Şimdi Ara

Windows 7 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben arkadaşımdan dvd alıp w7 yüklemiştim.İlk başta 64bit yükliyeyim dedim hep %68'de takıldı yüklenemiyor dedi bende 32 biti yükledim.Makinem bi kaç saat düzgün çalıştı ama 4-5 saat sonra makinenin başıuna geldiğimde herşeyin donduğunu farkettim.Fare kare kare hareket ediyor hiçbirşeye tıklayamıyorum sadece fare hareket ediyor.Arkada film indiriyordum baktım onlarda donmuş saate baktım 2 saat öncesini gösteriyor.Bu konu hakkında ne yapabilirim.1 gün boyunca uğraştım sorunu sonrada xp'e geri döndüm.Ama dx11 içni filan w7 kurmak istiyorum.Yardımcı olabilecek varmı.
    Sistemim:
    4 gb 667 mhz ram. 9800gt 1gb ekran kartı. çift çekirdek 2.4 ghz işlemci.
    Şimdiden teşekkürler.

• Sistem gereksinimleriniz rahatlıkla Windows 7'yi çalıştıracaktır, o konuda bir şüpheye kapılmayın.

Sorununuza gelecek olursak donma sorunları genellikle birçok bileşen ve unsuru içinde barındırıyor.

Ancak format esnasında veya sistem kurulumundan sonra sistemde yavaşlama görülüyorsa ilk olarak HD Tune adlı yazılım ile sisteminizin HDD'sini taratmalısınız...

HD Tune adlı yazılımı indirin ve kurun, Error Scan testini Quick Scan seçeneğini işaretlemeden taratınız.

Benchmark testinide yapınız ve Health sekmesindeki durumda önemlidir, tüm bu sekmelerin sonuçlarını bir SS şeklinde buraya ekleyiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 7 Ağustos 2010; 22:33:03 >
  • ilk olarak health

ikinci olarak error scan

üçüncü olarakta benchmark

Kendim yaptığım bir CD ile w7'e geçtim tekrardan.Şimdilik birşey yok. :)
  • Tam sorun yok dediğim andan bi kaç dk sonra yeniden dondu restart attım. PC açıldıktan sonra tekrar fare dondu yavaşladı ekran gidip geldi ve saatin orda nvidia'nın driverıyla ilgili birşey yazdı ve PC normal çalışır hale geldi :S. Neden acaba sorun yüklediğim driverdamı onuda nvidia'nın sitesinden indirdim :S

• evet sorun bu ve bu paso olmaya başladı siyah ekran geliyor sonrada bu geliyor. 1 dk sonra yine donuyor ve yine siyah ekrandan sonra bu geliyor ne yapıcağımı şaşırdım delirecem şiimdi :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.