ewdeki 2 pc ye de win 7 kurdum.. hp dv 5 serisi ve acer in trvelmate serisi..
windows 7 ikisinde de batarya kritik duruma düşünce uyku moduma almada sorunlar yasadı.. büyük bi ihtimalle bazı programların calısması win 7 yi uyku moduna girmesini engelliyo.. hp nin batarya %100 bitti ve kapandı.. dolayısıyla bataryası bozuldu.. su an seviyeyi dogru göstermiyo.. acer ın bataryası allahtan yan sanayi %100 başalsa bile devresi yanmıyo
bu sorunu nasıl haledebilirim ..? Fikri olan var mı?
ben de masaüstüne win7 kurdum.. uyku moduna geçmiyor.. ekran kararıyor.. geçiyormuş gibi yapıyor sonra yeniden açılıyor makine.. bütün programlar kapalı olmasına rağmen.. nedenini ben de anlamadım
o bemin masa üstüne kurdugum vistada da var.. herhalde pc de olan bi aygıt onu uyku modundan cıkarıyo die düşünüyorum
XP'de olmuyordu.. ilginç..
ben ne yapıcam onu bilmiyorum bahsettigim hp arkadaşımın dı.. garantisi hala dewam ediyo. orj işletim sistemini yükleyip garantiye göndermeyi düşünüyorum.
Ama yine su beklemeye almama sorununu cözmem gerek
evet uykuya geçmeme sorunu bendede var konu da açmıştım ama çözüm bulamadım...
bende sorun yok hem laptop hem masaüstünde gayet güzel uykuya dalıyor. biri lenovo digeri hp.
Bahsettiğiniz problemler anakartınızın ACPI desteğiyle bağlantılıdır buna bağlı chipsetinizin doğru sürüm yazılımının kurulu olması + vga bağdaştırıcınızında düzgün kurulması gerekir..