Şimdi Ara

Windows 8.1 Metro Uygulamaları Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün hiç bir sorun yokken durduk yere başlat menüsündeki metro uygulamaları açılmamaya başladı.Müzik,hava durumu,mağaza v.b hiç birini açamadım.Tıklıyorum geri kapatıyor.Cmd den scan yaptım fakat yine aynı.Virüs programını kaldırdım fayda etmedi.Yeni bir kullanıcı açmayı deniyorum o sayfayıda açmıyor.Yeni kullanıcı açmak için ne yapacağım ya da bu durumu nasıl düzelteceğim ?

• Merhaba

Bu sorunun olmadıgı bir zamana sistem geri yükleme yapın sorununuz çözülür.

Kolay Gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Power.

Merhaba

Bu sorunun olmadıgı bir zamana sistem geri yükleme yapın sorununuz çözülür.

Kolay Gelsin.

Geri yüklemeye pek sıcak bakmıyorum uygulamalar karışıyor ve birkaç gün içinde bayağı bir uygulama yükledim başka bir yöntemi yokmudur?
  • byxox kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz sorunun çözümü çok zor gibi geri yükleme ile hemen düzeltilebilir.Sistem optimizasyon programı kullandınızmı (Yakın zamanda) Advanced System Care gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Power.

Belirttiğiniz sorunun çözümü çok zor gibi geri yükleme ile hemen düzeltilebilir.Sistem optimizasyon programı kullandınızmı (Yakın zamanda) Advanced System Care gibi ?

evet şuan kullanıyorum asc yi sorunu o yaratmış olabilir mi ? öyleyse birdaha kullanmamak üzere sileyim :)
  • byxox kullanıcısına yanıt
    Asc den uzak durun registry e zarar verdiğini gördüm belkide asc kayıt defterini düzelteyim derken birkaç kayıt silmişte olabilme ihtimali yüksek size tavsiye sistem geri yükleme yapmanız.
  • geri yükleme yapıyım artık yapacak bir şey yok :) teşekkürler
  • Aynı Sorun dün bende de çıktı Metro uygulamaları Müzik, Video, Hava Durumu vs hiç biri çalışmıyor. Silip Tekrar yükledim hepsini, kütüpaneleri boşalttım sistem geri yükleme yaptım hiç biri fayda etmedi. Hiçbir program kurmadım ama bozuldu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.