Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anlamamki

demekki sisteminiz o kadarına izin veriyor. bu donanımla alakalı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

demekki sisteminiz o kadarına izin veriyor. bu donanımla alakalı bir durum.

ok 20 sanıyeye ındı buda benım ıcın guzel
    ah bıde ssd taksam su alete varya 5 sanıyede acacam hehe
    saygılar
  • wın 7 de resimlerimi görüyordum rahatça bu wın 8 gızlılık ayarlarınızı degıstırın dıyor resme tıkladığımda acıyor ama hemen gızlıkık ayarlarını degıstırın gıbı bıseysoyluyor bu konuda yaardımmm
  • edit: çözümü buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka39 -- 10 Aralık 2012; 1:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx500

wın 7 de resimlerimi görüyordum rahatça bu wın 8 gızlılık ayarlarınızı degıstırın dıyor resme tıkladığımda acıyor ama hemen gızlıkık ayarlarını degıstırın gıbı bıseysoyluyor bu konuda yaardımmm

sistemi kurduğundan beri hep böylemi sonradan mı böyle oldu ? sonradansa sistem geri yükleme yapınız. ilkten beri varsa Buraya tıkla bir gözat

quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

edit: çözümü buldum

sorununuzu ve çözümünü buraya koyun belki ana konuya eklerim herkes faydalansın.

• windows 8 le alakalı olduğunu düşündüğüm bir sorunum var, şöyle ki online olarak oynadığım dota 2 ve hon(heroes of newerth) oyunları oldukça yeterli bir sistemim ve internetim olmasına rağmen arada sırada 1-2 saniyelik donmalara giriyor takılıyor, arka planda çalışan windowsla ilgili birşeylerin buna sebep olduğunu düşünüyorum çünkü bundan önceki win-xp notebookumda böyle bir sorun yoktu. elimde samsung np550p5c s05tr notebook var. samsung un da bir kaç yazılımı var bilgisayar içinde ama çözemedim ne yapar ne ederler. yeni almış olduğum bilgisayarda en basit oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmak çok canımı sıktı. bir de para verip aldık bu işletim sistemini ki ben bundan önce win-xp kullanıyordum gayet memnundum hiç win7 kullanmadım bile. her neyse bununla alakalı bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

edit: çözümü buldum

sorununuzu ve çözümünü buraya koyun belki ana konuya eklerim herkes faydalansın.

Selam
    İşi bitti bir daha gelipte sorunu şöyle çözdüm diye yazmaz artık @bjk__murat..

Konuyu tam takip edemediğimden, kimin ne sorunu var ve ne yapmış bilmediğim için fazla ilgi gösteremiyorum. O kadar mesajı da okumak istemiyorum açıkçası..
    oşça kalın ve kolay gelsin..
  • Klavyeye elim temas ettiğinde açık olan tüm uygulamalar ekranın ortasında küçük pencereler şeklinde soldan sağa dizildiler.
    Çok güzel özellik ama nasıl yaptığımı anlamadım. Bunun kısayolu nedir arkadaşlar.
    Açık uygulamaları ekran ortasında küçük kutular şeklinde açmanın yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Halkbank internet bankacılığı sayfasına girdim. Kullanıcı kodunu ve şifreyi giriyorum. Tamam butonuna basıyorum ama hiç bir tepki yok. Sanki boş bir yere tıklıyorum. Daha öncede bir internet sayfasında karşılaşmıştım ama üzerinde durmamıştım. Rastgele bir kullanıcı adı ve şifresiyle deneyen bir arkadaş olursa sevinirim. Ayrıca adobe flash playerın son sürümünü yükleyecekmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentMode

Az önce Halkbank internet bankacılığı sayfasına girdim. Kullanıcı kodunu ve şifreyi giriyorum. Tamam butonuna basıyorum ama hiç bir tepki yok. Sanki boş bir yere tıklıyorum. Daha öncede bir internet sayfasında karşılaşmıştım ama üzerinde durmamıştım. Rastgele bir kullanıcı adı ve şifresiyle deneyen bir arkadaş olursa sevinirim. Ayrıca adobe flash playerın son sürümünü yükleyecekmiyiz.

farklı tarayıcılardan deneyin flash playeri yükledikten sonra.
  • Arkadaşlar biraz göz gezdirdim fakat ilk baştaki cevapları denedim ama işe yaramadı. Hala pc yi ilk açışımda şifre istiyor. Yerel hesaba geçirmedim . Acaba win8 yüklediğimizde olan şu admin hesabını kaldırıp tek hesap yani benim hesabımı kullanmam mümkün mü ? Çünkü o hesap ilk sırada olduğu için onu şifresiz açıyor ama benim hesapta şifre istiyor.Tek ben kullanmıyorum pc ile alakalı olmayan ailemde kullanıyor ve şifre yazmak zor oluyor onlar için acaba tam anlamıyla çözmenin bir yolu yok mu ? Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.
  • baya program kurdum fakat acılısta bır cogu aktıf oluyor bunları nasıl kapatacam?
    msconfig<<ilemı ?
  • offıce programlarından hangısını kurudnuz?acıkcası bende calısan offıce programı olmadı
    offıce 2012 kurmak ıstıyorum ama wın8 64 bıt ıcın bulamadım hala
    saygılar
  • 100%100 cpu kullanıyor ve cok kasıyor ne yapmam lazım?
  • quote:

baya program kurdum fakat acılısta bır cogu aktıf oluyor bunları nasıl kapatacam?
    msconfig<<ilemı ?

ctrl alt delete'ye bas baslatmaya gel orda istedigini devre disi birak'a bas.

• quote:

offıce programlarından hangısını kurudnuz?acıkcası bende calısan offıce programı olmadı
    saygılar

office 2013 var mamundada indirip kurdum gayet guzel calisiyor. 2010da calsiyordu sanirim. sizin yuklediginiz windowsta birseyler var sanki. ben size win8 atarm onu yuklersiniz birde.

• quote:

100%100 cpu kullanıyor ve cok kasıyor ne yapmam lazım?

windows 7de boyle bir sorun yokmuydu ? bilgisayarn eski ise uyumsuz bir donanim olabilir derim anca baska birsey gelmiyor aklima.

• quote:

quote:

100%100 cpu kullanıyor ve cok kasıyor ne yapmam lazım?

windows 7de boyle bir sorun yokmuydu ? bilgisayarn eski ise uyumsuz bir donanim olabilir derim anca baska birsey gelmiyor aklima.

win7 de boyle bıse yoktu
    pc yenı aldım notbook guncel wın8 driverları kurulu
  • quote:

quote:

offıce programlarından hangısını kurudnuz?acıkcası bende calısan offıce programı olmadı
    saygılar

office 2013 var mamundada indirip kurdum gayet guzel calisiyor. 2010da calsiyordu sanirim. sizin yuklediginiz windowsta birseyler var sanki. ben size win8 atarm onu yuklersiniz birde.

oofıce 2012 kurdum kuruldu gıbı gozukuyor ama offıce aktıf degıl
    Windows 8 Professional Final 32 | 64Bit AiO | Multi5 | TR Full 2012 <<bunu yukledım
    ama sen yınede wın8 64 bıt lıngı yollarsan bı denemıs olurum
    bu arada cpu degerlerı cok degısıyor %5 ve %50 arası degsıyor bazen %90 ve ustune vuruyyor

• quote:

quote:

baya program kurdum fakat acılısta bır cogu aktıf oluyor bunları nasıl kapatacam?
    msconfig<<ilemı ?

ctrl alt delete'ye bas baslatmaya gel orda istedigini devre disi birak'a bas.

ordan devre dısı bıraktım cogunu ama acılısta aktıf olanlar var yıne devre dısı yapmama ragmen
    su aclısta devrede olanları devre dısı bu yontemlemı bırakıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.