arkadaşlar win7'yi win8'e çevirdim bazı arkadaşlar tavsiye etmiyordu fakat gayet güzel gibi siz ne düşünüyorsunuz
Bence Windows 7 den daha hizli ve seri ama alismaniz biraz zaman alabilir.Ozellikle oyun performansi olarak windows 7 den iyi oldugunu dusunuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ben windows 8 kullanıyorum oyun makinemde gayette memnunum tek sorun windows 8 in menüsüne alışmakta olduydu özelikle nerden kapanacağını bulana kadar baya zorlandıydım :)
4 aydır kullanıyorum win8 pro 64bit sürümünü, Açıkçası bu sistemimde win 7 denemedim. O yüzden kıyaslama yapmam zor olur. Ancak, Win 7 den tabiki çok daha hızlı. arayüze alışmak diye bişey yok bence, zaten 1 saate çözmüş olursunuz. 7 ye göre birçok daha özellik var. Oyunlarda hiç sıkıntı yaşamıyorum ama tahminime göre 7 de daha iyi bi fps oranı olurdu.
Onun dışında tek sıkıntı yaratacak şey, eski şeylerdeki uyumluluk sıkıntısı. (Ama oyunlar dışında zaten her uygulama güncelleniyor. Program bazında uyumluluk sıkıntısı yaşamadım hiç) Eski oyunları yüklemediğiniz sürece hata almazsınız :) Win 8 iyidir, daha da gelişeceğini düşünüyorum. İsteyen 7 de isteyen 8 de kullanabilir şuanlık.