Şimdi Ara

Windows 7 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim yerel diskim 60 gb. bunun içinde 30gb windows artıgı oluşmuş.
    ben de bunun için windowsumu e: diskine aldım. o artıkları biçimlerdirsem, "windows bitiremedi diyor."
    tek tek silsem trustedisntaller diyor. ne yapabilirim. bana bir çözüm söyleyebilirmisiniz? o 30gb lık veri nasıl acarım ne olur :(

• sıfırdan format atabilirsin.
    onun harici şuan programların isimlerini hatırladım yalnız disk bölme programları ve silme programları vardır bunlar işlemlerini uzun yapar ama garantisi yoktur. araştırırsan nette bu şekilde bulabilirsin.
  • CCleaner adlı bir program var. İlk o programı indirin sonra resimdekileri yapın. Unlocker programını denemeyin bence çünkü virüslü. Bu adımları yaptıktan sonra kaldırılır.Yalnız trustedinstaller de bilgisayarın içindeki çok önemli şeyler barındırır. Bunların silinmemesi proglem değildir asıl problem işe yarayıp yaramadığıdır. Mesela winsxs, common files, system, system32 gibi klasörler işe yarar. Mesela geçenlerde yanlışlıkla bir winsxs klasörünü tamamen silmiştim ve bilgisayar o kadar bozuk çalışıyordu ki (başlat menüsü, dosya ikonları, indirilen programlar tamamen kaybolmuştu. İyi ki System geri yükleme programı vardı. Yani bu program her bilgisayarda var.Onunla düzelttim.Ama bu klasörlerin dışında bir şeyler silmek isterseniz (trustedinstaller ile kurulanve işe yaramayan) CCleaner kullanabilirsiniz.Neyse lafı fazla uzatmayıp CCleaner'in nasıl çalıştığını gösteriyim

•  Windows 7 yardım

Windows 7 yardım

Windows 7 yardım Windows 7 yardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.