Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dgkn.95
    tamam bunu yaptım kardeş ama açılışta benim resmim çıkıyor ve benim mailim açılıyor metroda. Kullanıcı adını değiştirdim ama resimi ve hesabı değiştiremedim. Yani istediğim açılışta direkt açılcak ve benim mailim açılmayacak fakat yeni kişinin maili açılabilir ama açılmasa da olur.

Metroda uygulama üstüne sağ tıklayın, altta çıkacak seçeneklerle uygulamayı arayüzden kaldırabilir, tamamen sistemden kaldırabilir veya net ile ilişkisini kesebilirsiniz, arzunuza göre..
  • Açılışta direk masa üstünü nasıl getiriyoruz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Açılışta direk masa üstünü nasıl getiriyoruz acaba?

Normal olarak ise önce metro açılır, preview sürümünde bir registry değişikliğiyle masaüstü ile açılması sağlanıyırdu, ama son sürümde bu şans yok, veya henüz keşfedilmedi.

Start menü programı "Classic Shell" ile açılışı hangi arayüzle isterseniz yaparsınız, ayrıca eski start menüsü de gelir.

Ayrıca doğrudan masaüstü ile açmayı sağlayan bir program var,
    http://www.wesnext.com/login-directly-to-desktop-bypass-metro-ui/ adresinden indirebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Normal olarak ise önce metro açılır, preview sürümünde bir registry değişikliğiyle masaüstü ile açılması sağlanıyırdu, ama son sürümde bu şans yok, veya henüz keşfedilmedi.

Start menü programı "Classic Shell" ile açılışı hangi arayüzle isterseniz yaparsınız, ayrıca eski start menüsü de gelir.

Ayrıca doğrudan masaüstü ile açmayı sağlayan bir program var,
    http://www.wesnext.com/login-directly-to-desktop-bypass-metro-ui/ adresinden indirebilirsiniz..

Cevap için teşekkür ederim...

• quote:

Cevap için teşekkür ederim...

Rica ederim, kolay gelsin...
  • quote:

classic shell programını yüklemen lazım. sonra başlata sağ tık ayarlardan win8 ayarlarına gel orda none seçili olursa sonraki açılışta direk masaüstü açılır.ve shift+win tuşu ile metro ve masaüstü arasında geçişleri yapabilirsin.
  • quote:

Classic Shell ayarı altt resimdeki gibiyse masa üstünde açılır pc niz

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]
  • faydalı.
  • şu media center açığı sağ olsun tamamen orijinal windows 8 Pro kullanmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

şu media center açığı sağ olsun tamamen orijinal windows 8 Pro kullanmaktayım.

açık derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

açık derken?

eposta adresinize media center keyi gönderiyorlar ya onu diyorum.
    önce 180günlük keyle etkinleştirip sonra postaya gelen keyle media centere yükselttiğinizde tamamen orijinal bir keyle değişiyor.
    dolayısıyla orijinal windowsunuz oluyor
    tamamen yaygınlaştırmak amacıyla yapışmış bir numara.
    tüm sitelerde paylaşıldı çünkü.
    microsoftun haberinin olmaması imkansız ama sistem hala çalışmakta.
  • quote:

quote:

quote:

açık derken?

önce 180günlük keyle etkinleştirip sonra postaya gelen keyle media centere yükselttiğinizde tamamen orijinal bir keyle değişiyor.

media center keyi sen istersen geliyor istemezsen gelmiyor zaten 29 tl ye alınca gelen keyi girincede orijinal win 8 oluyor bunun media center keyi ile ilgisi yok artı media center keyi geici olarak bedava

• quote:

quote:

quote:

quote:

açık derken?

media center keyi sen istersen geliyor istemezsen gelmiyor zaten 29 tl ye alınca gelen keyi girincede orijinal win 8 oluyor bunun media center keyi ile ilgisi yok artı media center keyi geici olarak bedava

29tl vermedim ama ben.
    zaten dedim ya istiyorsunuz geliyor o keyi girip yükselttiiğinde tamamen orijinal bir keyle tekrar etkinleştirilmiş oluyor.

• quote:

29tl vermedim ama ben.
    zaten dedim ya istiyorsunuz geliyor o keyi girip yükselttiiğinde tamamen orijinal bir keyle tekrar etkinleştirilmiş oluyor.

hımm onu okumuştum ama kapandı sanıyordum o açık peki win 8 nerden indirdiniz ve direk kuarken media center keyi girincemi orijinal oluyor? artı temiz kurulum oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Aralık 2012; 19:56:10 >
  • quote:

quote:

29tl vermedim ama ben.

hımm onu okumuştum ama kapandı sanıyordum o açık peki win 8 nerden indirdiniz ve direk kuarken media center keyi girincemi orijinal oluyor? artı temiz kurulum oluyormu?

torrent

direk kurarken pro keyi giriliyor.
    yada core key.media center keyi sadece yükseltmede kullanılıyor. temiz kurulumda oluyor yükseltmede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 4 Aralık 2012; 20:05:15 >
  • quote:

quote:

quote:

29tl vermedim ama ben.

torrent

direk kurarken pro keyi giriliyor.
    yada core key.media center keyi sadece yükseltmede kullanılıyor. temiz kurulumda oluyor yükseltmede.

iyide pro keyi almadım demişsin ozaman direk media center keyi girince olmuyorsa uğraşmaya değmez 29 tl sonuçta al rahat rahat temiz kurulum yap daha iyi bence tabi artık win 7 geçerli key istiyor promasyon kodu alırken o ayrı

• Arkadaşlar 29 liralıkla 75 liralığın farkı ne acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historian_

Arkadaşlar 29 liralıkla 75 liralığın farkı ne acaba ?

farkı sadece fiyatı birde 29 tl sadece orjinal win7li pcyi haziran 2012 den sonra alanlar için geçerli yani aynı win 8 farkı yok
  • quote:

quote:

farkı sadece fiyatı birde 29 tl sadece orjinal win7li pcyi haziran 2012 den sonra alanlar için geçerli yani aynı win 8 farkı yok

yani 29 liralıktada sıfırdan format atılıyor mu hocam ? Sadece yükseltme değil yani ?
  • quote:

quote:

quote:

yani 29 liralıktada sıfırdan format atılıyor mu hocam ? Sadece yükseltme değil yani ?

Hala değişmedi ise tüm yükseltmelerde sıfırdan sistem kurulabiliyor, ben de öyle yaptom. Hatta bir forumdaş 29 liraya aldığı yükseltmenin 32-Bit olduğunu, ama kendisi 64-Bit istediği için internetten indirdiği bir korsan sistemi yükseltme keyi ile aktive ettiğini yazmıştı..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.