Şimdi Ara

Windows 8.1 hiçbir şey açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar başındayken birgün elektrik gitti ve o günden beri windows 8.1 menüsündeki hiçbir şey açılmıyor açılan sadece mağaza ve ondada hiçbir şey inmiyor yada silinmiyor. Menü böyle gözüküyor
     Windows 8.1 hiçbir şey açılmıyor

• Öncelikle ekran kartının sürücülerini güncelleyin ve çözünürlüğünün en az 1024x768 olduğu kontrol edin .. Antivirüs programı varsa kapatıp öyle deneyin olmazsa son çare Önemli dosyalarınızı yedeklerin ve başlangıçta f8 ile bilgisayarı onarın seçeneğiyle sıfırdan kurulum yapın <RECOVERY>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 12 Ağustos 2014; 23:22:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerini yaptım gene olmadı formattan başka çözüm yokmu :(
  • bilgisayarınız masaüstü sanırım bir de ekran kartı driverını aygıt yöneticisinden tamamen silip deneyin. Olmazsa son çare format..
  • Ingilizceniz varsa bunu deneyin derim ;

Veya yeni kullanıcı açıp eski kullanıcı ayarlarını bilgilerini kopyalayıp eskisini silersin

http://mywindows8.org/fix-corrupt-profile-in-windows-8/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bigisayrımı hic birşey acmıyor ama sadece internet explore tek acıyor görev yönticisi ve denetim masaına bile girmiyor bunu nasıl düzeltebilirim lüfen yardım edin ben ne acarsam bu hatta ile karşılaşıyorum C:/program files (x86)/samsung/sw update /swmagent.exe bu hatta ile karşılaşıyorum nasıl düzelir bana yardımcı olun.@aslannn
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanciftci

Bigisayrımı hic birşey acmıyor ama sadece internet explore tek acıyor görev yönticisi ve denetim masaına bile girmiyor bunu nasıl düzeltebilirim lüfen yardım edin ben ne acarsam bu hatta ile karşılaşıyorum C:/program files (x86)/samsung/sw update /swmagent.exe bu hatta ile karşılaşıyorum nasıl düzelir bana yardımcı olun.@aslannn
    İmzamdaki konuya gidin. İlk mesajı okuyun. Oradaki Farbar yazılım loglarını oradaki konuya gönderin. Problemi çözeriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.