Arkadaşlar Windows 7 yi sorunsuz olarak kullanıyorum ve tüm oyunları sorunsuz oynuyorum, ancak Race Driver Grid hariç. Resimde görüldüğü gibi oyunun çözünürlüğünü 1024x768 yapıyorum ancak tam ekran olmuyor. bütün ekrana oranlayarak ortaya sıkıstırıyor... bir türlü çözemedim bu sorunu Neden olabilir acaba? tüm uyumluluk modlarını da denedim ama yemedi... ayrıca atinin win7 için cıkardıgı driverı da kurdum ama hıh olmuyor... Nedir bunun çözümü üstadlar...Yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar sorun sadece Grid'de değil masaüstünde de aynı şey oluyor... çözünürlüğü düşürünce ekranda kapladığı alan da değişiyor nedense...
Ahanda resmi:
neden ola ki bu olay Bu arada bendeki 7068 betası... bu betaya has bir sorun mu acaba
Seven 7100 Sürümü çıktı indir kur. Kuranlar herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını söylüyorlar
win7nin özelliği bu bütün programları orjinal çözünürlüğünde gösteriyor, yani 4:3 oranındaki bir programı ekrana uydurmak için 16:9 ya da 16:10 yapmıyor ki bence çok güzel bir özellik
hocam nesi iyi bu ozelliğin ya tam ekran olmuyor diyorum sen iyi diyon... ekranı doldurması lazım değil mi normal olan bu değil mi
ben nfs undercoveri cozemedim 7100 kurdum gene olmamdi vista driver koydum gene olmadi tam cozemedim simdi tek umudum XPM.
quote:
Orjinalden alıntı: gizmo_x
ben nfs undercoveri cozemedim 7100 kurdum gene olmamdi vista driver koydum gene olmadi tam cozemedim simdi tek umudum XPM.
olmadı derken aynı sorun mu var hocam sende de? yani çözünürlük vakası?
Ben daha w7'de kuramadım bile oyunu. Setup'a tıkladığımda error 5001 gibi bir hata mesajı çıkıyor. Diğer oyunları yüklerken sorun olmuyordu. Bunun bir çözümü var mı acaba?
windows 7 7100 rc ye upgrade edince sorun çözülmüştür...
nfs de sorun devam edior, oyun kilitlernior minimize edince acilior bi kac sanior oyuna maximize diyince gene donuyor.
ya hocam salla undercoverı dandik oyun zaten gel Grid e gel
anam grid guzel de modifiye olmayinca heycan yok.
Gtx 950m ekran kartı var laptopda aynı sorun bende de var nasıl düzeltebiliriz. Bu arada Hort.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme