Şimdi Ara

Windows 8.1 Ram Kullanımı Gittikce Artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Sistemimde Windows 8.1 Kurulu Pc İlk Açılışta Bi Sorun Yok Gayet Normal Ama Kullanmaya Başladıkca Uzun Süre Kapanmadan Çalışınca Ram Kullanımıda Artıyor Ve %98 Kadar Gelip Kasmaya Başlıyor Tabi Bu Birkez Oldu Sabaha Kadar Download Ettim Sabah Kalktım Baktım Pc Kasıyor Ram Kullanımı %98 Pcmin Özellikleri i5 4690K Msı Gtx 970 Gigabyte Gaming 5 Vengeance Low Profile 8gb Ram Mesala Şu Anda %92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benbekirya -- 5 Şubat 2015; 23:45:24 >

• virüs taraması yap.
  • Windows hiçbir zaman kendi kendine bu kadar bellek kullanmaz. Başka bir yazılım yapıyor olmalı. Örneğin ben de Secure Download Manager ile Dreamspark'tan bir şey indirirken unpacking kısmında bellek kullanımı aşırı oluyordu ancak işlem bittikten sonra normale dönüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 7 Şubat 2015; 23:47:11 >
  • Bu sorunu bende benzer donanımlarla yaşadım. Kasayı kaç kere açtım ramler tam oturmuş mu diye baktım yerlerini değiştirdim ama düzelmedi. Defalarca virüs taraması yaptım sürekli açık olan uygulamalara baktım ram temizledim ama olmadı. Sonra başka yerden Windows bulup onu yükledim. Sorun düzeldi ama şimdide bazen pc kitleniyor ve açılışta bios a girmiyor. Orijinal bi Windows bulup bide öyle deniyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüs Programı Var Pc Temiz İlk Başlarda Bluestacks Adlı Programdan Yapıyo Sandım Ama Oda Değil Halen Sorun Devam Ediyor Kafayı Yedirtecek Bana Sorunuda Bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.