Şimdi Ara

Windows 8.1 de 7 ' ye geçmek istiyorum yardım lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende hp pavilion g6 kasa bir pc var özellikleri şöyle 8 gb ram 1 tb hard disk 2 gb ekran kartı yalnız benim hemen hemen bir çok arkadaşım win7 nin 8 , 8.1 sürümün daha iyi ve seri olduğunda ısrarcı sizcese 8.1de 7 yemi geçeyim 7 yi nerden bulacaz ayrısa temiz bir 7 olması da şart tabi değil mi ?

• win7 kullanırken bir çok yorumda win8'in övülmesi üzerine win8'e geçtim. Artı olarak pek bir faydası olduğunu söyleyemem. açılış kapanış desen kesinlikle win7'den abartıldığı kadar hızlı değil. insanlar metro arayüz geldiği an bilgisyarın açıldığını, görüntü gittiği an bilgisyarın kapandığını sandığı için win8'in çok hızlı açılıp kapandığını sanıyor galiba. Halbuki açılırken bütün başlangıç programlarının hazır hale gelmesi, kapanırken de psunun kendini kapatıp elektriği kesmesini hesaba katarsak win8'in pek bir esprisi kalmıyor. Bunun dışında program açılışları falan hep aynı. pencere görsellerinde ise win7 aero ile bence çok daha iyi. Başlat menüsüde metro arayüzünden çok daha iyi ve kullanışlı. Bunun dışında bana göre aynılar. Şimdilik win8'e alıştığım için kullanıyorum. Ama bir sorun olup format atma zamanı gelirse ben de win7'ye geri döneceğim.
    Win7'yi nette biraz arayıp bulabilirsin. Ararken msdn olarak aratıp indir. msdn el değmemiş microsoftun yaynıladığı orjinal dvd oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

win7 kullanırken bir çok yorumda win8'in övülmesi üzerine win8'e geçtim. Artı olarak pek bir faydası olduğunu söyleyemem. açılış kapanış desen kesinlikle win7'den abartıldığı kadar hızlı değil. insanlar metro arayüz geldiği an bilgisyarın açıldığını, görüntü gittiği an bilgisyarın kapandığını sandığı için win8'in çok hızlı açılıp kapandığını sanıyor galiba. Halbuki açılırken bütün başlangıç programlarının hazır hale gelmesi, kapanırken de psunun kendini kapatıp elektriği kesmesini hesaba katarsak win8'in pek bir esprisi kalmıyor. Bunun dışında program açılışları falan hep aynı. pencere görsellerinde ise win7 aero ile bence çok daha iyi. Başlat menüsüde metro arayüzünden çok daha iyi ve kullanışlı. Bunun dışında bana göre aynılar. Şimdilik win8'e alıştığım için kullanıyorum. Ama bir sorun olup format atma zamanı gelirse ben de win7'ye geri döneceğim.
    Win7'yi nette biraz arayıp bulabilirsin. Ararken msdn olarak aratıp indir. msdn el değmemiş microsoftun yaynıladığı orjinal dvd oluyor.

teşekkür ederim kardeşim ben şu msden win7 ultimate işine bir bakayım ciddi anlamda açılış kapanış herşey hemen hemen aynı birde şöyle birşey var bende recovery win8 şimdi 7 ye uğraşcam ondan bi skntı olmaz inş

• Uglyabo kullanıcısına yanıt
    kardes tamam win 8.1 den aşagıya indin merdivenlerde win 8 var onla karşılaşmadınmı win 7 1.katda win 8 de 4.katda kapıda bekliyordu sende 5.ci katdan indin şaka bi yana win 8 yükle win 7 yükleme sakın win 7 ram düşmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD HASTASI 044 -- 23 Aralık 2013; 4:57:05 >
  • win 8.1 candır xp cilerin win7 ye hasta olduğu gerçeği unutulmamalı...
  • aaannnnnnaaadııımmm eyvallah beyler allah razı olsun ama :D şimdi şöyle bir durum var yarın iki gün sonra bir yetkili daha çıkar aynı vista gibi tamamen bir hayal kırıklığıydı derse win8 e bilmiyorum ben aslında 8 e baya alıştım hoş ama çevre baskısı işte dedigin gibi xpciler ısrarla 7 7 7 7 deyince bir soruyum dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uglyabo

Merhaba arkadaşlar bende hp pavilion g6 kasa bir pc var özellikleri şöyle 8 gb ram 1 tb hard disk 2 gb ekran kartı yalnız benim hemen hemen bir çok arkadaşım win7 nin 8 , 8.1 sürümün daha iyi ve seri olduğunda ısrarcı sizcese 8.1de 7 yemi geçeyim 7 yi nerden bulacaz ayrısa temiz bir 7 olması da şart tabi değil mi ?

Açılış hızları :

http://www.youtube.com/watch?v=vYDl7Gg9_h8

Oyun performansı:

http://www.youtube.com/watch?v=Jy9CiBTsh2w

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uglyabo kullanıcısına yanıt
    daha dün win7 ultimateden win 8.1 pro geçtim, başlat çubugunu nu hemen eski stil yaptım, ben bu yeni windowsa bayıldım, firefox ta bayağa fark var hemen açılıyor win 7 de geç açılırdı bide win 8 in facebook uygulaması çok güzel bence 8 de kal yeniler her zaman daha iyidir,
    zamanında vista kötü derlerdi ama vistada güzeldi sadece sistemlerimiz kötüydü o zamanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Orijinalden alıntı: Uglyabo

Merhaba arkadaşlar bende hp pavilion g6 kasa bir pc var özellikleri şöyle 8 gb ram 1 tb hard disk 2 gb ekran kartı yalnız benim hemen hemen bir çok arkadaşım win7 nin 8 , 8.1 sürümün daha iyi ve seri olduğunda ısrarcı sizcese 8.1de 7 yemi geçeyim 7 yi nerden bulacaz ayrısa temiz bir 7 olması da şart tabi değil mi ?

Açılış hızları :

http://www.youtube.com/watch?v=vYDl7Gg9_h8

Oyun performansı:

http://www.youtube.com/watch?v=Jy9CiBTsh2w

teşekkür ederim kardeşim sağolasn

• windows 8.1 de kal. windows 7 de güvenlik açıkları mevcut
  • Windows 8 veya 8.1 7 ye göre 10 kat daha hızlı açılıyor.
    Ama oyun ve işlem performansları açısından bakarsa 7 bin basar.
    Daha 8.1 i tam rayına oturtamamışlar. Birçok programda hata veriyor ve 2gb ekran kartında bile cs 1.6 kasıyor... Windows 8 i 1 yıl kullandım ama 7 kullan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.