Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim windows 7 işletim sistemli bir asus k52j'm var. Bu bilg herhangi bir değişiklik yapmak istersem yönetici parolası girmem gerektiğini söylüyor. Ancak acılan kutuda ne parola girebileceğim bir kutucuk var ne de evet kısmı aktif. acil yardım lütfen...
Başlattan çalıştıra girip msconfig yazıp tamama basın.Açılan ekranda Araçlar sekmesine girin.UAC ayarlarını değiştir seçeneğini seçin ve alttaki başlatma butonuna tıklayın.Uyarılma seviyesi çubuğunu en alta getirin sonra tamama basıp ayarları kaydedin..Bu işlemden sonra artık kullanıcı parolası sormayacaktır..
Alcatraz hocam msconfig'e girmek isteyince de aynı uyarıyı veriyor ya kafayı yiyecem...
Bana yardımcı olabilecek kimse yok mu...
Bilgisayarın yöneticisinden giriş yapıp adımları uygula..
Bilgisayarın Sistem Açılmadan önce F8 Tuşuna basarak Güvenli Modda açın Daha Sonra msconfig i çalıştırıp Araçlardan Uac ayarlarını değiştir>başlatma butonuna basarak seviyeyi en düşüğe getiriniz. Ardından Sistemi Yeniden Başlatarak normal modda açınız. Test ediniz.
sorunun devam etmesi halinde Sistemi Güveni modda açıp
Cmd yi çalıştırınız.
net user administrator /active:yes komutunu çalıştırarak Administrator hesabını etkinleştirin
Sistemi Normal Modda açtığınız da Administrator hesabı ile oturum açarak kontrol ediniz
Orijinalden alıntı: kmlcck
Bilgisayarın Sistem Açılmadan önce F8 Tuşuna basarak Güvenli Modda açın Daha Sonra msconfig i çalıştırıp Araçlardan Uac ayarlarını değiştir>başlatma butonuna basarak seviyeyi en düşüğe getiriniz. Ardından Sistemi Yeniden Başlatarak normal modda açınız. Test ediniz.
Cmd yi çalıştırınız.
net user administrator /active:yes komutunu çalıştırarak Administrator hesabını etkinleştirin
Sistemi Normal Modda açtığınız da Administrator hesabı ile oturum açarak kontrol ediniz [/quote ya yardım eden ve etmeye çalışan herkese çok teşekkürler. sayenizde çözdüm problemi
Cmd yi çalıştırınız.
Sistemi Normal Modda açtığınız da Administrator hesabı ile oturum açarak kontrol ediniz
hocam çok teşekkür ederim. sayenizde problemimi çözdüm...
Alcatraz hocam size de çok teşekkür ederim...
Sorunun giderildiğine sevindim
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı yukardaki gibi yaptım ancak kendi oturumum standart olduğu için yine herhangi bir şeyi değiştirmek için yönetici oturumunu açarak giriş yapın diyor.. Hesap ayarlarından yönetici olarak değiştiremiyorum.. Nasıl halledicem ya
quote:
Cmd yi çalıştırınız.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM :) O KADR ÇOK SEVİNDİRDİN Kİ BENİ :) ŞU SINAV ZAMANI BAŞIMA BELA OLAN BU SORUNU SENİN SAYENDE ÇÖZDÜM... VE YENİ BİR ŞEY DAHA ÖĞRENDİM...PAYLAŞIMLARIN DERTGÖRMESİN :D
KARDEŞ ONU DA ŞÖYLE HALLET.. GÜVENLİ MODDA AÇINCA KENDİ HESABINI YÖNETİCİ YAP. O ZAMAN OLUYO...BEN ÖYLE OLACAĞINI BİLDİĞİMDEN KENDİ HESABIMI YÖNETİCİ YAPTIM GÜVENLİ MODDAYKEN..YARDIMI GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı yukardaki gibi yaptım ancak kendi oturumum standart olduğu için yine herhangi bir şeyi değiştirmek için yönetici oturumunu açarak giriş yapın diyor.. Hesap ayarlarından yönetici olarak değiştiremiyorum.. Nasıl halledicem ya
KARDEŞ ONU DA ŞÖYLE HALLET.. GÜVENLİ MODDA AÇINCA KENDİ HESABINI YÖNETİCİ YAP. O ZAMAN OLUYO...BEN ÖYLE OLACAĞINI BİLDİĞİMDEN KENDİ HESABIMI YÖNETİCİ YAPTIM GÜVENLİ MODDAYKEN..YARDIMI GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...
thepatriot77 teşekkürler ama konuyu hortlatmışsın :D
Kafayı Yemek Üzereyim Beyler Bayanlar benim bilgisayarımda yönetici parolası var ama ben bu parolayı unuttum ve bilgisayarı güvenli mooddada başlatamıyorum çünkü bir işletim olduğu için bilgisayarı direk açıyor f8 basıyorum ama gene olmuyor :((( yardıma ihtiyacım var acilennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
quote:
Orijinalden alıntı: drbugra_ok
quote:
Cmd yi çalıştırınız.
hocam çok teşekkür ederim. sayenizde problemimi çözdüm...
bunuda yaptım olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cidden hepsi denendi olmuyor bir konuya daha yazdım, çözüm bekliyorum