Şimdi Ara

Windows 7 mi Xp mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc de windows 7 yuklu ama bazı oyunlar hata verıyo arkadasın xp sınde calısan bende calısmıo sorun bundan mı kaynaklanıo ?

• Uyumluluk ayarlarından oyunu vista veya xp ayarlarında çalışmasını seçerseniz çalışması gerekir oyunun birkaç eski oyun için xp ye dönmek mantıklı değildir...
  • Çok nadirde olsa bazı oyunlar Win 7 64 bitte çalışmayabiliyor. Ama makedonn arkadaşın dediği gibi oyunları uyumluluk moduyla açmayı deneyebilirsiniz. Bir çok oyunda işe yarıyor.
  • Pekı benım ekran kartı onboard oyunlarda oynarken oyundan atma ekran donma kılıtlenme bıde reset gıbı sorunlar oluyor onboarddan mı olur o ? ve uyumlulugu ne yapmam lazım hepsını denedım olmadı gene ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My_TrapP_77 -- 2 Nisan 2010; 15:32:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: My_TrapP_77

Pekı benım ekran kartı onboard oyunlarda oynarken oyundan atma ekran donma kılıtlenme bıde reset gıbı sorunlar oluyor onboarddan mı olur o ? ve uyumlulugu ne yapmam lazım hepsını denedım olmadı gene ?

Olabilir. Onboard ekran kartları pek iyi olmuyor.
  • Peki uyumluluk ne yapmam gerek hepsını denedım olmadı ? oyunu acar acmaz dırek calısmayı durdurdu cozum ara yada programı kapat dıyor ?
  • Win 7 nin hangi sürümü yüklü, birde oynamaya çalıştığınız oyunun adını yazabilirmisiniz?
  • onboard ekran kartı ney ati nvidia? modeli ney?
  • Windows 7 ultımate yuklu
    Oyunlar :
    Play Thief - Deadly Shadows
    pirates of the caribbean
    prototype
    star wars jedi academy bı kacıı bunlar
  • Arkadaşım bence senin bilgisayarına makbul olan windows xp dir. Windows 7 Den dönmeni tavsiye edebilirim sana.. Her en kadar görsel olarak güzel gibi gözüksede Windows 7 daima xp nin altında kalmaya mahkum olacaktır..(En azından düsük donanıma sahip bilgisayar kullanıcıları icin)..
  • Bence senin sorunun yazılımsal değilde, donanımsal. Çünkü bahsettiğin oyunlar Win 7 ile sorunsuz çalışmakta. Donanımınız yetersiz kaldığı için hatalar alabiliyor olabilirsiniz.
  • Pc ozellıklerı ıyı ama sadece on board ekran kartı var benım arkadasın eskı pc sınde calısan oyunlar bende calısmıyor ama pes2010 hıc kasmadan oynayabılıyorm. 3gb ram 2.93GHz (2Cpus), ~2.9 Ghz bunlar ozellklerı
    xp kursam cozulurmu sorun ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My_TrapP_77 -- 2 Nisan 2010; 17:40:09 >
  • up
  • win 7
  • sanırım bilgisayarının performansı win 7 yi kaldırmıyor.sen xp de devam et
  • win7 felan hikaye dun yukledim abi bi işe yaramiyor yok hizliymiş felan laptobun varsa yukle derim ama masaustunde asla xp den sasma oyunlarda acayip sorun cikariyor fps artirir dedim yukledim ters tepki yapti fps dustu oyunlarda directxti felan yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox-mete

win7 felan hikaye dun yukledim abi bi işe yaramiyor yok hizliymiş felan laptobun varsa yukle derim ama masaustunde asla xp den sasma oyunlarda acayip sorun cikariyor fps artirir dedim yukledim ters tepki yapti fps dustu oyunlarda directxti felan yalan

İşlemcilerde ne 2 çekirdek optimizasyonu nede 4 çekirdek optimizasyonu bulunuyor xp de ,pc de gerçek performans düşüklüğü yaşatır xp herne kadar hızlıymış hissi versede,ayrıca windows 7 x64 bitte bugun çalıştıramadığım oyun yok,bence o kişinin yapamamasından kaynaklanıyor,en eski oyunları dahi çalıştırdım sistemimde zorlansamda zaman zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 2 Nisan 2010; 23:37:54 >
  • yüklediğim oyunlarda burdaki arkadaslarında tavsiyesiyle uyumluluktan düzeltmeye calıstım gene olmadı. nedir yani bunun sorunu hala anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox-mete

win7 felan hikaye dun yukledim abi bi işe yaramiyor yok hizliymiş felan laptobun varsa yukle derim ama masaustunde asla xp den sasma oyunlarda acayip sorun cikariyor fps artirir dedim yukledim ters tepki yapti fps dustu oyunlarda directxti felan yalan

Senin yaşadığın sorunların hiçbirini ben win 7 de yaşamadım, 4 yıl xp kullandım ve win 7 yi kurduğumda' işte bu 'dedim oyunlarda fps düşüklüğü falan olmuyor bence o senin donanımından kaynaklanıyor.Bugüne kadar kurupta çalıştıramadığım oyunda yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.