Şimdi Ara

Windows 8.1 ile ilgili sorularım var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) driver da sorun yaşayan oldumu? Programlarda falan sorun yaşayan var mı ?
    2-) Sistem sıfırlama ( format gibi ama win8 de direk ilk günkü haline çeviriyordu ) bu işlem windows 8 e mi çeviryor yoksa windows8.1 mi ?
    3-) format atmak istesek iso şeklinde olan sürümü yayınlandı mı? , yayınlanacak mı ?
    4-) Çok yavaş indiriyor bende. Okuduğum kadarıyla çok ta yavaş yükleniyormuş bunu update yada kurulum şeklinde yapma imkanımız var mı ?

Teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nrk58

1-) driver da sorun yaşayan oldumu? Programlarda falan sorun yaşayan var mı ?
    2-) Sistem sıfırlama ( format gibi ama win8 de direk ilk günkü haline çeviriyordu ) bu işlem windows 8 e mi çeviryor yoksa windows8.1 mi ?
    3-) format atmak istesek iso şeklinde olan sürümü yayınlandı mı? , yayınlanacak mı ?
    4-) Çok yavaş indiriyor bende. Okuduğum kadarıyla çok ta yavaş yükleniyormuş bunu update yada kurulum şeklinde yapma imkanımız var mı ?

Teşekkür ederim

2. sorunun cevabını ben de merak ediyorum gerçekten. biri yardımcı olursa güzel olur.
  • 4. Soruya kendim cevap vereyim internet hızına göre insiriyor ve indirdikten sonra aynı ekranda yüklüyor ayarlıyor vs... Sonra bilgisayarı 4-5 kez başlatıyor ve "bilgisayar ayarlarınız uygulanıyor" ekranında baya bir bekletiyor hala giremedim 5.5 saati geçti indirme ve yüklenme süresi...

Tabi bu durum sanıyorum bilgisyardan bilgisayara farklılık gösteriyo mesela bende ssd yok ssd si olanlarda çok daha hızlı bir süreç izliyormuş. Ama yinede arkadaşlarımın dediğine görede ayarların uygulandığı ekranda baya bir bekletiyormuş dediğim gibi....

• 8.1 güncellemesinden sonra Turkcell vınn çalışmadı çalıştırmak için baya uğraşmam gerekti. Ayrıca Sli çalışmıyor. Yazılımsal bir sorun var sanırım.
  • Programlarımda hiç bir sıkıntı yaşamadım lakin çözünürlük ve yazı simge görüntüleri bulamık ve kocaman fullHD ayarlı olmasına rağmen şimdi nvidia beta sürücüsünü indiriyorum bakalım düzelecek mi

• Kurulu programlar yine çalışıyorrmu birde magazadan inen programları yenidenmi kurmak lazım.En sonda, birden çok win8 olan pc de birini 8.1 yapsak açılışta sorun yasayan oldumu acaba ?
  • WINDOWS 8.1 YUKLU BILGISAYARINIZA TURKCELL VINN MODEM TAKINCA CALISMIYORSA YAPACAKLARINIZ SUNLAR :

ILKONCE MICROSOFT.NET FRAMEWORK 4.5.2 YI YUKLEMELISINIZ ISTE ADRESI :http://www.microsoft.com/tr-TR/download/details.aspx?id=42643

SONRA ISE

MICROSOFT.NET FRAMEWORK 2.0 SERVICE PACK 2 YI YUKLEMENIZ GEREKIYOR ISTE ADRESI :http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=1639

HER BIRINI TEK TEK YUKLEYIP BILGISAYARINIZI YENIDEN BASLATMANIZ GEREKIYOR HER PROGRAM YUKLEDIKTEN SONRA BILGISAYARINIZI YENIDEN BASLATMANIZ GEREKIYOR PROGRAMIN BASARILI BIR SEKILDE CALISMASI ICIN SONRA TURKCELL VINN I TAKINCA WINDOWS 7 DE NASIL RAHAT CALISTIYSA TURKCELL VINN' IZ YINE BU SEKILDE RAHAT CALISACAK WINDOWS 8.1 ISLETIM SISTEMI YUKLU OLAN BILGISAYARINIZA TAKTIGINIZDA TURKCELL VINN COK IYI CALISACAK KOLAY GELSIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.