Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _DeaLyDeviL_

Yan taraftaki kaydırma çubupunun rengi çok görünmüyor, zor buluyorum. Nasıl düzeltirim bunu ?

Başlat menüsü için start8 indirdim. Sınırsız olanı varmı bunun ?

Bazı oyunlar Windows 7 de kasıyordu. Örnek Gta 4. Windows 8 de böyle bir durum varmı ?

Dosya atarken, kopayalarken felan yönetici izni ver, yani Devam diye seçenek çıkıyor. Nasıl engellerim bunu ?

Ilgilendigim konuda ki cevabi vereyim isletim sisteminden degil donaniminla alakali oyunlarin fps dusuklugu yani kasmasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeaLyDeviL_

Yan taraftaki kaydırma çubupunun rengi çok görünmüyor, zor buluyorum. Nasıl düzeltirim bunu ?

Başlat menüsü için start8 indirdim. Sınırsız olanı varmı bunun ?

Bazı oyunlar Windows 7 de kasıyordu. Örnek Gta 4. Windows 8 de böyle bir durum varmı ?

Dosya atarken, kopayalarken felan yönetici izni ver, yani Devam diye seçenek çıkıyor. Nasıl engellerim bunu ?

sağ taraftakini diyorsanız onu bilmiyorum ama değişiklik olacağını sanmam.

sınırsız olanı parayla ama bazı programlarla süre uzatılıyordu galiba.

w7 w8 değişmez bu donanımsaldır. sistemin yetmiyorsa ondada açmaz ki w8de gereksiz ve çok ram yiyen aero glass yok ve daha hızlı yani w8de kasma ihtimali daha az bence.

bunuda engelleyemiyoruz maalesef. yönetici izni bir türlü vermiyor.

geç cevap için üzgünüm konu mesaj kabul etmedi dün.

• YA Promosyon Kodum Var 29 Tlye Yükselticem Hatta Windows 8 Kullandım Beğendim Ancak Vista Gibi Çuvallıyacağından Korkuyorum Param Boşa Gider Diye Korkuyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_19_19

YA Promosyon Kodum Var 29 Tlye Yükselticem Hatta Windows 8 Kullandım Beğendim Ancak Vista Gibi Çuvallıyacağından Korkuyorum Param Boşa Gider Diye Korkuyom

Windows 7'nin babasi gibi bir sey 8 daha 7'nin simgelerini kullaniyor komple farkli bir isletim sistemi degil yani xp den vistaya gecis gibi bir sey degil o yuzden cuvallamaz.
  • quote:

YA Promosyon Kodum Var 29 Tlye Yükselticem Hatta Windows 8 Kullandım Beğendim Ancak Vista Gibi Çuvallıyacağından Korkuyorum Param Boşa Gider Diye Korkuyom

vistayla w8imi kiyasliyorsun birak su hurafeleri ya cok memnunum ilkte bir isinamama oldu w7ye doneyim dedim 10dk durdum geri w8 i kurdum milat olmus hersey hizli.gereksiz aero glass yok. cok daha guzel hersey cok hizli bende sistem acilis hizi 7 - 8 saniye arasi. birkac burdaki ufak duzenlemeyle guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dsotum asla çuvallamaz. İnanılmaz güzel bir işletim sistemi. Çok hızlı çok seri ve ram kullanımı önemli ölçüde azalmış bu sayede bf3, crysis2 veya skyrim gibi yüksek performans isteyen oyunları aynı kasa üzerinden hiç kasmadan oynuyorum :)
  • YA Ben Saten Kullandım Ve Çok Beğendim Ancak Verileri Araştırdım Sadece %8,9 Windıows 8 Kullanıyor Burda Tereddüt Oluitu Doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

vistayla w8imi kiyasliyorsun birak su hurafeleri ya cok memnunum ilkte bir isinamama oldu w7ye doneyim dedim 10dk durdum geri w8 i kurdum milat olmus hersey hizli.gereksiz aero glass yok. cok daha guzel hersey cok hizli bende sistem acilis hizi 7 - 8 saniye arasi. birkac burdaki ufak duzenlemeyle guzel olur.

dune kadar bende de aynen 10 saniye gibiydi simdi acayip sasirdim tusa bastim uc dort saniye sonra bakmisim masaustundeyim cok sasirdim vallahi bu kadar hizli bide laptopta bu yani simdi benim bilgisayarda dusunemiyorum bas calistir

• quote:

YA Ben Saten Kullandım Ve Çok Beğendim Ancak Verileri Araştırdım Sadece %8,9 Windıows 8 Kullanıyor Burda Tereddüt Oluitu Doğrusu

On yargidan kaynaklanan yuklememe problemidir o :D zamanla alisirlar yuklerler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

quote:

YA Ben Saten Kullandım Ve Çok Beğendim Ancak Verileri Araştırdım Sadece %8,9 Windıows 8 Kullanıyor Burda Tereddüt Oluitu Doğrusu

On yargidan kaynaklanan yuklememe problemidir o :D zamanla alisirlar yuklerler :D

önyargıyı geçtim daha resmii olarak çıkalı ne kadar oldu ki bunu söylemen çok garip ?

• Ya bir sey soracagim bu win7 de baslata tiklayip o kutucuktan normal aradigimiz karsimiza geliyordu simdi windows tusu + f ayni ozellik degil mi ? fakat yaziyorum yazdigimi bulmuyor. Baska bir yerden falan mi arayacagiz bunu.
  • quote:

Ya bir sey soracagim bu win7 de baslata tiklayip o kutucuktan normal aradigimiz karsimiza geliyordu simdi windows tusu + f ayni ozellik degil mi ? fakat yaziyorum yazdigimi bulmuyor. Baska bir yerden falan mi arayacagiz bunu.

evet bende farkettim bunu tam bulmuyor.
  • konu 10000 gösterimi aştı bunun şerefine bugün güncelleyeceğim konuyu.
  • Birde Çoklu işletim sistemi kurmak için komut sisteminden girilen bir komut vardı komutu gireli çok oldu.
    Yüklemeyi bugün yaptım ve oldu açılışta otomatik menü oluştu bu menüyüde EasyBCD ile düzenledim.

Yalnız komutu nereden bulmuştum unuttum kendisinide unutdum. Netframe work 3.5 için olan gibi uzun bir komuttu.

Bazılarında kendiliğinden olmuş bu aynı diske kuranlar için geçerli buna gerekyok ama farklı disklere kurup
    çalıştırmak için bu komutun girilmesi şart yoksa daha yüklerken windows 8 göçüyor. günlerce aradım bulamamıştım
    yaparkende pek ümidim yoktu komutu saklamadım şimdi bulup saklamam lazım nerede okumuştum
  • ''System thread exception not handled'' hatası alıyorum.Yardım lütfen
  • quote:

Ya bir sey soracagim bu win7 de baslata tiklayip o kutucuktan normal aradigimiz karsimiza geliyordu simdi windows tusu + f ayni ozellik degil mi ? fakat yaziyorum yazdigimi bulmuyor. Baska bir yerden falan mi arayacagiz bunu.

Selam
    Zannedersem Win8'den bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse, METRO arayüzdeyken(hiç bir yere tıklamadan) ne yazmak istiyorsanız yazmaya başlayın, sol tarafta aradıklarınız gözükecektir.
    Bilginize ve kolay gelsin..

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 5 Ocak 2013; 23:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderunc

''System thread exception not handled'' hatası alıyorum.Yardım lütfen

zor bir hataya bulaşmışın.. ilk araştırmalarıma göre çözümü yok gibi birşey. ingilizcen varsa oku. yaptığı işlemi anlatıyor sonra işe yaradı diyor sonra bir sonraki restartta gene aynı şey diyor.

"What did you guys find out about this.. I spoke with Nvidia, and they told me to delete the old driver through the device manager, and then delete the Nvidia folder on the C: Drive, restart the machine, I did that, and it worked, then finally install the latest driver.. then you restart, and it goes back to the blue screen with the frowny face...

(had to go in with safe mode and do all of that deleting jazz, and then restart and install the new driver.)

This really sucks! Microsoft should help us all out here..."

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    Zannedersem Win8'den bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse, METRO arayüzdeyken(hiç bir yere tıklamadan) ne yazmak istiyorsanız yazmaya başlayın, sol tarafta aradıklarınız gözükecektir.
    Bilginize ve kolay gelsin..

Edit: İmlâ

Evet win8 den bahediyoruz tesekkur ederim fakat arama kutusunun masaustundeyken windows tusu + f veya + q ilede acabiliyoruz sorun orada yazdigimiz seyleri bulmuyor mesela harcamalar diye bir excel dosyasi var harddiskimde ben bunun oraya yazdigimda bunu bulmuyor win 7 de buluyordu sorun bu yani.

• arkadaslar bende asus ultrabook var tabi w8 yüklü sormak istediğim sey saat olayı. mesela gündüz saati 13:00 olarak göstermesi gerekirken 1:00 olarak gösteriyor . bunu nasıl hallederiz tarih saat ayarlarıyla biraz ugraştım ama olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

arkadaslar bende asus ultrabook var tabi w8 yüklü sormak istediğim sey saat olayı. mesela gündüz saati 13:00 olarak göstermesi gerekirken 1:00 olarak gösteriyor . bunu nasıl hallederiz tarih saat ayarlarıyla biraz ugraştım ama olmadı

Saatin ustune tiklayarak ayarlari degistir diyorsunuz, cikan ekranda yine saati ve gunu degistir diyorsunuz (yaninda guvenlik isareti olur), cikan ekrandan (sagda saat olacaktir) altta tarih ayarlarini degistir diyorsnuz, cikan ekranda yukardan zamani secin benim ingilizce oldugu icin H olarak gorunuyor sizde S olabilir kiza zaman ve uzun zaman yazan yerde bastaki S veya H hangisi varsa buyuk harfle basliyorsa 24 saat dilimi demektir kucukse 12 saatlik dilimdir yani. HH:mm:ss ise 24 saattir. hh:mm:ss ise 12 saatlik dilimdir altta aciklamalari var zaten. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.