Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: Valaare
    bir problem gozukmuyor hiz testinde

bi konuda okumuştum aynı sorunu yaşayan bir arkadaşa duraklatıp tekrar devam etmesi önerilmiş ve sorun düzelmiş.
    isterseniz sizde deneyin

Cok tessekur ederim yaptim ve 30 dakika dedi optum yanaklarindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valaare
    Cok tessekur ederim yaptim ve 30 dakika dedi optum yanaklarindan.

rica ederim güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Beyler babam posta okuyucusunda maillerini okurken hep sıkıntı yaşıyor bir türlü alışamadı. Bende bakıyorum gerçekten saçma sapan bir tasarımı var. Mailler açılınca küçük bir kısımda kalıyor ve okumak da gerçekten çok güç oluyor sayfayı sürekli hem sağ - sol tarafa hem aşağı yukarı kaydırmak gerekiyor. kocaman ekranın küçük bir köşesinde işkence gibi okunuyor gerçekten. bunu başka bi şekilde değiştirmenin bir yolu yok mudur?

Size kendim test etmeden incredimail programını önerdim, özür dilerim. Ben yeni denedim, ama maalesef bu program henüz Win 8 ile uyumlu değil, sistem uyumsuzluk uyarısı verince araştırdım internetten, evet şimdilik uyumsuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Beyler babam posta okuyucusunda maillerini okurken hep sıkıntı yaşıyor bir türlü alışamadı. Bende bakıyorum gerçekten saçma sapan bir tasarımı var. Mailler açılınca küçük bir kısımda kalıyor ve okumak da gerçekten çok güç oluyor sayfayı sürekli hem sağ - sol tarafa hem aşağı yukarı kaydırmak gerekiyor. kocaman ekranın küçük bir köşesinde işkence gibi okunuyor gerçekten. bunu başka bi şekilde değiştirmenin bir yolu yok mudur?

Size kendim test etmeden incredimail programını önerdim, özür dilerim. Ben yeni denedim, ama maalesef bu program henüz Win 8 ile uyumlu değil, sistem uyumsuzluk uyarısı verince araştırdım internetten, evet şimdilik uyumsuz...

Önemli değil hocam ne demek.
    Benimde aslında bugün bilgisayarımı kurcalamak için çok vaktim yoktu bi ara foruma girip baktım tavsiyenizi gördüm. İndirdim kurdum ama pek bişey anlayamadım gece sorularımı sorarım yarın da devam ederim diye düşünmüştüm.

Aslında kendi posta okucuyucusu güzel ama hepsi tek bir ekranda olunca sıkışıp kalıyor. Keşke sayfalar arasında geçiş yapılacak şekilde tasarlasalarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 8 Aralık 2012; 0:07:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu güncellendi.
  • quote:

Aslında kendi posta okucuyucusu güzel ama hepsi tek bir ekranda olunca sıkışıp kalıyor. Keşke sayfalar arasında geçiş yapılacak şekilde tasarlasalarmış.

Mükemmel programdır, e mail yazmayı, okumayı bana sevdirmiştir. Tek ekranda sıkışmaz, ama tabii ayarları bilmek lazım. Takip edeceğim, Win 8 e uygun hale gelince bir konu açıp ayarlarını da izah ederek genişçe tanıtacağım.
  • Dün aldığım bilgisatarda metro arayüzündeki windows ile gelen uygulmalar çalışmıyor artık..

araştırdım scannow yapın demiş sfc yazıp yaptım ama çözüm yok..

magazayı tıklıyorum yemyeşil ekran çıkıyor ve mağaza yukarı geçiyor..yani yazısı öle kalıyor..

bunun çözümünü bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Dün aldığım bilgisatarda metro arayüzündeki windows ile gelen uygulmalar çalışmıyor artık..

araştırdım scannow yapın demiş sfc yazıp yaptım ama çözüm yok..

magazayı tıklıyorum yemyeşil ekran çıkıyor ve mağaza yukarı geçiyor..yani yazısı öle kalıyor..

bunun çözümünü bilen varmı

windows update'ten güncellemeri yaptıktan sonra tekrar bakınız.
  • Update yapili idi..

Sistem.geri yukle yaptim mecburen

Duzeldi..

• Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] Ben şimdi pc direkt şifre sormadan açılsın istiyorum ve administrator olmak istiyorum. Nasıl yaapbilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

Ben şimdi pc direkt şifre sormadan açılsın istiyorum ve administrator olmak istiyorum. Nasıl yaapbilirim?

Selam
    Kurulum yaparken zaten hotmail hesabı ile oturum açma yöntemini kullanmışsınız. 3. sayfada kurulumu yerel hesap ile kurabilirsiniz diye bir resim eklemiştim. Demek ki konuyu tam takip etmemiş veya tam okumamışsınız.

Mevcut hesaba gelince;
    Zaten Administrators olduğunuz eklediğiniz resimde belirlenmiş ama şifre yazmadan direkt Windows açılsın istiyorsanız..
    Şifreli bir bilgisayara, şifre girmeden oturum açmak için aşağıdaki düzenlemeyi yapmanız gerekecektir.

Metro arayüzde iken hiç bir şey yapmadan sadece orada regedit yazın ve solda belirlenen Regedit.exe'yi çalıştırın.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon ◄ Buraya ulaşın ve aşağıdaki değerleri oraya yazın.
    "AutoAdminLogon"="1"
    "DefaultUserName"="Kullanıcı Adınız"
    "DefaultPassword"="Kurulum esnasında yazdığınız şifreniz"
    "ForceAutoLogon"="1"

Bunları yazdıktan sonra regeditten çıknın ve bilgisayarı yeniden başlattığınızda, şifre sormadan direkt bilgisayar açılmış olacaktır. Bizler buna Autologon diyoruz.
    Bilginize ve kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Selam @bjk__murat

Aşağıdaki linkte hazırlamış olduğum resmi ilk sayfadaki konu başlığı altına koyarsınız diye düşünmüştüm. Bildiğiniz üzre hâlâ Microsoft hesabı ile kurulum yapanlar var. Bu kişilere yerel hesapla nasıl kurulduğunu orada gösterirseniz, doğru kurulum yapmış olacaklarını düşünüyorum.

Resim linki;
    http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1103094/C950F1455C1D4ADB84228D52E671F213.jpg

Kolay gelsin ve hoşça kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

zaten yerel hesaba nasıl geçerim'in cevabı ilk sayfada var zaten. kurulumdakinide eklerim sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Aralık 2012; 14:46:27 >
  • Teşekkürler üstadım Cemal bey,

İyi akşamlar.

Bilmediğim bir konuyu daha öğrenmiş oldum. Teşekkürler sağ olun var olun.

Selam ve sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assenucler

Teşekkürler üstadım Cemal bey,

İyi akşamlar.

Bilmediğim bir konuyu daha öğrenmiş oldum. Teşekkürler sağ olun var olun.

Selam ve sevgiler.

Selam
    Rica ederim Selim bey..
    Katkım oluyorsa ne mutlu bana..
    Kolay gelsin ve iyi akşamlar üstadım... İstanbul'a sevgilerimle...
  • bugün sıfır bilgisayara 130tllik olanı aldım. vatanda rica ettik yüklediler saolsunlar ama ürün anahtarı etkinleştirilmemiş gözüküyor ve anahtarı denediğimde yükseltme sürüm deniyor. halen kullanıyorum ama bazı özelliklerden mahrummu kaldım ya da ileride başka sorunlar çıkar mı ? aslında orjinal vista var ama onu yükleyip sonra tekrar yüklemek saçma yani.

ayrıca masaüstü arkaplan değişmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

bugün sıfır bilgisayara 130tllik olanı aldım. vatanda rica ettik yüklediler saolsunlar ama ürün anahtarı etkinleştirilmemiş gözüküyor ve anahtarı denediğimde yükseltme sürüm deniyor. halen kullanıyorum ama bazı özelliklerden mahrummu kaldım ya da ileride başka sorunlar çıkar mı ? aslında orjinal vista var ama onu yükleyip sonra tekrar yüklemek saçma yani.

git götür tekrar söyle. hani orjinali destekliyoruz tabide korsan kurmak bile orjinali kurmaktan kat kat basit . tam tersi olması gerekiyor aslında. şimdi ben bu adama 2 mblik dosya atsam sadece onu çalıştırmayla orjinal yapabiliyorken 130 lira vermiş ama hala sorun yaşıyor. microsoft bunlara el atmalı.

arkadaşlar bu hafta vizelerim var pek ilgilenemeyeceğim konuyla zaman buldukça mobilden felan yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Aralık 2012; 18:09:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

Ben şimdi pc direkt şifre sormadan açılsın istiyorum ve administrator olmak istiyorum. Nasıl yaapbilirim?

Selam
    Kurulum yaparken zaten hotmail hesabı ile oturum açma yöntemini kullanmışsınız. 3. sayfada kurulumu yerel hesap ile kurabilirsiniz diye bir resim eklemiştim. Demek ki konuyu tam takip etmemiş veya tam okumamışsınız.

Mevcut hesaba gelince;
    Zaten Administrators olduğunuz eklediğiniz resimde belirlenmiş ama şifre yazmadan direkt Windows açılsın istiyorsanız..
    Şifreli bir bilgisayara, şifre girmeden oturum açmak için aşağıdaki düzenlemeyi yapmanız gerekecektir.

Metro arayüzde iken hiç bir şey yapmadan sadece orada regedit yazın ve solda belirlenen Regedit.exe'yi çalıştırın.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon ◄ Buraya ulaşın ve aşağıdaki değerleri oraya yazın.
    "AutoAdminLogon"="1"
    "DefaultUserName"="Kullanıcı Adınız"
    "DefaultPassword"="Kurulum esnasında yazdığınız şifreniz"
    "ForceAutoLogon"="1"

Bunları yazdıktan sonra regeditten çıknın ve bilgisayarı yeniden başlattığınızda, şifre sormadan direkt bilgisayar açılmış olacaktır. Bizler buna Autologon diyoruz.
    Bilginize ve kolay gelsin...

Winlogon a kadar geldim de nereye yazıcam onu anlamadım birde laptop var bi tane onda da win8 var ama direkt açılıyo metro arayüzü hiçbir ayar yapmadım netplwiz denbirkaç değişiklik yaptım o kdar ama ne yaptığımı hatırlamıyorum tek sorun bu.

Edit: Şimdi anladım fakat ForceAutoLogon yok ForceUnlockLogon var DefaultPassword yok diğerleri tamam zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 8 Aralık 2012; 20:15:17 >

• acilista win7 ve ubuntu isletim sistemlerim var onlari nasil kaldirabiliriz
    c den dosyalarini sildim.disk temizleyici ilede yaptim ama acilista yine soruyor kalici olarak nssil temizlerim?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

bugün sıfır bilgisayara 130tllik olanı aldım. vatanda rica ettik yüklediler saolsunlar ama ürün anahtarı etkinleştirilmemiş gözüküyor ve anahtarı denediğimde yükseltme sürüm deniyor. halen kullanıyorum ama bazı özelliklerden mahrummu kaldım ya da ileride başka sorunlar çıkar mı ? aslında orjinal vista var ama onu yükleyip sonra tekrar yüklemek saçma yani.

git götür tekrar söyle. hani orjinali destekliyoruz tabide korsan kurmak bile orjinali kurmaktan kat kat basit . tam tersi olması gerekiyor aslında. şimdi ben bu adama 2 mblik dosya atsam sadece onu çalıştırmayla orjinal yapabiliyorken 130 lira vermiş ama hala sorun yaşıyor. microsoft bunlara el atmalı.

arkadaşlar bu hafta vizelerim var pek ilgilenemeyeceğim konuyla zaman buldukça mobilden felan yazarım.

aynen ya sıfır sisteme orjinal windows alalım dedik yılın mallığını yaptık. millet benle ne kadar dalga geçse az ama microsofta danışcam ya eğer istiyorsa vista orjinal var onun keyi vereyim yükseltti saysınlar bişey yapsınlar. güncellemede yüklemiyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.