Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Motan

İptal

Alıntıları Göster
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Aralık 2012; 19:49:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

........

Alıntıları Göster
    İptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 7 Aralık 2012; 18:12:39 >
  • quote:

İptal

Alıntıları Göster
    ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Aralık 2012; 19:50:32 >
  • İptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 7 Aralık 2012; 18:13:06 >
  • .................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Aralık 2012; 19:51:13 >
  • quote:

İptal
    ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Aralık 2012; 19:51:54 >
  • Beyler babam posta okuyucusunda maillerini okurken hep sıkıntı yaşıyor bir türlü alışamadı. Bende bakıyorum gerçekten saçma sapan bir tasarımı var. Mailler açılınca küçük bir kısımda kalıyor ve okumak da gerçekten çok güç oluyor sayfayı sürekli hem sağ - sol tarafa hem aşağı yukarı kaydırmak gerekiyor. kocaman ekranın küçük bir köşesinde işkence gibi okunuyor gerçekten. bunu başka bi şekilde değiştirmenin bir yolu yok mudur?
  • beyler nihayet banim acildi konu guncellenecektir. mito ve motan arkadaslarimdan ricam ustteki tartisma icerikli mesajlarini silsinler zira burasi tartisma konusu degil yardimlasma konusu aranizdaki meseleyi pm ile hallediniz. saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Beyler babam posta okuyucusunda maillerini okurken hep sıkıntı yaşıyor bir türlü alışamadı. Bende bakıyorum gerçekten saçma sapan bir tasarımı var. Mailler açılınca küçük bir kısımda kalıyor ve okumak da gerçekten çok güç oluyor sayfayı sürekli hem sağ - sol tarafa hem aşağı yukarı kaydırmak gerekiyor. kocaman ekranın küçük bir köşesinde işkence gibi okunuyor gerçekten. bunu başka bi şekilde değiştirmenin bir yolu yok mudur?

Yol çok, ama bir baba kullanımının söz konusu olduğunu düşünürsek bence en verimlisi "Incredimail" adlı programın ücretsiz sürümü olur. İstediğn kadar posta adresini bir kere girip ayarladın mı artık bir şey yapmadan mailler son derece anlaşılır ve kullanışklı biçimde bilgisayarına gelir, gene gayet basitçe istediğini yaparsın. Üstelik çok eğlendirici de bir programdır. Uzun yıllar keyifle kullandım, akıllı telefon ile kolay posta takibi çıkalı boşlamıştım bu güzel programı, iyi ki aklıma getirdiniz, Win 8 ile de bir deneyeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

beyler nihayet banim acildi konu guncellenecektir. mito ve motan arkadaslarimdan ricam ustteki tartisma icerikli mesajlarini silsinler zira burasi tartisma konusu degil yardimlasma konusu aranizdaki meseleyi pm ile hallediniz. saygilar.

Haklısınız, ama benim amacım tartışma değil bilgilendirme idi. Siz bilgiyi göremediğinize göre geriye sadece tartışma kalıyor. Arzunuza uygun olarak mesajlarımı sileceğim..
  • quote:

quote:

beyler nihayet banim acildi konu guncellenecektir. mito ve motan arkadaslarimdan ricam ustteki tartisma icerikli mesajlarini silsinler zira burasi tartisma konusu degil yardimlasma konusu aranizdaki meseleyi pm ile hallediniz. saygilar.

Haklısınız, ama benim amacım tartışma değil bilgilendirme idi. Siz bilgiyi göremediğinize göre geriye sadece tartışma kalıyor. Arzunuza uygun olarak mesajlarımı sileceğim..

yahu gordum gormesinede dostum bir orjinallik uzerine sen kopya kullandin ben kullanmadm flan milleti ilgilendirmez bunlar. gerek yok ayrica senin yardimlarini goruyorum bazi mesajlarini anakonuya ekleyip altina tesekkur yazicam.istersen konuya yardim ediceksen devamli senide listeme ekleyeyim

ayrica iptal yazmak yerine sag ustteki sil butonuna tiklayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Aralık 2012; 18:17:58 >

• quote:

yahu gordum gormesinede dostum bir orjinallik uzerine sen kopya kullandin ben kullanmadm flan milleti ilgilendirmez bunlar. gerek yok ayrica senin yardimlarini goruyorum bazi mesajlarini anakonuya ekleyip altina tesekkur yazicam.istersen konuya yardim ediceksen devamli senide listeme ekleyeyim

Yazık ki haklısınız, kimseyi ilgilendirmedi zaten. "Sen ne anlattığını sanırsan san, anlattıkların karşındakinin anladıkları kadardır" derim hep, ama gene aynı hatayı yapıp ısrarla anlatmaya çalışırım. Bu kötü huyumdan vazgeçmem gerek, en azından belli yerlerde..
  • quote:

quote:

Yazık ki haklısınız, kimseyi ilgilendirmedi zaten. "Sen ne anlattığını sanırsan san, anlattıkların karşındakinin anladıkları kadardır" derim hep, ama gene aynı hatayı yapıp ısrarla anlatmaya çalışırım. Bu kötü huyumdan vazgeçmem gerek, en azından belli yerlerde..

maalesef bende öyleyim. zaten öyle olmasam kalkipta saatlerimi harcayip bu konuyu acma geregi duymazdim.teknik yardimda sanki zorundaymisim gibi adama kendimi inandirmak icin saatlerce yardm etmeye ugrasmazdim.bizim turk milleti biraz gariptir yardim ister sonra edilen yardimi sorgular begenmez vs. boyle durumlarda denize at Halik bilir diyorum ben.zaten insanlar icin yapsaydm bu isi ben cok az kisiye yapardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Aralık 2012; 0:40:19 >

• quote:

quote:

Selam
    Yazılarınıza aynen katılıyorum..

Ammaaa vazgeçme konusuna gelince bundan asla vazgeçmemek gerekir. Karşıdaki kişi anlar veya anlamaz bu onun sorunudur. Nato kafa nato mermer ise zaten anlamayacaktır yazılanları..

Kişilerin ikinci bir sorunu ise, kullandıkları bilgisayarı ve işletim sistemini tanmadıklarından kaynaklanıyor. Kur bir oyun oynasın dursun sabah akşam. Hata verdiği zaman da nasıl olsa bu ve benzeri bir çok forum var yer yüzünde diyerek forumlardan yardım istiyorlar. Bu çok yanlış bir şey bence!
    Önce işletim sistemini ve donanımı bileceksin ki, olmazsa sonrasında yardım isteyeceksin..

Doktor hastasının hastalığını bilmezse, o hasta asla iyileşemez! Bu da bunun gibi bir şey işte..
    Herkese kolaylıklar dilerim..

• ben 3saat once online satin aldim fakat cok yavas indiriyor 3 saat sonunda yuzde 3 oldu 10mb internet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valaare

ben 3saat once online satin aldim fakat cok yavas indiriyor 3 saat sonunda yuzde 3 oldu 10mb internet var.

Selam
    Muhtemelen bölgenin yurtdışı bağlantısında veya sizin kendi hattınızda bir sorun var.

Eğer sisteminizde Internet Download Manager yoksa, yavaş indirmesi gayet doğaldır. Bunu kurun ve en son sürat indirme yapın..

Şu linkten
    Speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    http://www.speedtest.net
    download ve upload hızınızın testini yapabilirsiniz.
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG
    Yazılarınıza aynen katılıyorum..
    Ammaaa vazgeçme konusuna gelince bundan asla vazgeçmemek gerekir. Karşıdaki kişi anlar veya anlamaz bu onun sorunudur. Nato kafa nato mermer ise zaten anlamayacaktır yazılanları..

bu sözler banaysa terbiyesizliğin lüzumu yok haddinize değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

ben 3saat once online satin aldim fakat cok yavas indiriyor 3 saat sonunda yuzde 3 oldu 10mb internet var.

Selam
    Muhtemelen bölgenin yurtdışı bağlantısında veya sizin kendi hattınızda bir sorun var.

Eğer sisteminizde Internet Download Manager yoksa, yavaş indirmesi gayet doğaldır. Bunu kurun ve en son sürat indirme yapın..

Şu linkten http://www.speedtest.net download ve upload hızınızın testini yapabilirsiniz.
    Kolay gelsin..

bir problem gozukmuyor hiz testinde

• quote:

bi konuda okumuştum aynı sorunu yaşayan bir arkadaşa duraklatıp tekrar devam etmesi önerilmiş ve sorun düzelmiş.
    isterseniz sizde deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

bi konuda okumuştum aynı sorunu yaşayan bir arkadaşa duraklatıp tekrar devam etmesi önerilmiş ve sorun düzelmiş.
    isterseniz sizde deneyin

Deneyeyim tessekur ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.