiştim windows 7 yi sürümü 7100 dü,şuan araştırdım 7264 sürümü falan çıkmış,ben güncelleştirme yaparak 7100 sürümünden son sürüme geçebilirmiyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Cpt Price

quote:

Onu ben de tam bilmiyorum; ama sanırım yükseltilebiliyormuş. Güncelleştirme olarak yükseltebiliyoruz sanırım. Sen yine de araştır, soruştur.

Bende de RC 7260 sürümü yüklü; ama artık yükseltmem. RTM çıkana kadar bununla idare ederim.

• Kesinlikle Win 7 dostum, birkaç gün denedim, tek kelimeyle mükemmel! Hız bakımından Vistadan 2 kat daha hızlı, ve çok daha kullanışlı, üstelik görsel zenginlik açısından kimse bir kaç yıl 7 yi yakalayamaz herhalde! Ama ben Creative driverlarında ve TV kartında problem yaşadım o yüzden cretaive yeni sürücü çıkarasıya kadar geçemeyeceğim maalesef, benim dandik sisteme bile 3,8 verdi
  • arkadaşlar microsoftun sitesinden indiriyorum ama bir sorum var bu yine 7100 sürümümü indiriyor ?

• Microsoft'un resmî sitesinden indiriyorsun, değil mi? 7100'ü mü indiriyor? İlginç.

Bence Google'dan biraz araştırıp 7260 veya 7264'ü Rapidshare'ye parçalar hâlinde yüklenmiş olarak bulup, indir. Evet, normalde yasal değil. Ama sonuçta Microsoft da sana ücretsiz veriyor, o tip paylaşım adreslerinden indireceğin zaman da ücretsiz elde edeceksin.

Microsoft'un sitesini de ürün anahtarı almak için kullan. Şu an veriyor. Ama ileride biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 4 Temmuz 2009; 18:53:24 >
  • quote:

Microsoft'un resmî sitesinden indiriyorsun, değil mi? 7100'ü mü indiriyor? İlginç.

Bence Google'dan biraz araştırıp 7260 veya 7264'ü Rapidshare'ye parçalar hâlinde yüklenmiş olarak bulup, indir. Evet, normalde yasal değil. Ama sonuçta Microsoft da sana ücretsiz veriyor, o tip paylaşım adreslerinden indireceğin zaman da ücretsiz elde edeceksin.

Microsoft'un sitesini de ürün anahtarı almak için kullan. Şu an veriyor. Ama ileride biter.

Evet microsoftun sitesinden indircektim ama halen 7100 sürümünü indiriyor,peki 7260 ve 726 sürümünü microsoft mu yaptı ? Yaptıysa neden indirilmiyor?

• Windows 7 de sistemi oto kapatma ne zamandan itibaren başlayacak
  • 7 kur,kaffam rahat olsun ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Windows 7 de sistemi oto kapatma ne zamandan itibaren başlayacak

Mart 2010
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.