Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dikey003

sağol Motan cyberlink tıkladım media oynatıcı cep telefonu oyun konsolu fln var güncelleme alıor simdi buradan yapıoz galiba kamera ayarlarını eyvallah. Fakat wecam application programını göremedim wireless bluetooth fln var :S

Applications bölümüne bakın..

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]
  • sağol Motan
  • arkadaşlar win8 siyah ekranda kalıyor ve hiç bir tuş çalışmıyor.yalnız flash falan taktığımda algılama sesi falan geliyor fn tuşları etkin.ama ctrl+alt +delete devre dışı.güvenli kipe de girilemiyor.ne yapmak lazım sizce.bi win8 dvd yapıp onla çözüme ulaşılabilir mi?(notebooktaki orjinal win8 bendeki dvd copy) ilk siyah ekran çökmesi ben yaşadım sanırım olay güncellemelerden sonra oldu
  • Arkadaşlar bu konu başlığını okumadan gittim win8 aldım ama aldığım pc 32bit benim istediğim 64bitti, üzerine soğuk sumu içiyim yoksa bunu değiştirmemin bir yolu var mı? Kurduktan sonra farkettim, acaba bunu laptopa kursam kendime yeni 64bit mi alsam, bir fikir versenize :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Arkadaşlar bu konu başlığını okumadan gittim win8 aldım ama aldığım pc 32bit benim istediğim 64bitti, üzerine soğuk sumu içiyim yoksa bunu değiştirmemin bir yolu var mı? Kurduktan sonra farkettim, acaba bunu laptopa kursam kendime yeni 64bit mi alsam, bir fikir versenize :(

Sürümünüze uygun bir 64-Bit dvd si ve kendi ürün anahtarınızla 64-Bit kurabilirsiniz..
  • Arkadaşlar windows 8 e game maker, udk gibi programları kuramıyorum . Program kurulumlarını nasıl yapıcaz bilgisi olan alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkznmert

Arkadaşlar windows 8 e game maker, udk gibi programları kuramıyorum . Program kurulumlarını nasıl yapıcaz bilgisi olan alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim.

yonetici olarak calistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar windows 8 e game maker, udk gibi programları kuramıyorum . Program kurulumlarını nasıl yapıcaz bilgisi olan alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim.

Olmuyo denedim. Game maker yeni sürüm çıkartmış onu çalıştırdım faakat udk daha hala öyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Olmuyo denedim. Game maker yeni sürüm çıkartmış onu çalıştırdım faakat udk daha hala öyle.

o zaman surum bekliceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Arkadaşlar bu konu başlığını okumadan gittim win8 aldım ama aldığım pc 32bit benim istediğim 64bitti, üzerine soğuk sumu içiyim yoksa bunu değiştirmemin bir yolu var mı? Kurduktan sonra farkettim, acaba bunu laptopa kursam kendime yeni 64bit mi alsam, bir fikir versenize :(

Sürümünüze uygun bir 64-Bit dvd si ve kendi ürün anahtarınızla 64-Bit kurabilirsiniz..

Çok teşekkür ederim, netten aynı sürümü bulup kendi serialimi girince oldu.
  • quote:

Çok teşekkür ederim, netten aynı sürümü bulup kendi serialimi girince oldu.

İyi günlerde kullanın...
  • bjk__murat arkadaşım masaüstü pcde kapatırken bazen alttaki resmdeki hatayı alıyorum araştırdım buna benzeri varda işe yaramadı çözümler senin bir fikrin varmı?
    Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Aralık 2012; 9:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

Guzel paylaşım. Teşekkürler.
    Benim bir sorum var.
    Her açılışta hotmail sifremi girmek zorunda kalıyorum.
    Resimle açılış olayını otomatik yaptirabilir miyiz acaba?

Win 8 i tavsiye edebilirmisiniz hocam yani kullanışlımı bilgi edinmek istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanubS9
    Win 8 i tavsiye edebilirmisiniz hocam yani kullanışlımı bilgi edinmek istiyorum :)

Bana göre bu sorunun cevabını herkes kendi kendine vermeli, deneme sürümleri tam da bu amaç içindir. Kurar bakarsınız, bilgisayar bileşen ve programlarınıza tam uyumlu mu, getirdiği değişiklikler hoşunuza gitti mi, makinede açılış-kapanış hızı nasıl vs. gibi karar etkileyecek sorular ancak kullananın kendisinin cevaplayabileceği türden. Konuları incelerseniz Win 8 i göklere çıkaranların da yerin dibine sokanların da olduğunu görürsünüz. Bu makinelerin genel adı kişisel bilgisayar, yani her makine kullanıcısına özgüdür.

En iyisi Win 8 konularını gözden geçirmek, hangi uyumsuzlukların yaşandığını görmek, övgü ve şikayetlerin nerelerde yoğunlaştığına bakmak ve sonuçta kendi kişisel yargı ve kararınızla hareket etmektir.

• Arkadaşlar windows 8 de bir sorunum var png resimleri bir türlü pdf formata çeviremiyorum. Windows vista ve 7 de çok kolaydı ama 8 de bir türlü çözüm bulamıyorum. Bu konuda rica etsem yardım edermsnz.

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Arkadaşlar windows 8 de bir sorunum var png resimleri bir türlü pdf formata çeviremiyorum. Windows vista ve 7 de çok kolaydı ama 8 de bir türlü çözüm bulamıyorum. Bu konuda rica etsem yardım edermsnz.

Hemen aklıma gelen basit bir yol, resmi bir word sayfasına yapıştırıp pdf ye çevirebilirsiniz..
  • Teşekkür ederim dostum... Birde JPG ye çevirmeyi söyleyebilirseniz çok sevinirim...
  • quote:

Teşekkür ederim dostum... Birde JPG ye çevirmeyi söyleyebilirseniz çok sevinirim...

Ben Light Image Resizer kullanıyorum, resmi istediğiniz biçime çevirir, büyültüp küçültebilirsiniz, hatta pdf bile yapabilirsiniz..

İndirme:
    http://www.obviousidea.com/windows-software/light-image-resizer/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Teşekkür ederim dostum... Birde JPG ye çevirmeyi söyleyebilirseniz çok sevinirim...

Ben Light Image Resizer kullanıyorum, resmi istediğiniz biçime çevirir, büyültüp küçültebilirsiniz, hatta pdf bile yapabilirsiniz..

İndirme:
    http://www.obviousidea.com/windows-software/light-image-resizer/

Eyvallah kardeşim yarın deneyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.