Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL

oyun oynamak crysis battlefield3 vs gibi yeni çıkan oyunları ve çıkacak oyunları sorunsuz 1 biçimde yükleyip açabilecek en iyi windows 8 sürümü hangisi ?

Hocam ben win8 pro kullanıyorum. BF3, Crysis2, Shogun2 Fall of the Samurai, Napoleon TW, Mount and Blade, Skyrim gibi oyunlara steam üzerinden sahibim ve hiç sorun yaratmadan oynuyorum. Hatta win7'de service pack yüklesem dahi açamadığım Age of Mythology'yi bile oynuyorum. Her kim ne derse desin win8'den hızlı ve işletim sistemi yok!
  • Arkadaşlar, bir de bilgisayarın kullandığı veri miktarını nasıl görüyoruz? Yani bir ek yazılım yüklemeden, sistem üzerinden halletmek istiyorum bu işi. Yardımcı olabilecek var mıdır?
  • gamepad denedim iki tane ikisini de tanımadı win8.
    hatta kontorland gamepad in cd içindeki sürücüsünü yükledim yine tanımadı.

bunun çözümü var mı arkadaşlar ?

kontorland gamepad bozuk çıktı.
    değiştirdim, yenisini tanıdı win 8, driver da kurmadım tekrar. eskisini silmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 7 Ocak 2013; 9:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

gamepad denedim iki tane ikisini de tanımadı win8.
    hatta kontorland gamepad in cd içindeki sürücüsünü yükledim yine tanımadı.

bunun çözümü var mı arkadaşlar ?

eski olan aletleri tanımayacak herhalde 8 üzgünüm bende bilmiyorum.
  • beyler benim w8 yüklü laptop war 2 gün önce aldım virüslü dosya felan bulasti bende recoveryden sistemi geri yükledim ancak etkinleştirme olmadi daha sonra yapın diyor pc sağında solunda ürün anahtarida yok kendi kendinemi etkinleştirme yapacak :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

beyler benim w8 yüklü laptop war 2 gün önce aldım virüslü dosya felan bulasti bende recoveryden sistemi geri yükledim ancak etkinleştirme olmadi daha sonra yapın diyor pc sağında solunda ürün anahtarida yok kendi kendinemi etkinleştirme yapacak :S

olmassa bana pm atınız.

ayrıca ana konu güncellendi eklediğim bakım programını mutlaka deneyin !
  • beyler kendinden windows 8 yüklü laptop var onu windows 7 yapmak istiyorum ancak biosu kilitlemişler ne usbden ne de dvd den yükleme yapabiliyorum. Allahını seven üstüme sayfa no su yada link falan atsın çok sinir olmuş durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: stw

beyler kendinden windows 8 yüklü laptop var onu windows 7 yapmak istiyorum ancak biosu kilitlemişler ne usbden ne de dvd den yükleme yapabiliyorum. Allahını seven üstüme sayfa no su yada link falan atsın çok sinir olmuş durumdayım

Şuraya bak bi türkçe sayfa yok gibi. http://www.makeuseof.com/tag/how-to-access-the-bios-on-a-windows-8-computer/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

beyler kendinden windows 8 yüklü laptop var onu windows 7 yapmak istiyorum ancak biosu kilitlemişler ne usbden ne de dvd den yükleme yapabiliyorum. Allahını seven üstüme sayfa no su yada link falan atsın çok sinir olmuş durumdayım

Şuraya bak bi türkçe sayfa yok gibi. http://www.makeuseof.com/tag/how-to-access-the-bios-on-a-windows-8-computer/

Hallettm hocam kendi kendine güncellestirmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• windows 8 e format atmak için içinde bulunan recovery i falan silmek gerekiyormuş doğru mu ? Yani sonradan servise gönderirken orjinal windows 8 yapamam recovery dvd ile falan ?
  • Birde zaten biosa giriyorum. usbden veya dvd den başlat seçeneklerini yaptığımda uygulamıyor sanki herşey normalmiş gibi windowsu yeniden başlatıyor.
  • Arkadasim boyle bir konu acip yardimci oldugun icin oncelikle cok tesekkurler.

Benim sorunum internet ile ilgili arkadasimin bilgisayarindan ve telefondan internet hizinin test ettigimde 8 mbit olmasi gerektigi gibi fakat bende 2 mbit bunu nasil normal haline getirebilirim? Auslogics ile hizi falan denettirdim parametreleri duzeltip actirdim fakat duzelmedi ne yapmam gerekiyor?

Tesekkur ettim.
  • Bu bakım programlarından en iyisi hangisidir size göre?

Tune up utilies
    Advanced system care
    Ashompoo
    Yoksa sizin ilk sayfada söylediğiniz mi?
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_69006170/tm.htm

hocam buraya tıkla sorunun bios gelmeme sorunu ise.

format atarken normal format gibi atacaksınız recovery sil 320mblık o küçük bölümü sil C yi sil yeni alan oluştur oraya yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Ocak 2013; 15:22:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_69006170/tm.htm

hocam buraya tıkla sorunun bios gelmeme sorunu ise.

O konuda yazdigim soruna yardimci olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

o konuda mesajınızı göremedim aynı konuyamı bakıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

o konuda mesajınızı göremedim aynı konuyamı bakıyoruz.

Cok pardon su konuda

http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/mpage_24/f_/key_//tm.htm#69839492
  • usb portlar çalışmaz oldu yardım edin.
  • tamam hallettim
  • Yan taraftaki kaydırma çubupunun rengi çok görünmüyor, zor buluyorum. Nasıl düzeltirim bunu ?

Başlat menüsü için start8 indirdim. Sınırsız olanı varmı bunun ?

Bazı oyunlar Windows 7 de kasıyordu. Örnek Gta 4. Windows 8 de böyle bir durum varmı ?

Dosya atarken, kopayalarken felan yönetici izni ver, yani Devam diye seçenek çıkıyor. Nasıl engellerim bunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.