Şimdi Ara

windows 7 update'den sonra açılmıyor YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün gece 4 kez format atıp güncellemelerimi yükledim fakat her güncellemelerimi yükledigim'de aynı sorun var bütün güncellemeleri yaptım 1 tane bile eksik bırakmadım bilgisayarı tekrar başlat butonuna tıkladıktan sonra windows başlatılıyor ekranın'da kalıyor "güvenli mod"'a falan açamıyorum, sistem kurtarma veya onarma yapamıyorum hep aynı yerde kalıyor bu yüzden format atıp duruyorm, ama windowsumun güncel olmasını'da istiyorum biri buna bir çare bulabilir mi acaba? veya daha önce başına gelip bu sorunu halletmiş birisi ?

• ustad hangı guncellemeden sonra sorun cıkıyor .. wın7 butun guncellemelerı bır gunde bır kerede yapmıyor .. guncellemelerı yapmadan sıstemı kullandıgınızda da sorun cıkıyor mu ? .. ılk akla gelen kurulan bır kuncellemenın sıstemınızdekı suruculerle uyusmazlıgı olabılr ..bıraz daha ayrıntı yazarsanız daha kolay yardım alırsınız ..
  • bakım bugun aynı şeyi gene yaptı, ama hiç bir konuda yardım alamadım .s sanırım KB971033 güncellemesinden veya sp1 güncellemesinden sonra açılmıyor toplu olarak güncelledigim için fark etmiyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.