Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

bjk__murat arkadaşım masaüstü pcde kapatırken bazen alttaki resmdeki hatayı alıyorum araştırdım buna benzeri varda işe yaramadı çözümler senin bir fikrin varmı?
    Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

Selam
    Başkasının fikrini bilemem ama ben kendi fikrimi söyleyeyim..
    Açık ve net bir şekilde ATI-AMD Ekran Kartı Sürücüsünde sorun yaşıyorsunuz. Bunu kaldırın ve Windows update yöntemi ile Microsoft'tan güncelleyin. Veya ekran kartınızın sitesinden sisteminize uygun sürücü indirin.

Ayrıca Windows'unuz güncel mi bunu bilmiyorum? Eğer güncel değilse, mutlaka güncelleyin..
    32-Bit sürümleri için 342 MB güncelleme,
    64-Bit sürümleri için 600 MB güncelleme mevcuttur.

Bilginize ve kolay gelsin..

• Windows kapanmıyor yahu, bilgisayarı kapat'a basıyorum olmuyor, registerdan shoutdown.exe bile çalıştırdım yine kapatmadı. İnternetten araştırdım msconfigten başlangıçta açılan uygulamaları kapatın dediler onu da yaptım yine de kapanmıyor. Var mıdır bunun bir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG
    Selam
    Başkasının fikrini bilemem ama ben kendi fikrimi söyleyeyim..
    Açık ve net bir şekilde ATI-AMD Ekran Kartı Sürücüsünde sorun yaşıyorsunuz. Bunu kaldırın ve Windows update yöntemi ile Microsoft'tan güncelleyin. Veya ekran kartınızın sitesinden sisteminize uygun sürücü indirin.
    Ayrıca Windows'unuz güncel mi bunu bilmiyorum? Eğer güncel değilse, mutlaka güncelleyin..
    32-Bit sürümleri için 342 MB güncelleme,
    64-Bit sürümleri için 600 MB güncelleme mevcuttur.
    Bilginize ve kolay gelsin..

win 8 var artı güncellemeler geldikçede yüklüyorum ve amd sitesinden win 8 uyumlu kartı indirdim zaten ve en son sürümü bendeki e.kartı için.

bu hata net fremevork 3.5 yüklkerken 4 ü de yanlışlıkla yüklemeye dahil ettikten sonra çıktı ve 4 zaten hatalı deyip yüklenmedi ama ondan sonra bu hatayla karşılaştım genellde kapatırken pc yi neyse bir program buldum net fremevork hatalarını düzelten onu uyguladım şimdilik sorun görünmüyor. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dikey003

1)Selam arkadaşlar bugun electro worldden 1399 lira Aspire 571G laptop aldım fakat içinde Windows 8 cdsi çıkmadı ürün anahtarı ( lisans numarası ) çıkmadı.

2)casper hp ve compact vardı onlarda hem c hem d vardı yerel diskt olarak. Bunda sadece c yapmışlar arkadaşlar diyor ki bizim Windows çöktüğü zaman otomatik olarak d den yüklüyor ee bunda Windows çökerse ztn bir tek c var nasıl nerden yüklücek ??

3)ayrıca 500 gb harddisck diyor ama yerel disk sag tıklayınca 450 gb gösteriyor neden acaba??

1.2.3 seklinde cevaplarsanız minnettar kalırım karışmaması için teşekkürler.

bilgisayarıma sağ tıkla YÖNET de. oradan Disk Yönetimi seç.
    orada c dışında 3-5gb kadar bir bölüm ayrılmışsa otomatik recovery özelliği vardır. Bu sebeple cd verilmeyebiliyor.

o bölümü silersen veya kendin format atarsan pc otomatik recovery özelliğini kaybedebilir.

win 7 kuracaksan da mutlaka bir program yardımı ile windows 8 keyini not al mail adresine falan yedekle ki kaybolmasın !!!
    ileride lazım olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 22 Aralık 2012; 7:29:59 >

• konu güncellenmiştir.
    windows 8 den windows 7 ye geçerken bios ayarlarının başlangıçta çıkmamasının çözümü verilmiştir.
  • Arkadaşlar evin 2. bilgisayarının keyiyle win 8 e geçiş yapmak istiyorum benim bilgisayar freedos du. şuan kürekli win 7 ultimate yüklü. Ama o keyi win 7 kabul etmiyor. Girilen ürün anahtarı geçersiz. Lütfen tekrar deneyin. diyor . Bu keyi 3-4 defa denediğim zaman Üzgünüz. Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir. diyor fakat 19 haziranda alındı bilgisayar yani eksik bilgi yok. Nasıl yapabilirim fikri olan varmı?
  • speedfan calısmadı bende sızde hangı versıyon veya nasıl calısıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

speedfan calısmadı bende sızde hangı versıyon veya nasıl calısıyor?

ısıya bakmak için lazımsa core temp kurun
  • windows 8 kullanıp benim gibi online oyunlarda donma takılma fps düşmesi yaşayan başka arkadaşlar yok mudur haftalardır bir çözüm bulamadım buna
  • Arkadaslar conexant HD audio ses kartını Windows 8 ile bir türlü düzgün calistiramadim bir çaresi var mıdır

• bilgisayarı windows 8 proya yükseltip etkinleştirdikten sonra media centera mail adresimi yazıp başvurmuştum 1 gün sonra bana etkinlik koduyla birlikte mail geldi. Media Centeri etkinlik koduyla beraber kurdum bilgisayar reset attı açıldığında sağ taraftaki saatin üstünde windows 8 pro with media center build 9200 yazıyor ve windows'u etkinleştirmem gerektiğini söylüyor. Windows 8 pro ve Media Center kodlarını denememe rağmen bir türlü etkinleştiremedim. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

konu güncellenmiştir.
    windows 8 den windows 7 ye geçerken bios ayarlarının başlangıçta çıkmamasının çözümü verilmiştir.

Win7den 8'e geçtim. Pc güncellemeleri bulmuş , yüklenmesi için yeniden başlatın diyor , sonra yüzde 99a kadar yükleniyıor başarısız oldu diyip geri alıyor işlemleri. Bunun çözümü var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: habibcanalkan

iyi konu olmuş ancak benim bi sıkıntım var win 8 den mi kaynaklı bilmiyorum ancak sorayım
    fn tuşu yardımıyla media playerdan müzik değiştirince açık olan uygulamayı alta alıp media playera geçiyor bunu nasıl düzeltebilirim

Yazdim ama cevabi goremedim bilen varsa burdan yada ozelden mesaj atabilirmi oyun oynarken muzik degistiremiyorum

• Beyler pc biraz kasıyo görev yöneticisinden kontrol ediyorum işlemci %90 larda ram %70 ler de intel pentium 4 var 3 Ghz acaba win7 kursam nasıl olur yani bi fark olur mu performans açısından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Türko.

quote:

konu güncellenmiştir.

Win7den 8'e geçtim. Pc güncellemeleri bulmuş , yüklenmesi için yeniden başlatın diyor , sonra yüzde 99a kadar yükleniyıor başarısız oldu diyip geri alıyor işlemleri. Bunun çözümü var mı acaba?

geçtiğiniz sürümü nerden indirdiniz

• quote:

quote:

quote:

konu güncellenmiştir.

windows upgrade asistant yardııyla indirdim. win 7de orijinaldi bu da orijinal

• quote:

quote:

quote:

quote:

konu güncellenmiştir.

yani öyle olaylar oluyorki illegal yolla yaptığın windowsta sorun olmuyor orjinalinde böyle sorunlar olması komedi dicek söz yok .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konu güncellenmiştir.

yani öyle olaylar oluyorki illegal yolla yaptığın windowsta sorun olmuyor orjinalinde böyle sorunlar olması komedi dicek söz yok .

denetim masasında güncellemelerle ilgili bölümden düzelltim tekrar yükleniyor bakalım

• Görev çubugunda programların görüntsü (bir tane olunca tamamen kaplıyor çoğaldıkça küçülüyor) böyle bunu nasıl düzeltebirim.

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.