Şimdi Ara

Windows 7 yüklemek istiyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şunki sistem entegreli miadını doldurmuş bir xp,, windows 7 ye geçmek istiyorum..

sistem
    4gb ram ddr2 800mhz
    256bit 1 gb msi ekran kartı...
    amd phenom II x4 2.6 ghz işlemçi (4 işlemci)
    500 gb harddisk.

şimdi arkadaşlar size sorularım var;

windows 7 ile çoğu oyunu oynayabilirmiyim ?
    sıkıntı yaşarmıyım ? yaşarsam hangi konuda ?
    artıları - eksileri nelerdir ?

ayrıca görünüm olarak Windows xp görünümü varmıdır içerisinde ?

• Ekran kartının modelini yazmamışsın ama windows 7 dede tabiki rahatlıkla oyun oynayabilirsin, herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta bazı durumlarda windows 7 yeni yapısı gereği xp den daha fazla performans verecektir, 4gb ramin var aklına 64 bit mi kursam sorusu gelebilir ama ben 64 bit önermem bende 4 gb ram kullanıyorum ve 32 bit yüklü, görünüm olarak windows 7 temasıyla sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
  • o makinaya xp kurarsan makina sana söver
    windows 7 64 bit ultimate kurmanı öneririm fakat bazıları 64 bit uygulamanın az oldugunu yada bazı sorunlar cıkardıgını söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 2 Haziran 2011; 8:13:36 >
  • tabi win 7 ama bnde 32 bitle 64 bit arasinda kararsizim 32 bitler yanliz ramlari 4 gb olarak gormez
  • 64 bitte uygulamalar azdı ama son güncellemeyle beraber sorun çıkmıyor çok fazla. O yüzden rahatlıkla 64 bit win 7 kurabilirsiniz bilgisayarınıza.
  • pardon Çok pardon PALIT GTS 250 model miş..
    kutusuna baktım.. kafam karışıkdı dün gece...

PALIT GTS 250 GDDR3 256 bit 1024mb dual link DVI
    EKRAN KARTI BU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezler67 -- 2 Haziran 2011; 18:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

64 bitte uygulamalar azdı ama son güncellemeyle beraber sorun çıkmıyor çok fazla. O yüzden rahatlıkla 64 bit win 7 kurabilirsiniz bilgisayarınıza.

oyunları oynayamazsam yüklememinde gereği yok.
    bu arada Xp yi değiştirme sebebim çoğu güncelleme vs vs.. birde internet explorer in aramalarda sorun çıkartması...
    görsellerde sıkıntı yapıyor hata iletisi alıyorum format attım gene aynuı gene aynı 2 aydır

bu arada nedir bu 64 bitteki uygulama azlığı ? yani oyunları oynatmazmı ?
    max payne - gta - gibi oyunlar yoksa bende yokum.

bu arada yazdığım sistem 2-3 ay daha kalacak benimle 3 ay sonra falan sistemi değiştirmeyi planlıyorum 8gb ram falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezler67 -- 2 Haziran 2011; 18:33:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gayet hoş donanım var sende. Eğer ona xp ile devam edersen başını taşlara vurursun . En iyisi yüke bir 7 bak keyfine oyunlarda da sorun yaşamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.